reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

ranyy masakra... to faktycznie trzeba obserwować.jakie u Was ceny USG?czy wszystko robicie na NFZ?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ranyy masakra... to faktycznie trzeba obserwować.jakie u Was ceny USG?czy wszystko robicie na NFZ?

Gdziekolwiek zerkałam prywatnie to USG około 100zł. Jeszcze jeden lekarz kobietę u nas w mieście nieźle potraktował, poszła do niego prywatnie w ciąży bliźniaczej i policzył jej za dwa badania USG zamiast za jedno. Ja chodzę na NFZ.

jak ktoś ma zlecony monitoring to trochę wybulic musi..ja też chodzę prywatnie.u mnie USG 150zl z wizytą ale ja mam całe szczęście opiekę medyczną z pracy

reklama
wisienka jak często taki monitoring masz zlecony?

Narazie jestem na pierwszym cyklu z clo więc narazie wiem że mam przyjść 10dc a dalej to nie wiem dowiem się wszystkiego w piątek. W zeszłym cyklu byłam dwa razy z czego za jeden zapłaciłam. No i jak się okazało nic tam się nie dzieje czyli owulacji nie ma. I po wynikach hormonów i po monitoringu nie mam od dłuższego czasu owulacji. Ale mówi że jest dobrej myśli i że napewno mi się uda że już on się o to postara odpowiednimi lekarstwami :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry