reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja jestem ciekawa jak długi będzie mój cykl z euthyroxem... No i się raczej nie dowiem czy wszytko w tym cyklu w porządku. :(

reklama
tak tak bo to super życzę powodzenia ja idę jutro na USG i jestem ciekawa mam jeden pęcherzyk mial 9x9w 6dniu cyklu a Twoje ile maja.fajnie że 2:)z bliźniaków bym się cieszyła:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 830712
Tak wygląda na dzisiaj nasz tabelka. @tola_tola @Ewarut @Mamamia90 jak z waszą datą @, dopisujemy? Bo z tego co pamiętam @leeleeth chyba póki co przełożone ma starania, dobrze pamiętam?

Z naszej tabelki wynika, że w grudniu testować będą po kolei : @judytka777 (01/12), @Ewarut (01/12) @Natyyy (02/12), @Agusia2402 (03/12), @wisienka94 (05/12), @bambolina (08/12), @Asiula86 (08/12), @kamka_84 (13/12), ja czyli @Migdalove (14/12), @tola_tola (14/12), @nata$za88 (16/12), @Blondasek85 (16/12), @KatiNails (20/12) ,@AniaS35 (21/12) .
Czy wszystko się zgadza dziewczyny? Ostatnio trochę miałam spraw na głowie a to się przełożyło na moją aktywność na forum. :)
U mnie się zgadza [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana się okaże [emoji14] dziś był zastrzyk żołnierzyków [emoji14] także dobry humor dziś mi dopisuje [emoji14]
Jedyne co kolejna infekcja. Odkąd brałam antybiotyki to dojść do siebie nie mogę i co chwilę coś mnie łapie :(

reklama
W tym cyklu JESZCZE udało mi się nie napalac [emoji14] zobaczymy po drugiej połowie cyklu [emoji23]

Do góry