reklama
Ewarut
Fanka BB :)
U mnie wizyty tylko prywatne.... Koszt z z USG [emoji817] a z cytologia 120ranyy masakra... to faktycznie trzeba obserwować.jakie u Was ceny USG?czy wszystko robicie na NFZ?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Gdziekolwiek zerkałam prywatnie to USG około 100zł. Jeszcze jeden lekarz kobietę u nas w mieście nieźle potraktował, poszła do niego prywatnie w ciąży bliźniaczej i policzył jej za dwa badania USG zamiast za jedno. Ja chodzę na NFZ.ranyy masakra... to faktycznie trzeba obserwować.jakie u Was ceny USG?czy wszystko robicie na NFZ?
wisienka94
Ja też prywatnie i płace 100zł z usg. Ostatnio byłam na monitoringu to powiedział ze nic nie płaceranyy masakra... to faktycznie trzeba obserwować.jakie u Was ceny USG?czy wszystko robicie na NFZ?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Porządny lekarz [emoji4]Ja też prywatnie i płace 100zł z usg. Ostatnio byłam na monitoringu to powiedział ze nic nie płace
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
To lekarz, którego lepiej omijać szerokim łukiem. Aż dziwne, że tacy mają pacjentki.co do liczenia 2razy za USG za ciążę bliźniacza to chyba żart?!a jak miałaby sześcioraczki??!!
reklama
wisienka94
Narazie jestem na pierwszym cyklu z clo więc narazie wiem że mam przyjść 10dc a dalej to nie wiem dowiem się wszystkiego w piątek. W zeszłym cyklu byłam dwa razy z czego za jeden zapłaciłam. No i jak się okazało nic tam się nie dzieje czyli owulacji nie ma. I po wynikach hormonów i po monitoringu nie mam od dłuższego czasu owulacji. Ale mówi że jest dobrej myśli i że napewno mi się uda że już on się o to postara odpowiednimi lekarstwamiwisienka jak często taki monitoring masz zlecony?