reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dziewczyny mam nietypowe pytanie, może akurat któraś z Was prowadzi photobloga. Czy działa Wam strona? Nawet jak nie prowadzicie, to zerknijcie proszę na stronę photoblog.pl i zobaczcie czy wam w ogóle wyświetla się strona. U mnie kompletnie nie działa. :(
U mnie tez nie działa

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez nie działa

Dobrze, że już tak tam nie prowadzę zbytnio bloga, przeniosłam się na instagram. Często tam mają problem z serwerami i ogólnie już większość ucieka z photobloga. Administracja zawsze tam śpi... A ile nieprzyjemnych osób, które obrażają innych. A napisać tam post z słowem 'sukienka' graniczy z cudem bo to słowo to wulgaryzm. Ale już koniec tej dygresji.
Jak Wam mija dzień? U mnie nadal taka straszna pogoda, auto zepsute (czekamy na części) a więc do miasta tylko autobusem. Być może w niedzielę będziemy mieli wypad, taki romantyczny wypad na targi młodej pary. Będzie ciekawie. :)

w sobotę rano, potem za tydzień, wiem, że za wcześnie ale kilka dni po @ miałam już taki płodny śluz i trochę mnie to zastanawia :confused: chociaż reszta objawów wskazuje na ovu w terminie, tak koło 4-5, trochę zgłupiałam, a Ty kiedy testujesz, w terminie @ ?
ale z picia nawet tej 1 lampki zrezygnuję, po co się zamartwiać, zawsze coś tam można nakłamać, chociaż ze mnie słaba kłamczucha :p
Termin @ minal wczoraj, ale na razie nie chce testowac. Trzymam mocno &&&& za twoje testowanie

Nienawidze latać samolotem. Najgorsze co może być. Ale obiecałam mojemu że polecimy do Grecji no i byłam zmuszona we wrześniu jednak wsiąść do samolotu. Ehh przy starcie to płakałam normalnie. Dla mnie jest to straszne przeżycie!

Ja tez nie lubie latac, ale z drugiej strony fajnie jest podrozowac. Moja kolezanka ktora nie nawidzi latac zawsze wypija sobie drinka przed lotem i to jej pomaga. Hahaha

Hej laski. Wybaczcie nieobecnosc, ale mialam taki pogrom w oracy od wczoraj, ze szok. Ale juz jestem w domu i zaczynam weekend :)
@AniaS35 @judytka777 wczoraj test dalej negatywny... dzisiaj jeszze nie robilam, czekam az zachce mi sie siku :) co do innych objawow, wczoraj przy padaniu szyjki zauwazylam sluz plodny, rozciagliwy, ale w srodku tylko, na zewnatrz susza. Takze dzialamy dalej. Dzisiaj 16dc, wiec owulacja moze byc lada.monent.

reklama
u mnie cykle 28/29
A no ostatnio u mnie też właśnie co 29 ale za pomocą luteiny. Jestem teraz na clo i nie wiem kiedy się spodziewać owulacji. Narazie dopiero 3dc ehh dłuży się ale jestem pozytywnie nastawiona! Mam nadzieje ze już się produkują jakieś pęcherzyki u mnie :)

Do góry