reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny[emoji3]ja do lekarza na 12 mam.dzięki za kciuki[emoji11]
@KatiNails super wynik[emoji4]
A może do lekarza i na zabiegi,masaże skierowanie wziąść?
U mnie też chlodno ale narazie nie pada tyle dobrze.obiad z wczoraj także potem mam luz[emoji4]dam znać po wizycie.buzki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny[emoji3]ja do lekarza na 12 mam.dzięki za kciuki[emoji11]
@KatiNails super wynik[emoji4]
A może do lekarza i na zabiegi,masaże skierowanie wziąść?
U mnie też chlodno ale narazie nie pada tyle dobrze.obiad z wczoraj także potem mam luz[emoji4]dam znać po wizycie.buzki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ufam tylko tacie. A on po zabiegu na oko ma miesiąc nie pracować.
To póki co mój Damian będzie mi smarował maścią przeciwzapalną

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth Dzięki za pocieszenie, tego mi trzeba było, liczę właśnie na 2,5 roku:) Poza tym też myślałam o Witoldzie:) I też marzę o nowej maszynie. Na razie mam dostęp do dwóch zacinających się łuczników, które nie motywują do nauki;) Ale ogólnie uwielbiam takie robótki, druty, szydełko, krzyżyki, miałam też krótką fazę na papierową wiklinę;)
@Migdalove Owulacja zawsze może się przesunąć, ja mam teraz 39dc i dalej czekam. Ale wtedy przesunie się też @, o jakieś 10-16 dni.
@KatiNails Dzięki, u nas byłoby 2 lata i 2 miesiące. Też dziś wstałam z bólem kręgosłupa, ale podejrzewam że to od podnoszenia 10 kg od czasu do czasu...;) Nie wiem jak go tego oduczyć jak na razie:(

@leeleeth Dzięki za pocieszenie, tego mi trzeba było, liczę właśnie na 2,5 roku:) Poza tym też myślałam o Witoldzie:) I też marzę o nowej maszynie. Na razie mam dostęp do dwóch zacinających się łuczników, które nie motywują do nauki;) Ale ogólnie uwielbiam takie robótki, druty, szydełko, krzyżyki, miałam też krótką fazę na papierową wiklinę;)
@Migdalove Owulacja zawsze może się przesunąć, ja mam teraz 39dc i dalej czekam. Ale wtedy przesunie się też @, o jakieś 10-16 dni.
@KatiNails Dzięki, u nas byłoby 2 lata i 2 miesiące. Też dziś wstałam z bólem kręgosłupa, ale podejrzewam że to od podnoszenia 10 kg od czasu do czasu...;) Nie wiem jak go tego oduczyć jak na razie:(
To ja jeszcze czasem dźwigam 17kg ;)

To ja jeszcze czasem dźwigam 17kg ;)

17kg to juz sporo ...no tak a potem kręgosłup dostaje w.kość :sorry::-p
A jesli chodzi o masaże to super że masz w rodzinie wlasnego pewnego masażysta mojej koleżance masażysta na.starzu uszkodzil kręgosłup dziewczyna. Leczyla sie ponad rok jeszcze po jego masażu takze uważam ze warto takich specjalistów skonsultowac z kims.kto cos o nich wie bo nigdy nie.wiadomo czy faktycznie nam pomoga czy wręcz zaszkodza jak w przypadku mojej koleznaki

Kochane takich niespodzianek nam wszystkim życzę ... :D:D:D
big_66ba44aa-f74d-4c45-b9d5-8d909c60ba52.jpg
:p:D

Załączniki

• big_66ba44aa-f74d-4c45-b9d5-8d909c60ba52.jpg
    big_66ba44aa-f74d-4c45-b9d5-8d909c60ba52.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 220
reklama
Witam w poniedzialkowy dzien!!!
Jak sie macie kochane??? Jak po weekendzie? U mnie goscie byli, bylam zaganiana. A na dodatek juz wczoraj plamenia mi sie zaczely, take nawet nie bede musiala testowac. A glebi cerca myslalam ze jednak sie udalo, ale niestety nic z tego. Jedyne co mnie pociesza to to ze jutro do lekarza po wyniki. Moze jutro cos nowego sie dowiemy I jakies dobre wiesci dostane. Kurcze bo czasami juz sil mi na to wszystko brakuje. Jak @ rozkreci to podam nowa date do tabelki.

Do góry