reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Cześć dziewczyny, kolejna staraczka się wita. Miałam dołączyć w przyszłym roku, ale dzisiejsza rozmowa z mężem zmieniła trochę nasze plany:D Chcielismy czekać do czerwca, ale wiedziałam że tak dlugo nie wytrzymam;) i wczoraj stwierdziłam że właściwie czemu nie teraz. Dziś okazało się że mąż jest tego samego zdania:) Ostatni cykl mam jakiś dziwny, plamienia i na razie brak skoku(mierzę temp.), więc nie mam pojęcia czy coś z tego będzie, ale póki co czekam na @ lub owu i testuję pod koniec miesiąca.
Witaj :) też mieliśmy zacząć starania pod koniec roku ale stwierdziliśmy że: nie ma nigdy tego najbardziej odpowiedniego czasu i zaczynamy już :)
Życzę Ci powodzenia :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dopisałam się. My też zaczęliśmy przed ślubem, choć bez specjalnych starań;) Ale miałam nadzieję urodzić przed 30 i udało się akurat 3 miesiące przed:) A teraz planowałam ok. 3 lat różnicy między dziećmi (synek ma 17 miesięcy), ale z drugiej strony nie ma na co czekać. Mam 31 lat, mąż 34 a chcielibyśmy trójeczkę, więc trzeba się spieszyć;) Choć na razie obawiam się trochę tych 2 lat różnicy, tyle by wyszło, gdyby się jednak udało w tym cyklu.
U nas jak się uda w tym cyklu będzie 4 lata + kilka dni różnicy między dziećmi :)

Ja dziś do przychodni jadę po wyniki prolaktyny.
Pół nocy brzuch bolał jak na @, ale do @ jeszcze 8 dni... Kłucia w jajnikach
Jeszcze coś mi się z kręgosłupem podziało :( boli na całej długości od szyi do krzyża :( masakra. A mój tato po zabiegu i nie może pracować to mnie nie wykasuje :(

Dzień dobry .... chociaz jak u mnie wcale.nie taki dobry leje juz od rana i tylko 3 °:sad:jak ja nie lubię takiej pogody ....
@KatiNails ja w poprzednim cyklu mialam.wlasnie takie bóle przed @@@ teraz tez niby owulacja 15 dc a wczoraj i dzis czuje dziwne kłócia jajników nie mam pojęcia dlaczego tak jest ale przeciez na przesunięta owulacje chyba nie ma szans tym bardziej ze mam regularne.cykle co 28 dni

Dzień dobry .... chociaz jak u mnie wcale.nie taki dobry leje juz od rana i tylko 3 °:sad:jak ja nie lubię takiej pogody ....
@KatiNails ja w poprzednim cyklu mialam.wlasnie takie bóle przed @@@ teraz tez niby owulacja 15 dc a wczoraj i dzis czuje dziwne kłócia jajników nie mam pojęcia dlaczego tak jest ale przeciez na przesunięta owulacje chyba nie ma szans tym bardziej ze mam regularne.cykle co 28 dni
Kochana też mam regularne cykle :) i też wiem kiedy na 1000% owu była. U nas też zimnica 4 stopnie i pada :(

@KatiNails a ból kregoslupa to z nocy ?moze jakies zle ulozenie ciała ?
Kochana już drugi dzień. Plus od kręgosłupa mam jakby kolke międzyżebrowa która odpuszcza dopiero po maściach i masażach. Już tak miałam jakiś rok temu . Jestem kosmetyczką i cały czas siedzę nad pazurami schylona no i kręgosłup cierpi :(

Kochana już drugi dzień. Plus od kręgosłupa mam jakby kolke międzyżebrowa która odpuszcza dopiero po maściach i masażach. Już tak miałam jakiś rok temu . Jestem kosmetyczką i cały czas siedzę nad pazurami schylona no i kręgosłup cierpi :(

Oj no to współczuję w takim razie no praca siedząca skutkuje wlasnie różnymi schorzeniami kręgosłupa ...dlatego ja nigdy nie zazdroscilam tym wszystkim Panią w bankach itp bo malo ze kregoslup to u nich jeszcze wzrok jest bardzo narażony zadko sie spotuka kobiete w biurze bez okularów
&&& trzymam.za wyniki prolaktyny no i zdrówka niech ból kręgosłupa odpuści

reklama
Do góry