reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Dagaa11 i taką postawę trzymać Daguś ! To mi sie bardzo podoba :-) ❤️
@wisienka94 dla ciebie na mikołaja już te kreseczki dawno zabukowane takze ten no ... spokojnie czekaj sobie do tego 5 grudnia niech no tylko nas ten Mikolaj oszuka to osobiscie sie z nim rozprawie :D
@Inka1985 bedzie dobrze zobaczysz lekarze tak naprawde nic ci nie moga powiedziec konkretnie dopoki nie porobia badan mojej cioci podejrzewali ostatnio jakoes paskuctwo na żołądku a po badaniach okazalo sie ze to tylko bakteria wiec spokj i jeszcze raz spokoj ... trzymam.za ciebie kochana &&& by bylo wszystko dobrze i by wszystko sie wyjasnilo w twj sprawie

reklama
@Migdalove mozesz zmienić mi w tabelce. date kolejnej @@@@ na 21.12 :-) jeszcze @@@ nie ma ale czuje ze kwestia godzinki dwoch takze spokojnie mozesz zmienic z góry ci dziękuję...
@Dagaa11 jeszcze nic straconego takze głowa do góry .
A jak.sie czujesz w ogóle ?
U mnie dzis piekna.sloneczna.pogoda dziewczynki i wam tez takiej zycze
Dziewczyny napisze list do sw. Mikolaja i poproszę go dla nas wszystkich starajacych sie o 2 kreseczki na święta :D:ptakze okaże sie czy ten siwy mily pan naprawde istnieje hahaha
Już zmieniłam. :)
U mnie też ładna pogoda, tyle, że zimno. ;< Nie lubie zimych pór roku.
Od wczoraj znowu mam ciągnięcie jajnika bądź jajowodu, strasznie ciągnie i kłuje... Zawsze myślałam, że to po tej operacji ten jajowód daje o sobie znać. A może to owulacyjny objaw..?

Ja mam teraz to szczęście że w grudniu przed świętami mam taki nawał klientek od bladego świtu do późnego wieczora że nie będę miała czasu myśleć czy się udało czy nie [emoji14] okaże się pewnie zaraz przed samymi świętami [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, wpadlam tylko by sie przwitac… ja siedze w krzakach i czekam na owu… wg mojej apki nastepna @ dopiero 13.12 ( @Migdalove prosze mozesz zmienic date i cykl staran. No nic to pozdrawiam Was i trzymam &&& za same pozytywy w grudniu, obysmy wszystkie mialy cudowny prezent na Mikolaja badz na Swieta. Ten miesiac jest nasz &&&&

Hej dziewczyny, wpadlam tylko by sie przwitac… ja siedze w krzakach i czekam na owu… wg mojej apki nastepna @ dopiero 13.12 ( @Migdalove prosze mozesz zmienic date i cykl staran. No nic to pozdrawiam Was i trzymam &&& za same pozytywy w grudniu, obysmy wszystkie mialy cudowny prezent na Mikolaja badz na Swieta. Ten miesiac jest nasz &&&&
Powiedz mi tylko, który cykl starań wpisać? Widzę, że idziemy łeb w łeb, ja 14.12 mam mieć @. :)

15 cs
Ostatni cykl cos mi sie wydluzyl i wszystko sie przesunelo. Ciekawa jestem kiedy owu bedzie, czuje ze jest tuz tuz. A ty @Migdalove jak sie czujesz po Euthyroxie? Bo chyba teraz zaczelas nie?
Ja już prawie miesiąc na euthyroxie. Mój cykl się też wydłużył przez duphaston, tak więc był to 34 dniowy cykl. Aktualnie mam 8dc. A jak się czuję po ethx, lepiej niż wcześniej. :)

reklama
Witam się ale mam wachania nastroju masakra...
Czemu to się dluzy ten czas jeszcze 8 dni do @

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry