reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ja się wzięłam na porządki, takie generalne, zaglądam w każdy kąt. Wszędzie cegła! No szlag mnie trafia. Wystarczy, że mój kochany chociaż na chwilę zjawi się tam gdzie nie trzeba w brudnych od pracy ubraniach to ta cegła się niesie po całym domu... [emoji35] Dobrze, że myśli nad zmianą pracy bo ja tego nie wytrzymam. [emoji23]

Dziewczyny a my mamy admina tutaj? Nieformalnie jest @Migdalove ale trzeba to chyba zgłosić do aniaslu i wtedy mamy oficjalnego admina [emoji6]

@nata$za88 na bardzo wczesnym etapie uszkodzenia od alkoholu (nawet nieznacznej ilości)mogą mieć bardzo rozległe konsekwencje. Oczywiście mogą a nie musza, ja wiedząc, że mogę byc w ciąży nie pije. U mnie było tak, ze test nie pokazał, lampki szampana nie wypiłam bo mi nie smakował a tydz pózniej dwie kreseczki, także wiesz ryzyko jest zawsze i trzeba podjąć decyzje [emoji6]

@Wisienka jak możesz to załatw mi proszę clostillbegyt bo przyda mi sie w cyklu starankowym a mój gin nie chce mi przepisać ( ja staram sie celować w dziewuszke a clo pomaga) byłabym wdzięczna gdyby sie udało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam sie w ten piekny sloneczny dzien :) przylecielismy dzisiaj z powrotem do Anglii, ilez sie stresow najadlam... Nie znosze latac :(
Zazdroszcze wam juz tych staranek. Trzymam sie kurczowo mysli, ze zaczniemy jednak od nowego roku :) oby sie kazdej z nas udalo :)

Do góry