reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ania, nie to nie ja ;-) ;) ale nas tu dużo więc łatwo pomylić. Ja wszystkie nasze dzieci rodziłam siłami natury.

To jutro lub na dniach same testy ciążowe :rofl::-D

Dzoewczyny, odebralam wyniki cytologii... ASC-H, nie mozna wykluczyc HSIL. Spotkalyscie sie z czyms takim? W necie wszystko sprowadza sie do raka szyjki lub stanu przedrakowego.. Jestem przerazona

Tylko takie Dagaa. Grube || :D

Inka, :shocked2:absolutnie nic na Internecie nie czytaj! Nie potrzenie się nakrecisz. Pójdź do lekarza i tam się dowiesz. Najgorsze co teraz możesz zdobić to szukać i się zadreczać.

Mam nadzieje, że bedzie dobrze.

Tylko ja w Anglii, z kiepskim jezykiem, dopieroco bylam dwa tygodnie w PL, nie wiem czy wracac czy tu kombinowac cos, praca mi przepadnie........

@Inka91 nie można wykluczyć hsil a nie ma tam ze jest na pewno wiec głowa do góry ale konsultacja ginekologiczna Cię nie ominie najlepiej by było pobrać wycinki z szyjki do badania hist pat żeby dokładnie określić bynajmniej tak jest u nas

Kolposkopia i badanie histopatolohiczne, takie mam zalecenia. Pierwszy szok minal, ale przerazona jestem nadal.
Dzieki za dobre slowa.

Nic dziwnego. Każda z nas by była. Teraz kieruj się wytycznymi, które ci dali. A badania gdzie robiłaś w kraju czy tam ? Jeśli tam to dalej tam się kieruj.

reklama
W kraju, zjechalam na dwa tygodnie i wykorzystałam okazję. Wyniki dostalam na maila.
Moj M. dopiero o polnocy wraca z pracy, osiwieje :(

Do góry