reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ania, nie to nie ja ;-) ;) ale nas tu dużo więc łatwo pomylić. Ja wszystkie nasze dzieci rodziłam siłami natury.

To jutro lub na dniach same testy ciążowe :rofl::-D

Dzoewczyny, odebralam wyniki cytologii... ASC-H, nie mozna wykluczyc HSIL. Spotkalyscie sie z czyms takim? W necie wszystko sprowadza sie do raka szyjki lub stanu przedrakowego.. Jestem przerazona

Tylko takie Dagaa. Grube || :D

Inka, :shocked2:absolutnie nic na Internecie nie czytaj! Nie potrzenie się nakrecisz. Pójdź do lekarza i tam się dowiesz. Najgorsze co teraz możesz zdobić to szukać i się zadreczać.

Mam nadzieje, że bedzie dobrze.

Tylko ja w Anglii, z kiepskim jezykiem, dopieroco bylam dwa tygodnie w PL, nie wiem czy wracac czy tu kombinowac cos, praca mi przepadnie........

@Inka91 nie można wykluczyć hsil a nie ma tam ze jest na pewno wiec głowa do góry ale konsultacja ginekologiczna Cię nie ominie najlepiej by było pobrać wycinki z szyjki do badania hist pat żeby dokładnie określić bynajmniej tak jest u nas

Kolposkopia i badanie histopatolohiczne, takie mam zalecenia. Pierwszy szok minal, ale przerazona jestem nadal.
Dzieki za dobre slowa.

Nic dziwnego. Każda z nas by była. Teraz kieruj się wytycznymi, które ci dali. A badania gdzie robiłaś w kraju czy tam ? Jeśli tam to dalej tam się kieruj.

reklama
W kraju, zjechalam na dwa tygodnie i wykorzystałam okazję. Wyniki dostalam na maila.
Moj M. dopiero o polnocy wraca z pracy, osiwieje :(

Do góry