reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny mam nietypowe pytanie, może akurat któraś z Was prowadzi photobloga. Czy działa Wam strona? Nawet jak nie prowadzicie, to zerknijcie proszę na stronę photoblog.pl i zobaczcie czy wam w ogóle wyświetla się strona. U mnie kompletnie nie działa. :(
U mnie tez nie działa

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez nie działa

Dobrze, że już tak tam nie prowadzę zbytnio bloga, przeniosłam się na instagram. Często tam mają problem z serwerami i ogólnie już większość ucieka z photobloga. Administracja zawsze tam śpi... A ile nieprzyjemnych osób, które obrażają innych. A napisać tam post z słowem 'sukienka' graniczy z cudem bo to słowo to wulgaryzm. Ale już koniec tej dygresji.
Jak Wam mija dzień? U mnie nadal taka straszna pogoda, auto zepsute (czekamy na części) a więc do miasta tylko autobusem. Być może w niedzielę będziemy mieli wypad, taki romantyczny wypad na targi młodej pary. Będzie ciekawie. :)

w sobotę rano, potem za tydzień, wiem, że za wcześnie ale kilka dni po @ miałam już taki płodny śluz i trochę mnie to zastanawia :confused: chociaż reszta objawów wskazuje na ovu w terminie, tak koło 4-5, trochę zgłupiałam, a Ty kiedy testujesz, w terminie @ ?
ale z picia nawet tej 1 lampki zrezygnuję, po co się zamartwiać, zawsze coś tam można nakłamać, chociaż ze mnie słaba kłamczucha :p
Termin @ minal wczoraj, ale na razie nie chce testowac. Trzymam mocno &&&& za twoje testowanie

Nienawidze latać samolotem. Najgorsze co może być. Ale obiecałam mojemu że polecimy do Grecji no i byłam zmuszona we wrześniu jednak wsiąść do samolotu. Ehh przy starcie to płakałam normalnie. Dla mnie jest to straszne przeżycie!

Ja tez nie lubie latac, ale z drugiej strony fajnie jest podrozowac. Moja kolezanka ktora nie nawidzi latac zawsze wypija sobie drinka przed lotem i to jej pomaga. Hahaha

Hej laski. Wybaczcie nieobecnosc, ale mialam taki pogrom w oracy od wczoraj, ze szok. Ale juz jestem w domu i zaczynam weekend :)
@AniaS35 @judytka777 wczoraj test dalej negatywny... dzisiaj jeszze nie robilam, czekam az zachce mi sie siku :) co do innych objawow, wczoraj przy padaniu szyjki zauwazylam sluz plodny, rozciagliwy, ale w srodku tylko, na zewnatrz susza. Takze dzialamy dalej. Dzisiaj 16dc, wiec owulacja moze byc lada.monent.

reklama
u mnie cykle 28/29
A no ostatnio u mnie też właśnie co 29 ale za pomocą luteiny. Jestem teraz na clo i nie wiem kiedy się spodziewać owulacji. Narazie dopiero 3dc ehh dłuży się ale jestem pozytywnie nastawiona! Mam nadzieje ze już się produkują jakieś pęcherzyki u mnie :)

Do góry