reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

ranyy masakra... to faktycznie trzeba obserwować.jakie u Was ceny USG?czy wszystko robicie na NFZ?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ranyy masakra... to faktycznie trzeba obserwować.jakie u Was ceny USG?czy wszystko robicie na NFZ?

Gdziekolwiek zerkałam prywatnie to USG około 100zł. Jeszcze jeden lekarz kobietę u nas w mieście nieźle potraktował, poszła do niego prywatnie w ciąży bliźniaczej i policzył jej za dwa badania USG zamiast za jedno. Ja chodzę na NFZ.

jak ktoś ma zlecony monitoring to trochę wybulic musi..ja też chodzę prywatnie.u mnie USG 150zl z wizytą ale ja mam całe szczęście opiekę medyczną z pracy

reklama
wisienka jak często taki monitoring masz zlecony?

Narazie jestem na pierwszym cyklu z clo więc narazie wiem że mam przyjść 10dc a dalej to nie wiem dowiem się wszystkiego w piątek. W zeszłym cyklu byłam dwa razy z czego za jeden zapłaciłam. No i jak się okazało nic tam się nie dzieje czyli owulacji nie ma. I po wynikach hormonów i po monitoringu nie mam od dłuższego czasu owulacji. Ale mówi że jest dobrej myśli i że napewno mi się uda że już on się o to postara odpowiednimi lekarstwami :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry