reklama
WitajCześć dziewczyny, kolejna staraczka się wita. Miałam dołączyć w przyszłym roku, ale dzisiejsza rozmowa z mężem zmieniła trochę nasze planyChcielismy czekać do czerwca, ale wiedziałam że tak dlugo nie wytrzymam
i wczoraj stwierdziłam że właściwie czemu nie teraz. Dziś okazało się że mąż jest tego samego zdania
Ostatni cykl mam jakiś dziwny, plamienia i na razie brak skoku(mierzę temp.), więc nie mam pojęcia czy coś z tego będzie, ale póki co czekam na @ lub owu i testuję pod koniec miesiąca.
Życzę Ci powodzenia
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas jak się uda w tym cyklu będzie 4 lata + kilka dni różnicy między dziećmiDopisałam się. My też zaczęliśmy przed ślubem, choć bez specjalnych starańAle miałam nadzieję urodzić przed 30 i udało się akurat 3 miesiące przed
A teraz planowałam ok. 3 lat różnicy między dziećmi (synek ma 17 miesięcy), ale z drugiej strony nie ma na co czekać. Mam 31 lat, mąż 34 a chcielibyśmy trójeczkę, więc trzeba się spieszyć
Choć na razie obawiam się trochę tych 2 lat różnicy, tyle by wyszło, gdyby się jednak udało w tym cyklu.
Ja dziś do przychodni jadę po wyniki prolaktyny.
Pół nocy brzuch bolał jak na @, ale do @ jeszcze 8 dni... Kłucia w jajnikach
Jeszcze coś mi się z kręgosłupem podziało
boli na całej długości od szyi do krzyża
masakra. A mój tato po zabiegu i nie może pracować to mnie nie wykasuje
Pół nocy brzuch bolał jak na @, ale do @ jeszcze 8 dni... Kłucia w jajnikach
Jeszcze coś mi się z kręgosłupem podziało
AniaS35
Fanka BB :)
Dzień dobry .... chociaz jak u mnie wcale.nie taki dobry leje juz od rana i tylko 3 °
jak ja nie lubię takiej pogody ....
@KatiNails ja w poprzednim cyklu mialam.wlasnie takie bóle przed @@@ teraz tez niby owulacja 15 dc a wczoraj i dzis czuje dziwne kłócia jajników nie mam pojęcia dlaczego tak jest ale przeciez na przesunięta owulacje chyba nie ma szans tym bardziej ze mam regularne.cykle co 28 dni
![Sad :sad: :sad:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sad9cd.gif)
@KatiNails ja w poprzednim cyklu mialam.wlasnie takie bóle przed @@@ teraz tez niby owulacja 15 dc a wczoraj i dzis czuje dziwne kłócia jajników nie mam pojęcia dlaczego tak jest ale przeciez na przesunięta owulacje chyba nie ma szans tym bardziej ze mam regularne.cykle co 28 dni
Kochana też mam regularne cykleDzień dobry .... chociaz jak u mnie wcale.nie taki dobry leje juz od rana i tylko 3 °jak ja nie lubię takiej pogody ....
AniaS35
@KatiNails a ból kregoslupa to z nocy ?moze jakies zle ulozenie ciała ?
Kochana już drugi dzień. Plus od kręgosłupa mam jakby kolke międzyżebrowa która odpuszcza dopiero po maściach i masażach. Już tak miałam jakiś rok temu . Jestem kosmetyczką i cały czas siedzę nad pazurami schylona no i kręgosłup cierpi@KatiNails a ból kregoslupa to z nocy ?moze jakies zle ulozenie ciała ?
AniaS35
Oj no to współczuję w takim razie no praca siedząca skutkuje wlasnie różnymi schorzeniami kręgosłupa ...dlatego ja nigdy nie zazdroscilam tym wszystkim Panią w bankach itp bo malo ze kregoslup to u nich jeszcze wzrok jest bardzo narażony zadko sie spotuka kobiete w biurze bez okularówKochana już drugi dzień. Plus od kręgosłupa mam jakby kolke międzyżebrowa która odpuszcza dopiero po maściach i masażach. Już tak miałam jakiś rok temu . Jestem kosmetyczką i cały czas siedzę nad pazurami schylona no i kręgosłup cierpi
&&& trzymam.za wyniki prolaktyny no i zdrówka niech ból kręgosłupa odpuści
reklama