reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam sie srodowo w 28 dc. Podobno zostaly 3 dni do @. Rano juz trzymalam test w rece, ale opanowalam emocje i sobie odouscilam haha. Planuje zatestowac w sobote lub niedziele jesli.małpy nie bedzie.
Trzymam kciuki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie srodowo w 28 dc. Podobno zostaly 3 dni do @. Rano juz trzymalam test w rece, ale opanowalam emocje i sobie odouscilam haha. Planuje zatestowac w sobote lub niedziele jesli.małpy nie bedzie.
Ja też mam zamiar w tym cyklu wytrzymać z testowaniem do terminu @, ale nie wiem jak to będzie bo jak narazie jestem po owu więc to jeszcze 2 tyg. Trzymam && za Twoje testowanko w sobote [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Nati, dobrze, że czujesz pragnienie i zaangażowanie partnera. Dużo łatwiej tak.
Nie chcecie zalegalizować zwiazku Waszego?
Taki szef to skarb. Trudno już znaleźć takiego.

Nati, dobrze, że czujesz pragnienie i zaangażowanie partnera. Dużo łatwiej tak.
Nie chcecie zalegalizować zwiazku Waszego?
Taki szef to skarb. Trudno już znaleźć takiego.
30 grudnia bierzemy cywilny ;)
Kościelny za kilka lat jak D unieważni poprzedni związek małżeński. Dobrze że ma do tego podstawy i dowody :) i już kilku niezależnych księży nam powiedziało że w jego przypadku unieważnienie to tylko kwestia czasu :)
Ale na razie D i tak nie będzie adoptował Aleksa choćby ze względu na to że mamy na Aleksa alimenty :) nazwisko będzie miał mojego D ale na razie bez adopcji :)
Więc to i tak nic nie zmieni pod względem PRAWNEJ opieki.
Bo jeśli chodzi o praktyczna opiekę to D ma takie same prawa i tak samo jest decyzyjny jak ja. W sensie że wszystkie dezycje odnośnie młodego podejmujemy razem.
Zamieszkaliśmy razem 2 lata temu jak Aleks miał 16 miesięcy. Z ojcem biologicznym żadnego kontaktu. Odeszłam od niego jak mały miał 6 tygodni. Więc jedynym tata które Aleks zna, z którym jest związany emocjonalnie to mój D.
Fajnie się złożyło że syn ma na drugie imię jak mój facet [emoji14] więc zawsze można powiedzieć że po tacie [emoji14]

Witam kochane moje ...
@KatiNails tule cie mocno i pamietaj ze bedzie dobrze przed nami czas świąteczny ,czas magiczny ,radosny i trzeba wierzyć w to że taki bedzie dla Nas starajacych się ... ja od jutra tez zaczne 3 cykl starań u mnie @@@ trwa zwykle 3 dni więc od przyszlego tygodnia zaczynam starania tzn. Te moje starania to takie bardziej na.chybił trafił więc zobaczymy co z tego w ogóle wyniknie czesto sie zastanawialam czy nie zacząć mierzyc temperatury używać jakis testów owu ale wydaje mi sie ze zrobilo by mi to bałagan w moim mózgu i stałabym się przez to nerwowa więc dlatego wole sobie odpuścić...
@Dagaa11 trzymam.&&& kochana w te 3dni wszystko jeszcze sie moze zdarzyć zycze ci z calego serduszka || kreseczek ..
@mamunia86 ty juz zaczelas starania.?przypomnij mi proszę...
@wisienka94 &&&& za nowy cykl niech bedzie owocny a w grudniu przyniesie ci piekny prezencik na.mikołaja :-)

Witajcie dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie:)) U mnie dziś nareszcie skok, zobaczymy czy się utrzyma. Ale i tak nastawiam się bardziej na starania w grudniu, we wrześniu mam urodziny, może byłby prezent:)

@AniaS35 w końcu kazda z nas zobaczy te dwie kreski :)
Ja nawet spoko się czuje tzn psychicznie. Bo fizycznie dziś umieram :/
Mój D chyba za dużo czasu na myślenie ma w pracy. Dzwoni do mnie i mówi : w tym cyklu co 2 dzień ! Cały cykl ! Jak lekarz Ci mówił. Nie czekamy na płodne tylko cały cykl. I się uda...
Ja odpuściłam to teraz on bidny się nakręca.

reklama
Hej dziewczyny! U mnie 7dc, ciekawe jak będzie w tym cyklu z euthyroxem, czy owulacja się pojawi. Czy cykl będzie normalny... Pod koniec tygodnia zarejestruje się do gina, żeby wizyta była idealnie po miesiącu stosowania euthyroxu. Ogólnie dobrze się czuje, nie wyczułam żadnych skutków ubocznych. Może będzie ok. :)

Do góry