Nie lubie takich snow, a tez czsami mi sie snia jakies glupoty ze az moj musi mnie budzic z takiego koszmaruWitam dziewczyny
My dzisiaj u mamy na obiadku. Schabowe i grzybki. Mniaaam ale dzisiaj miałam straszny sen. Jak się obudziłam to aż płakałam. Śniło mi się że byłam w 10tyg ciąży i poroniłam przez jakiegoś polipa. Masakra poprostu nie mogłam się ogarnąć jak wstałam poprostu
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja robie tak samo, w tygodniu to tak na szybko a weekeny staram sie cos fajniejszego i bardziej wymyslnegoZ tymi horroramo to dogadalibyscie sie @Migdalove z moim bratem i jego dziewczyną oni obejrzeli już chyba większość wartych uwagi. A w piatek nawet my ze znajomymi ogladalismy Anabell czy jak to sie tam pisze, mimo ze ja nie znosze horrorow, a juz zwlaszcza o tematyce opętanie, demony, diabły. Ale jaki czlowiek stary, taki głupi i oglądałam pół okiem
A dzisiejszy obiad zrobil wczoraj mój M. Dla mnie dietowy chudy krupnik, a dla niego dodatkowo spaghetti w ogole, to w tygodniu jemy takie byle co, a na weekendy staram sie robić cos fajnego, domowego. To pierwszy weekend od dawna,kiedy nie gotuje
Mam akie pytanie dziwczyny, bo czytalam ze kilka z was bierze CLO lub duphaston. Z tego co wyczytalam to CLO jest na pierwsza faze cyklu a DUP na druga, tak? Bo tak mysle ze w zaleznoscie co mi lekarz jutro powie, chyba beda cos na wlasna reke kombinowac. Moze CLO wezme. A moze orientujecie sie czy mozna gdzies przez interent Clo kupic, czy tylko w aptekach? Kurcze bo tu w Hiszpanii nie wiem czy jest cos podobnego.
1
174974
Gość
Ja biore duphaston na wywołanie drugiej fazy cyklu.Mam akie pytanie dziwczyny, bo czytalam ze kilka z was bierze CLO lub duphaston. Z tego co wyczytalam to CLO jest na pierwsza faze cyklu a DUP na druga, tak? Bo tak mysle ze w zaleznoscie co mi lekarz jutro powie, chyba beda cos na wlasna reke kombinowac. Moze CLO wezme. A moze orientujecie sie czy mozna gdzies przez interent Clo kupic, czy tylko w aptekach? Kurcze bo tu w Hiszpanii nie wiem czy jest cos podobnego.
Link do: Moje Wypieki | Bułeczki hamburgeroweWow, to ty sama pieczesz buleczki do burgerow? Ja nie mam odwagi. Moze masz jakis sprawdzony przepis??
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie w ten paskudny poniedzialek
My dzisiaj obydwoje mamy wolne w pracy, może zmobilizujemy sie do czegos konkretnego skonczylam tez wczoraj brac globulki na infekcje, ale z racji żółtych wyciekow przez nie spowodowanych, nie mam pojecia, kiedy byla owu. A szkoda
To która testuje jako pierwsza w najbliższych dniach?
My dzisiaj obydwoje mamy wolne w pracy, może zmobilizujemy sie do czegos konkretnego skonczylam tez wczoraj brac globulki na infekcje, ale z racji żółtych wyciekow przez nie spowodowanych, nie mam pojecia, kiedy byla owu. A szkoda
1
174974
Gość
Witaj, oj żebyś wiedziała że paskudny. Obudziłam się z zapaleniem pęcherza.Witajcie w ten paskudny poniedzialek
Ja w sobotę chociaż nawet jeśli okaże się że się udało to test może nie wyjść jeszcze. Termin @ mam na wtorek za tydzieńWitajcie w ten paskudny poniedzialek
@Migdalove współczuję mega, dla mnie zapalenie pęcherza to jedna z gorszych rzeczy... Paskudztwo jakich mało
@KatiNails czyli sobota to byłoby trzy dni przed spodziewanym terminem? Oby wyszla upragniona druga kreseczka
@KatiNails czyli sobota to byłoby trzy dni przed spodziewanym terminem? Oby wyszla upragniona druga kreseczka
reklama
Tak 3 dni przed nie wytrzymam dłużej i tak już siedzę jak na szpilkach@Migdalove współczuję mega, dla mnie zapalenie pęcherza to jedna z gorszych rzeczy... Paskudztwo jakich mało
Nie chcę się nakręcać tym bardziej że 14 DC owu, od 16 DC owu skurcze bezbolesne jak na @ i kłucie w jajnikach. Więc już się nastawiam na biel vizira