reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny! Dzisiaj idę na 12 na rozmowę o pracę. Wątpię czy ją dostanę bo właściciel wątpi w możliwości kobiet jeśli chodzi o informatykę. No zobaczymy. Zaraz zrobię sobie kawkę, jakieś śniadanie. Zimno cholernie na dworze, tak mi się nie chce pod tym względem iść ale dla pracy się poświęce. [emoji23]
Powodzenia :)

reklama
Hej dziewczyny! Dzisiaj idę na 12 na rozmowę o pracę. Wątpię czy ją dostanę bo właściciel wątpi w możliwości kobiet jeśli chodzi o informatykę. No zobaczymy. Zaraz zrobię sobie kawkę, jakieś śniadanie. Zimno cholernie na dworze, tak mi się nie chce pod tym względem iść ale dla pracy się poświęce. [emoji23]
Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno! :*
Ja jeszcze w łóżku bo źle się czuje ale potem muszę na zakupy bo D zażyczył sobie wielkiego domowego hamburgera [emoji23]
1512029685-cfa5d4f75643facc-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia, a pan właściciel to poglądy ze średniowiecza ma...

Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno! :*
Ja jeszcze w łóżku bo źle się czuje ale potem muszę na zakupy bo D zażyczył sobie wielkiego domowego hamburgera [emoji23]
1512029685-cfa5d4f75643facc-aaaaaa.jpeg

Ale mega [emoji7]
Daj przepisa [emoji16]

atdc9vvjktz16vlw.png

Dzięki za wszystkie dobre słowa, dzis juz mi lepiej :)
@Migdalove powodzenia na rozmowie ;)

Orientujecie sie, czy do narkozy trzeba byc calkowicie zdrowym? Czy jak mam przeziębienie to mi przesuna termin zabiegu?

Powodzenia, a pan właściciel to poglądy ze średniowiecza ma...

Ale mega [emoji7]
Daj przepisa [emoji16]

atdc9vvjktz16vlw.png
Tu akurat bułka kupna. A do środka
Kotlet wieprzowy : mięso mielone wieprzowe, jajko, bułka rozmoczona, przyprawy według uznania i smaze kotlety.
Ser prażony : plaster sera daje w rozklocone jajko z przyprawami i obtaczam w bułce tartej. Smaze na głębokim oleju.
Do bułki daje ser prażony, kotlet wołowy, można dać też jeszcze boczek smażony, fileta w panierce , sos czosnkowy (jogurt naturalny, majonez, dwa ząbki czosnku, zioła greckie), keczup, ogórek świeży bądź kiszony, pomidor, sałata, cebula czerwona, można też dodać kukurydzę, paprykę. Wszystko według własnych upodobań :)

Bułki ostatnio chciałam zrobić ale nie wyrosły jak powinny :/ i kupiłam gotowe. Jak będzie mieć Thermomix to wtedy wrócę do robienia domowych bułek :)

Dzięki za wszystkie dobre słowa, dzis juz mi lepiej :)
@Migdalove powodzenia na rozmowie ;)

Orientujecie sie, czy do narkozy trzeba byc calkowicie zdrowym? Czy jak mam przeziębienie to mi przesuna termin zabiegu?
Powinni przesunąć. Chyba że to zabieg na ostro. Ale planowe przesuwają

reklama
Hej dziewczyny.jakby ktoras mogła zmienić w tabelce moje dane:
Następna @ 27.12. Cykl starań 16[emoji17]
@KatiNails ale to pycha wyglada[emoji44][emoji44][emoji44]wszamalabym[emoji39]
@Migdalove powodzenia[emoji4]
@Ewarut trzymam kciuki[emoji110]
Miłego dnia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry