reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Cześć dziewczyny jestem po wizycie kontrolnej. A więc tak w prawym jajniku pęcherzyk pękł i jest płyn. Natomiast co dziwnego w lewym jajniku mam 24mm pecherzyk! Wiec jeszcze pęknie kolejny. Także podwójna szansa w tym cyklu. Lekarz mowi ze rzadko sie spotyka cos takiego. Dlatego nagle po tym sobotnim kluciu jajnika i moich objawach owu wyszedl mi wczoraj piekny test owulacyjny. A wiec działamy jeszcze z mężem. Zobaczymy co to będzie. W piątek mam przyjść zobaczyć czy ten z lewego jajnika też pękł

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny jestem po wizycie kontrolnej. A więc tak w prawym jajniku pęcherzyk pękł i jest płyn. Natomiast co dziwnego w lewym jajniku mam 24mm pecherzyk! Wiec jeszcze pęknie kolejny. Także podwójna szansa w tym cyklu. Lekarz mowi ze rzadko sie spotyka cos takiego. Dlatego nagle po tym sobotnim kluciu jajnika i moich objawach owu wyszedl mi wczoraj piekny test owulacyjny. A wiec działamy jeszcze z mężem. Zobaczymy co to będzie. W piątek mam przyjść zobaczyć czy ten z lewego jajnika też pękł

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A może będą bliźniaki [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Enci, jak przygotowania do ślubu? Duże wesele?

Wisienka, czadowo! Ciekawa sprawa. Oby się udało.

Kati, w takim razie czekamy na rozwój sytuacji.

Mi się właśnie @ rozchulała.
D wstał, przyniósł mi wodę i solpadeine rozpuścił :) dziś też nie jadę zawieźć młodego do przedszkola tylko D sam pojedzie z młodym bo mi aż z bólu niedobrze :(
Więc teraz na pewno zaczynamy 3cs. Bez liczenia, testów owu itp.

Mój D zaczyna mnie zadziwiać. Coraz bardziej widzę że mu zależy. Rano jak go poprosiłam bez słowa przyniósł wodę i leki przeciwbólowe, potem położył się chwilę koło mnie i przytulił :)
Teraz przed ich wyjściem z domu nasza rozmowa :
J: jakby się udało to dziadki będą mieć prezent na święta.
D: no ale to i tak trzeba wcześniej próbowac
J: :o no ale teraz mam okres więc zaczynamy nowy cykl i jak się uda teraz to następnej miesiączki termin mam na 20 grudnia. To akurat 4 dni przed świętami.
D: dopiero ???
Ja: a coś Ty myślał [emoji23] a jak nie wyjdzie na święta tylko w styczniu to termin będzie 2 dni po moich urodzinach. Potem już będzie problem z wolnym u Ciebie w pracy bo ruch macie. A Ty sam.
D: są rzeczy ważne i ważniejsze. Najwyżej pogadam z Grześkiem żeby na miesiąc kogoś zatrudnił w zastępstwo, najwyżej wcześniej przedszkole co i jak
J: :o :o okkkk...

Także ten... Zadziwia mnie ten gość coraz bardziej.
Co do tej jego pracy. Mój D jest sam na magazynie. sam sobie jest kierownikiem. Szefa ma świetnego który nie raz poszedł nam na rękę. Dlatego ja tak czułam to spięcie jego pracą, bo szkoda szefa na lodzie w sezonie zostawiać jak on nigdy nas na lodzie nie zostawił.
Damian dostaje premie, podwyżkę dostał. Ja wylądowałam w szpitalu to od razu zwolnił się z pracy i dwa dni wolnego że względu na Aleksa (D nie jest ani biologicznym ani prawnym opiekunem Aleksa więc np opieki na Niego nie weźmie - to tylko dobra wola szefa że mu tak na żądanie wolne daje. Najlepsze to że płatne wolne a potem Damian te godziny może nadrobić np przyjść godzinę wcześniej do pracy czy coś).

reklama
Witam sie srodowo w 28 dc. Podobno zostaly 3 dni do @. Rano juz trzymalam test w rece, ale opanowalam emocje i sobie odouscilam haha. Planuje zatestowac w sobote lub niedziele jesli.małpy nie bedzie.

Do góry