reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@Migdalove jakiś bardzo dużych zmian nie widzę,na pewno poprawił się stan moich paznokci,bo przed kuracją były strasznie łamliwe i może trochę mniej senna jestem. Wczoraj byłam u endo. Sprawdziła moje wyniki (mam antyTG wysokie a antyTp w normie) i zrobiła usg i widać,że coś zaczyna się dziać z tarczycą,ale nie ma żadnych guzków i ma prawidłową budowę.Wygląda to na początkowe stadium hashimoto, ale może się rozwinąć za rok a może za kilka lat. Na razie zwiększyła mi dawkę leku,bo mówi, że za mało mi tsh spadło (teraz mam 3,66) a wie,że się staram o dziecko,więc chce żebym tsh miała poniżej 2.
@Inka91 bardzo mi przykro z powodu psiaka :( To musiało być straszne przeżycie. Powodzenia jutro,będzie dobrze zobaczysz

@Migdalove jakiś bardzo dużych zmian nie widzę,na pewno poprawił się stan moich paznokci,bo przed kuracją były strasznie łamliwe i może trochę mniej senna jestem. Wczoraj byłam u endo. Sprawdziła moje wyniki (mam antyTG wysokie a antyTp w normie) i zrobiła usg i widać,że coś zaczyna się dziać z tarczycą,ale nie ma żadnych guzków i ma prawidłową budowę.Wygląda to na początkowe stadium hashimoto, ale może się rozwinąć za rok a może za kilka lat. Na razie zwiększyła mi dawkę leku,bo mówi, że za mało mi tsh spadło (teraz mam 3,66) a wie,że się staram o dziecko,więc chce żebym tsh miała poniżej 2.
@Inka91 bardzo mi przykro z powodu psiaka :( To musiało być straszne przeżycie. Powodzenia jutro,będzie dobrze zobaczysz
No ja póki co to zauważyłam, że właśnie nie chodzę zmęczona, senna. Mniej puchną mi też palce u rąk. Co do paznokci to też miałam strasznie łamliwe, obcięłam ostatnio bardzo krótko i póki co nie widać, by się rozdwajały. Leki raczej nam tylko pomogą. :) Miałam mieć za tydzień badania kontrolne ale jak może czytałaś kilka dni temu, niestety terminów u mojego lekarza brak, na styczeń dopiero wolne terminy. Ale mam zadzwonić w poniedziałek, może coś się uda ogarnąć. :)

Ja dzisiaj jestem już wykończona psychicznie...
Uspilam psa, trzymałam go na rękach jak mu dawali zastrzyk. Dobrze, ze udało się ściągnąć weterynarza do domu.
Jutro mam kolposkopie, a w poniedziałek pobieranie wycinkow. Ale juz nawet nie mam siły się bać.
Oby ten przelom listopada i grudnia był owocny dla nas wszystkich :)
bardzo bardzo współczuję:( :* trzymaj się kochana

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny [emoji2] nic się nie rozkręca dalej tylko plamienia przy podcieraniu. Jutro planowo@. Nic mnie nie boli kompletnie nie czuje się jak przed @.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już czuję że i w tym cyklu będzie lipa :( odkąd miałam zabieg miesiąc temu i silne antybiotyki nie mogę do siebie dojść. Co chwilę jakaś infekcja, teraz gardło Masakra i katar zaczyna zalewać :/

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Inka91 bardzo mi przykro z powodu pieska :( pomyśl że zrobiłaś to dla Niego, żeby więcej nie cierpiał, a On spokojnie zasnął przy Tobie czując się bezpieczny i kochany.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas śnieżyca. Myślalam, że mnie zasypie na rowerze.

Będę zaglądać na Wasze testowania.

My z mezem mamy teraz etap dobrego, spontanicznego ale łagodnego seksu. Muszę wysnuć wniosek, że im dłużej jesteśmy razem tym lepiej smakuje nam miłość. Początki były takie sobie. Teraz jest baardzo miło. Zrobiliśmy sobie zasuwke do sypialni:-p:mad::D można figlować. Przyznam się że nigdy nie było nam dane baraszkiwac dlugo podczas starań o dziecko. I stwierdziliśmy, że teraz jest najlepszy czas na dobry seks "bezzobowiazań" czas dla nas. Ostatnio w ciuszku wyszukałam haleczke za 2 zł. Cudna i mezul zadowolony. A Wy też lubicie się dopieścić ladnym ubrankiem w sypialni? Ja bardzo lubię pożądanie w oczach męża.
Od poniedziałku zabieram się za pierniczki i ozdoby na święta.
Prezenty już zamówione dla dzieci, teraz można duchowo się przygotować.
Na.dwa.dni przed szpitalem idę na bal z mężem. Miły relaks przed operacją.

@Inka91, usypianie zwierząt, które darzymy sympatią to nic miłego. Ogolnie aura nie sprzyja wiec i nastroje kiepskie.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Dzisiaj idę na 12 na rozmowę o pracę. Wątpię czy ją dostanę bo właściciel wątpi w możliwości kobiet jeśli chodzi o informatykę. No zobaczymy. Zaraz zrobię sobie kawkę, jakieś śniadanie. Zimno cholernie na dworze, tak mi się nie chce pod tym względem iść ale dla pracy się poświęce. [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny! Dzisiaj idę na 12 na rozmowę o pracę. Wątpię czy ją dostanę bo właściciel wątpi w możliwości kobiet jeśli chodzi o informatykę. No zobaczymy. Zaraz zrobię sobie kawkę, jakieś śniadanie. Zimno cholernie na dworze, tak mi się nie chce pod tym względem iść ale dla pracy się poświęce. [emoji23]
Oo no to trzymamy kciuki &&&. A co to za dyskryminacja kobiet.. ehh nie rozumiem takich ludzi

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry