reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Inka91 nie czytaj w necie!
Nie mialam stycznosci z tym nigdy, nie jestem w stanie Ci pomoc, ale powiem Ci co ja bym zrobila- wrocila do Pl na badania i to czym prwdzej. Wierze z calego serca, ze po szczegolowych badaniach okaze sie, ze jestes zdrowa, ale jesli nie daj Boze diagnoza bedzie inna, to wiesz ze im predzej zrobisz te badania tym lepiej.
Nie zadreczaj sie. Będzie dobrze :* :* :* :*

reklama
@Migdalove mozesz zmienić mi w tabelce. date kolejnej @@@@ na 21.12 :-) jeszcze @@@ nie ma ale czuje ze kwestia godzinki dwoch takze spokojnie mozesz zmienic z góry ci dziękuję...
@Dagaa11 jeszcze nic straconego takze głowa do góry .
A jak.sie czujesz w ogóle ?
U mnie dzis piekna.sloneczna.pogoda dziewczynki i wam tez takiej zycze
Dziewczyny napisze list do sw. Mikolaja i poproszę go dla nas wszystkich starajacych sie o 2 kreseczki na święta :D:ptakze okaże sie czy ten siwy mily pan naprawde istnieje hahaha

Dziewczyny test negatywny :( 29 dc takze raczej nic z tego...
Wydaje mi się że trochę za szybko na test. Z tego co kojarze późno miałaś owu? Także nie ma co się przejmować . Najlepiej zrób test w terminie @ . Wiem, łatwo się mówi i ciekawe czy ja wytrzymam do terminu @ czy mnie pokusi wcześniej zrobić

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove mozesz zmienić mi w tabelce. date kolejnej @@@@ na 21.12 :-) jeszcze @@@ nie ma ale czuje ze kwestia godzinki dwoch takze spokojnie mozesz zmienic z góry ci dziękuję...
@Dagaa11 jeszcze nic straconego takze głowa do góry .
A jak.sie czujesz w ogóle ?
U mnie dzis piekna.sloneczna.pogoda dziewczynki i wam tez takiej zycze
Dziewczyny napisze list do sw. Mikolaja i poproszę go dla nas wszystkich starajacych sie o 2 kreseczki na święta :D:ptakze okaże sie czy ten siwy mily pan naprawde istnieje hahaha
O o ! Mam nadzieje że przyniesie nam wszystkim te 2 kreseczki!! Bo żadna z nas już nie chce dłużej czekać. Ohh jak mi się marzy tego 5 grudnia ujrzeć te piękne kreseczki na teście. A mam pytanie dziewczyny. Czy jak zrobicie test to będziecie szły na bete?

Mi test wczoraj negatywny wyszedł :)
A dziś mam biegunkę.
Więc po prostu razem z @ chyba wirusa złapałam :)
Mój Damian się w internatach oczytal i napalił się na aktualny cykl [emoji14]
Zero piwa bo osłabia plemniki, seks co drugi dzień jak tylko mi się @ skończy. Testy mi wczoraj zamówił owulacyjne i ciążowe (TAK FACET ZAMÓWIŁ [emoji23]).
Nie poznaje własnego faceta [emoji23]

@wisienka94 jak na teście wyjdą dwa grubasy to nie. Po prostu umowie się do gina. Gorzej jak przed dłuższy czas będą bladziochy wychodzić to wtedy beta dla pewności czy jest odpowiedni przyrost

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Mi test wczoraj negatywny wyszedł :)
A dziś mam biegunkę.
Więc po prostu razem z @ chyba wirusa złapałam :)
Mój Damian się w internatach oczytal i napalił się na aktualny cykl [emoji14]
Zero piwa bo osłabia plemniki, seks co drugi dzień jak tylko mi się @ skończy. Testy mi wczoraj zamówił owulacyjne i ciążowe (TAK FACET ZAMÓWIŁ [emoji23]).
Nie poznaje własnego faceta [emoji23]

@wisienka94 jak na teście wyjdą dwa grubasy to nie. Po prostu umowie się do gina. Gorzej jak przed dłuższy czas będą bladziochy wychodzić to wtedy beta dla pewności czy jest odpowiedni przyrost

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Mój to nawet nie wie kiedy będe testować. Także nawet i fajnie bo będzie miał niespodzianke. On to sie nawet nie wiedział że jest coś takiego jak test owulacyjny haha.

@AniaS35 a troche mi sie popłakało rano, ale juz mi przeszło no bo @ jeszcze nie ma. :) smutek jest, ale niestety na to ze sie udalo lub nie wiekszego wplywu niz przytulanki w okresie plodnym nie mamy, takze trzeba zyc dalej. Korone podnieść i te sprawy :)
@wisienka94 bardzo zaluje, ze zrobilam teb test przed @. Jesli teraz sie nie udalo, to w nastepnym cyklu zrobie test dopierio w dniu spodziewanej @. Owu mialam najprawdopodobniej 19 dc, czyli dzisiaj mam 10 dpo. Moze faktycznie na szybko?

reklama
@AniaS35 a troche mi sie popłakało rano, ale juz mi przeszło no bo @ jeszcze nie ma. :) smutek jest, ale niestety na to ze sie udalo lub nie wiekszego wplywu niz przytulanki w okresie plodnym nie mamy, takze trzeba zyc dalej. Korone podnieść i te sprawy :)
@wisienka94 bardzo zaluje, ze zrobilam teb test przed @. Jesli teraz sie nie udalo, to w nastepnym cyklu zrobie test dopierio w dniu spodziewanej @. Owu mialam najprawdopodobniej 19 dc, czyli dzisiaj mam 10 dpo. Moze faktycznie na szybko?
No w 10dpo to rzadko się zdarza żeby wyszedł komuś pozytyw. Także trzymam &&& bo tak naprawde to nic nie jest przesądzone. Zagnieżdżenie może być nawet do 12dni po. A jakieś objawy?

Do góry