reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Witam w poniedzialkowy dzien!!!
Jak sie macie kochane??? Jak po weekendzie? U mnie goscie byli, bylam zaganiana. A na dodatek juz wczoraj plamenia mi sie zaczely, take nawet nie bede musiala testowac. A glebi cerca myslalam ze jednak sie udalo, ale niestety nic z tego. Jedyne co mnie pociesza to to ze jutro do lekarza po wyniki. Moze jutro cos nowego sie dowiemy I jakies dobre wiesci dostane. Kurcze bo czasami juz sil mi na to wszystko brakuje. Jak @ rozkreci to podam nowa date do tabelki.
Wredna @@@ przykro mi ze sie pojawiła chyba kazda z Nas ma ta nadzieję do samego końca a tym bardziej kiedy dopadaja nas jakies podejrzane podstepne objawy ktore tylko w nas ta nadzieje pogłębiają :hmm::-( :(
Zycze ci chociaż tyle w tym złym dobrego aby twoje.wyniki były w normie .... trzymam &&&

@leeleeth Ślub humanistyczny jest obecnie jedną z czterech możliwych form (obok ślubu kościelnego, cywilnego i konkordatowego), zawarcia związku małżeńskiego. To dobra alternatywa dla osób, które nie utożsamiają się z żadną wiarą ani wyznaniem, nie odpowiada im też formalna postać ślubu cywilnego, a mimo wszystko chcą złożyć sobie przysięgi małżeńskie w sposób wyjątkowy. Opisanie w szczegółach tego, na czym konkretnie polega ślub humanistyczny, jest trudnym zadaniem. Dzieje się tak ze względu na fakt, iż każda ceremonia ślubu humanistycznego jest zupełnie inna, ma inny wymiar i charakter. (czytaj całość na Link do: Ślub humanistyczny - cena, procedury i praktyczne porady)

Tym, co jest istotne w przypadku ślubu humanistycznego to element kreatywności oraz chęć ogłoszenia otaczającemu światu, że dwoje zakochanych osób chce tworzyć jedną rodzinę. Tym, co jest stałe w przypadku wszystkich ślubów humanistycznych to obecność „celebransa”, czyli osoby, która odpowiada za koordynację i przeprowadzenie ceremonii zaślubin, jest też ona osobą, która służy radą Parze Młodej i nie tylko udziela jej ślubu, ale również pomaga w swobodnym kreowaniu tego wyjątkowego dla nich wydarzenia.

@AniaS35 u mnie też zimno, na dodatek w domu też niezbyt ciepło, zima idzie.
@Asiula86 przesunąć to jedno ale ja bym ją w końcu miała, a to byłby cud. ;) ta tarczyca mi blokuje cykl... Jeśli jednak ten cud by był, to cały weekend serduszkowany [emoji23]

Mam takie pytanie do was, czy podczas starań przeglądacie np w internecie jakieś dziecięce ubranka, wózki itp? Ja nawet już mam wybrany wózek, byliśmy w sierpniu w fajnym sklepie dziecięcym gdzie opowiadała nam o wózkach bardzo miła pani. :)
Nawet pokazała nam foteliki i tłumaczyła ich wady i zalety. :)
A mój kochany taki skupiony słuchał i oglądał furki.
emoji14.png
Ja tez napoczatku staran przegladalam wszystkie stronki :) sa takie cudowne ciuszki dla dzieci.
Dzien dobry dziewczyny! 17 dc, bedzie owulacja za moment!!! W koncu sie doczekalam haha :)
Owocnych staranek, trzymam &&&&

Ostatnia edycja:
@AniaS35 teoretycznie 39, bo 27dc miałam mikroskopijne plamienie i tyle, wiec na razie nie traktuje tego jako @. A jeśli to była @ to w sumie dopiero byłby dziś 13dc. Zagmatwane to, ale jeszcze karmię, więc to podobno normalne. W każdym razie owu jeszcze raczej nie było:(
@encirclede podziwiam, mój ma 17 miesięcy, ale ja jestem niestety chucherko 45kg i już nie wyrabiam, więc się cieszę, że nie jest większy;)

Dziewczyny ale wy duzo napisalyscie w ten weekend, az trudno mi nadrobic wszystkie wasze wpisy.

