reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży. Tak się cieszę jej szczęściem, że szok. :D Nawet chyba razem pójdziemy do ginekologa, znaczy na ten sam dzień się obie umówimy. Teraz będę jej doradcom w sprawach związanych z ciążą. Co jak co, ja siedzę w tym niemalże codziennie, a ją życie zaskoczyło. Trzeba sobie pomagać, dobro zawsze wraca. :)

Właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży. Tak się cieszę jej szczęściem, że szok. :D Nawet chyba razem pójdziemy do ginekologa, znaczy na ten sam dzień się obie umówimy. Teraz będę jej doradcom w sprawach związanych z ciążą. Co jak co, ja siedzę w tym niemalże codziennie, a ją życie zaskoczyło. Trzeba sobie pomagać, dobro zawsze wraca. :)
Super podjeście. Tylko pozazdrościć jej takiej koleżanki [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@KatiNails rzeczywiście podejrzana sprawa hmmm i tym bardziej jesli nigdy sie tak nie czulas? Chociaż moze to nudności z nerwów ja tak kiedys czesto mialam ....
@mamunia86 czy to ty pisalas o problemie ltory wynikl podczas cc? Bo kurcze teraz nie kojarze ...

reklama
@KatiNails rzeczywiście podejrzana sprawa hmmm i tym bardziej jesli nigdy sie tak nie czulas? Chociaż moze to nudności z nerwów ja tak kiedys czesto mialam ....
@mamunia86 czy to ty pisalas o problemie ltory wynikl podczas cc? Bo kurcze teraz nie kojarze ...
Na razie przeszły. Zobaczymy później.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry