reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Aniu, ja już w styczniu mam pierwszą operację więc nie mogę zajść w ciąże. Potrzebne są dwie, druga jest decydująca jeśli chodzi o kolejną ciazę. Po operacji drugiej będę przyjmowała bardzo silne leki przez około rok na pewno, ciąża absolutnie nie możliwa ze wzgledu na te leki bardzo biebezpieczne dla dziecka a i ja nie wiem czy po nich będę miała siły. To raz. Dwa...nie mlodnieje. Rok za rokiem leci i mój "limit" na 4 dziecko się kurczy wiekowo. Tak, że moje pragnienia są w opozycji do realiów. Chciec to nie zawsze móc. Tak to już jest ale nie wiadomo co życie przyniesie. Nadzieja jest.

reklama
Dziewczyny tragedia. Nigdy w życiu w trakcie okresu nie miałam nudności i wymiotów...
Do tego szyjka macicy wysoko... Wtf....

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A @ normalna?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Na razie tak. tzn wczoraj lekkie nudności i śluz zabarwiony krwią.
Dziś niby normalna miesiączka. Ból brzucha co prawda przeszedł. Z tym że ja od rana w łóżku. Wstałam tylko pod prysznic.
Nic nie jestem w stanie zjeść jedynie kilka paluszków zjadłam.
Dzwonię do swojego gina. Tylko nie odbiera. Później pewnie oddzwoni

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie trochę mnie tu nie było bo miałam popsuty telefon ale już nadrabiam wszystkie zaległości @Dagaa11 podziwiam Cię bo ja to już bym testowała jak bym mogła i trzymam oczywiście &&& za piękne 2 kreseczki tym razem sie uda zobaczysz @KatiNails kochana przykro mi ;( ale grudzień na pewno będzie Twój dobrze ze masz takie wsparcie taki facet to skarb ;) @wisienka94 widze ze jesteśmy na podobnym etapie i podobnie będziemy testować oby zleciało nam jak najszybciej
U mnie 2 kreski na teście owulacyjnych w poniedziałek wiec teraz długie dni przede mną. Ale dam radę zreszta wszystkie damy. W końcu przecież musi się udać ;)

Witajcie trochę mnie tu nie było bo miałam popsuty telefon ale już nadrabiam wszystkie zaległości @Dagaa11 podziwiam Cię bo ja to już bym testowała jak bym mogła i trzymam oczywiście &&& za piękne 2 kreseczki tym razem sie uda zobaczysz @KatiNails kochana przykro mi ;( ale grudzień na pewno będzie Twój dobrze ze masz takie wsparcie taki facet to skarb ;) @wisienka94 widze ze jesteśmy na podobnym etapie i podobnie będziemy testować oby zleciało nam jak najszybciej
U mnie 2 kreski na teście owulacyjnych w poniedziałek wiec teraz długie dni przede mną. Ale dam radę zreszta wszystkie damy. W końcu przecież musi się udać ;)
Też testujesz 5 grudnia? :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@wisienka94 Termin miesiączki mam na 4-5 grudzień ale znając życie nie wytrzymam do tego terminu i już na początku grudnia zatestuje ;) chociaż co miesuac powtarzam sobie że zatestuje dopiero w dniu spodziewanej @

Przypominam Wam o naszej tabelce www.tnij.at/starania2018
Na dzień dzisiejszy wygląda tak:
upload_2017-11-22_16-41-5.png

Może tym razem grudzień będzie mi się lepiej wspominał. :)

Załączniki

• upload_2017-11-22_16-41-5.png
    upload_2017-11-22_16-41-5.png
    15,8 KB · Wyświetleń: 276
reklama
Do góry