Widzialam ze pisalyscie na temat waszych zwiazkow, tyle cudownych wpisow na ten temat! I jak fajnie sie czyta a takiej milosci, po tylu latach zwiazku. Ta ja tez cos wspomnie o nas.

Ja z moim partenerem jestesmy razem prawie 3 lata, ale znamy sie jeszcze ze szkoly. Zakochalismy sie od pierwszego wejrzenia ale nasze drogi sie rozeszly i nigdy nie bylismy razem. I tak po kilku latach przypadkiem spotkalismy, I od tamtem pory jestemy nie rozlaczni. Jestesmy bardzo szczesliwy. On jest cudowny, bardzo sie na wzajem wspieramy. W tych najtrudniejszych chwilach jest jedyna osoba ktora mnie rozumie, I okazuje mi troske I otacza mnie wielka miloscia. Mamy naprawde cudowny zwiazek ktory bazuje sie na zaufaniu, przyjani I zrozumienu. Teraz jedynie co nam brakuje to ucielesnic nasza milosc w postaci dzidzusia. Mam nadzieje ze nie bedziemy musieli dlugo na to czekac L Oczywiscie nie zawsze jest kolorowo, ale po klotni szybko potrafimy sie dogadac. Jest naprawde super, w poprzednim zwizku bylam z facetem ponad 7 lat, ale niestety nie bylysmy sobie przeznaczenii, duzo sie wycierpialam i przeszlam z nim, ale to juz przeszlosc. Pozdrawiam

Wredna @@@ przykro mi ze sie pojawiła chyba kazda z Nas ma ta nadzieję do samego końca a tym bardziej kiedy dopadaja nas jakies podejrzane podstepne objawy ktore tylko w nas ta nadzieje pogłębiają :hmm::-( :(
Zycze ci chociaż tyle w tym złym dobrego aby twoje.wyniki były w normie .... trzymam &&&
Dziekuje kochana, ja tez mam nadzieje ze cos nowego sie dowiemy, moze w koncu okreslimy nowy plan dzialan &&

Dziewczyny ale wy duzo napisalyscie w ten weekend, az trudno mi nadrobic wszystkie wasze wpisy.

Widzialam ze pisalyscie na temat waszych zwiazkow, tyle cudownych wpisow na ten temat! I jak fajnie sie czyta a takiej milosci, po tylu latach zwiazku. Ta ja tez cos wspomnie o nas.

Ja z moim partenerem jestesmy razem prawie 3 lata, ale znamy sie jeszcze ze szkoly. Zakochalismy sie od pierwszego wejrzenia ale nasze drogi sie rozeszly i nigdy nie bylismy razem. I tak po kilku latach przypadkiem spotkalismy, I od tamtem pory jestemy nie rozlaczni. Jestesmy bardzo szczesliwy. On jest cudowny, bardzo sie na wzajem wspieramy. W tych najtrudniejszych chwilach jest jedyna osoba ktora mnie rozumie, I okazuje mi troske I otacza mnie wielka miloscia. Mamy naprawde cudowny zwiazek ktory bazuje sie na zaufaniu, przyjani I zrozumienu. Teraz jedynie co nam brakuje to ucielesnic nasza milosc w postaci dzidzusia. Mam nadzieje ze nie bedziemy musieli dlugo na to czekac L Oczywiscie nie zawsze jest kolorowo, ale po klotni szybko potrafimy sie dogadac. Jest naprawde super, w poprzednim zwizku bylam z facetem ponad 7 lat, ale niestety nie bylysmy sobie przeznaczenii, duzo sie wycierpialam i przeszlam z nim, ale to juz przeszlosc. Pozdrawiam
Życzę Wam aby jak najszybciej spełniło się Wasze marzenie, upragnione dwie kreseczki. [emoji813]

reklama
Do góry