Pójdę we czwartek jeśli jutro @ się nie rozkręci :*Ale Ja wierzę że to ciąża zobaczysz jutro idź na betę proszę.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pójdę we czwartek jeśli jutro @ się nie rozkręci :*Ale Ja wierzę że to ciąża zobaczysz jutro idź na betę proszę.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A może będą bliźniaki [emoji7][emoji7][emoji7]Cześć dziewczyny jestem po wizycie kontrolnej. A więc tak w prawym jajniku pęcherzyk pękł i jest płyn. Natomiast co dziwnego w lewym jajniku mam 24mm pecherzyk! Wiec jeszcze pęknie kolejny. Także podwójna szansa w tym cyklu. Lekarz mowi ze rzadko sie spotyka cos takiego. Dlatego nagle po tym sobotnim kluciu jajnika i moich objawach owu wyszedl mi wczoraj piekny test owulacyjny. A wiec działamy jeszcze z mężem. Zobaczymy co to będzie. W piątek mam przyjść zobaczyć czy ten z lewego jajnika też pękł
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak będą to bedę się bardzo cieszyć oby tylko się tam zagnieździło!A może będą bliźniaki [emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aj tam marka to mnie tak bardzo nie interesuje. Dzięki za podpowiedź. Niedługo się wybiorę się chyba na podbój secondhandów.