reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Zobacz załącznik 830712
Tak wygląda na dzisiaj nasz tabelka. @tola_tola @Ewarut @Mamamia90 jak z waszą datą @, dopisujemy? Bo z tego co pamiętam @leeleeth chyba póki co przełożone ma starania, dobrze pamiętam?

Z naszej tabelki wynika, że w grudniu testować będą po kolei : @judytka777 (01/12), @Ewarut (01/12) @Natyyy (02/12), @Agusia2402 (03/12), @wisienka94 (05/12), @bambolina (08/12), @Asiula86 (08/12), @kamka_84 (13/12), ja czyli @Migdalove (14/12), @tola_tola (14/12), @nata$za88 (16/12), @Blondasek85 (16/12), @KatiNails (20/12) ,@AniaS35 (21/12) .
Czy wszystko się zgadza dziewczyny? Ostatnio trochę miałam spraw na głowie a to się przełożyło na moją aktywność na forum. :)
Pewnie ze możemy dopisać u mnie planowana @ powinna być 4-5 grudzień

@Ewarut puki nie na miesiączki jeszcze nie wszystko stracone także gliwa do góry.
U mnie dziś 24 dc i jeszcze tyyyyle dni przedemna oczywiście postanowiłam ze wytrzymam z testem ciążowym chociaż do 1 grudnia i puki co w tej kwesti sie trzymam ale o owulacyjnych przecież nic nie mówiłam ;) wiec nie mogłam się powstrzymać i teraz żałuje bo smutna 1 kreska wyszła wiem głupota ale to jest silniejsze ode mnie :)

Zobacz załącznik 830712
Tak wygląda na dzisiaj nasz tabelka. @tola_tola @Ewarut @Mamamia90 jak z waszą datą @, dopisujemy? Bo z tego co pamiętam @leeleeth chyba póki co przełożone ma starania, dobrze pamiętam?

Z naszej tabelki wynika, że w grudniu testować będą po kolei : @judytka777 (01/12), @Ewarut (01/12) @Natyyy (02/12), @Agusia2402 (03/12), @wisienka94 (05/12), @bambolina (08/12), @Asiula86 (08/12), @kamka_84 (13/12), ja czyli @Migdalove (14/12), @tola_tola (14/12), @nata$za88 (16/12), @Blondasek85 (16/12), @KatiNails (20/12) ,@AniaS35 (21/12) .
Czy wszystko się zgadza dziewczyny? Ostatnio trochę miałam spraw na głowie a to się przełożyło na moją aktywność na forum. :)
U mnie niestety z testowania nici,bo wczoraj @ mnie zaskoczyła. Dane w tabelce już zmieniłam. Miałam jakiś krótki cykl 22 dni, nie mam pojęcia czemu, może przez euthyrox, ale to był 3. cykl z euthyroxem i dwa poprzednie były normalne.

@Ewarut puki nie na miesiączki jeszcze nie wszystko stracone także gliwa do góry.
U mnie dziś 24 dc i jeszcze tyyyyle dni przedemna oczywiście postanowiłam ze wytrzymam z testem ciążowym chociaż do 1 grudnia i puki co w tej kwesti sie trzymam ale o owulacyjnych przecież nic nie mówiłam ;) wiec nie mogłam się powstrzymać i teraz żałuje bo smutna 1 kreska wyszła wiem głupota ale to jest silniejsze ode mnie :)
Ja dziś zrobiłam rano test owu i była jaśniutka kreska druga ... po tym zrobiłam test ciążowy i biel wizira... @ na 1,12 planowo

U mnie niestety z testowania nici,bo wczoraj @ mnie zaskoczyła. Dane w tabelce już zmieniłam. Miałam jakiś krótki cykl 22 dni, nie mam pojęcia czemu, może przez euthyrox, ale to był 3. cykl z euthyroxem i dwa poprzednie były normalne.
To ciekawe jak będzie mój cykl wyglądał z euthyroxem. Mówisz, że już 3 cykl z tymi tabletkami. Jak ogólnie u ciebie ze zmianami, są jakieś? Na lepsze, na gorsze? Jakieś różnice przed kuracją euthyroxem a w trakcie?

reklama
Ja dzisiaj jestem już wykończona psychicznie...
Uspilam psa, trzymałam go na rękach jak mu dawali zastrzyk. Dobrze, ze udało się ściągnąć weterynarza do domu.
Jutro mam kolposkopie, a w poniedziałek pobieranie wycinkow. Ale juz nawet nie mam siły się bać.
Oby ten przelom listopada i grudnia był owocny dla nas wszystkich :)

Do góry