reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny a my mamy admina tutaj? Nieformalnie jest @Migdalove ale trzeba to chyba zgłosić do aniaslu i wtedy mamy oficjalnego admina [emoji6]

@nata$za88 na bardzo wczesnym etapie uszkodzenia od alkoholu (nawet nieznacznej ilości)mogą mieć bardzo rozległe konsekwencje. Oczywiście mogą a nie musza, ja wiedząc, że mogę byc w ciąży nie pije. U mnie było tak, ze test nie pokazał, lampki szampana nie wypiłam bo mi nie smakował a tydz pózniej dwie kreseczki, także wiesz ryzyko jest zawsze i trzeba podjąć decyzje [emoji6]

@Wisienka jak możesz to załatw mi proszę clostillbegyt bo przyda mi sie w cyklu starankowym a mój gin nie chce mi przepisać ( ja staram sie celować w dziewuszke a clo pomaga) byłabym wdzięczna gdyby sie udało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W następny piątek mam wizyte u mojego gina i wtedy dam znać co i jak :) a czemu nie chce Ci przepisać clo?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie w ten piekny sloneczny dzien :) przylecielismy dzisiaj z powrotem do Anglii, ilez sie stresow najadlam... Nie znosze latac :(
Zazdroszcze wam juz tych staranek. Trzymam sie kurczowo mysli, ze zaczniemy jednak od nowego roku :) oby sie kazdej z nas udalo :)
Nienawidze latać samolotem. Najgorsze co może być. Ale obiecałam mojemu że polecimy do Grecji no i byłam zmuszona we wrześniu jednak wsiąść do samolotu. Ehh przy starcie to płakałam normalnie. Dla mnie jest to straszne przeżycie!

Dziewczyny a my mamy admina tutaj? Nieformalnie jest @Migdalove ale trzeba to chyba zgłosić do aniaslu i wtedy mamy oficjalnego admina [emoji6]

@nata$za88 na bardzo wczesnym etapie uszkodzenia od alkoholu (nawet nieznacznej ilości)mogą mieć bardzo rozległe konsekwencje. Oczywiście mogą a nie musza, ja wiedząc, że mogę byc w ciąży nie pije. U mnie było tak, ze test nie pokazał, lampki szampana nie wypiłam bo mi nie smakował a tydz pózniej dwie kreseczki, także wiesz ryzyko jest zawsze i trzeba podjąć decyzje [emoji6]

@Wisienka jak możesz to załatw mi proszę clostillbegyt bo przyda mi sie w cyklu starankowym a mój gin nie chce mi przepisać ( ja staram sie celować w dziewuszke a clo pomaga) byłabym wdzięczna gdyby sie udało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O jejku! Jaki zaszczyt. :p Wcale się tak nie czuję, ale lubię zajmować się takimi sprawami bardziej organizacyjnymi na forum. :) Jeśli chcecie, żebym była takim adminem czy moderatorem będzie mi bardzo miło, na pewno was nie zawiodę! :)

O jejku! Jaki zaszczyt. [emoji14] Wcale się tak nie czuję, ale lubię zajmować się takimi sprawami bardziej organizacyjnymi na forum. :) Jeśli chcecie, żebym była takim adminem czy moderatorem będzie mi bardzo miło, na pewno was nie zawiodę! :)
Ja jestem jak najbardziej za! Cały czas ogarniasz tabelkę i informujesz każda z nas o jej istnieniu. Super!

W następny piątek mam wizyte u mojego gina i wtedy dam znać co i jak :) a czemu nie chce Ci przepisać clo?

Trzymam kciuki za wizytę! :)
Ja jestem jak najbardziej za! Cały czas ogarniasz tabelkę i informujesz każda z nas o jej istnieniu. Super!

Staram się dla Was. Lubię być przydatna, pomagać, bez tego czułabym się dość niepotrzebna w świecie. :) Już tak mam. :)
Witam sie w ten piekny sloneczny dzien :) przylecielismy dzisiaj z powrotem do Anglii, ilez sie stresow najadlam... Nie znosze latac :(
Zazdroszcze wam juz tych staranek. Trzymam sie kurczowo mysli, ze zaczniemy jednak od nowego roku :) oby sie kazdej z nas udalo :)
Oj ja chyba też bym tak zareagowała na lot samolotem jak Ty.

nie wiedziałam że pomaga! kupiłam V igantoletten bo mnie chandra dopadła i brak formy - może to przez brak słońca, a jaki to ma wpływ na płodność?
No wlasnie ogromny wpływ.poczytałam sobie i nawet nie wiedzialam ze aż tak wielki[emoji44]poczytaj sobie[emoji4]
@Migdalove na admina takkk[emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam nietypowe pytanie, może akurat któraś z Was prowadzi photobloga. Czy działa Wam strona? Nawet jak nie prowadzicie, to zerknijcie proszę na stronę photoblog.pl i zobaczcie czy wam w ogóle wyświetla się strona. U mnie kompletnie nie działa. :(

Do góry