reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witaj[emoji4]najważniejsze ze jesteś pod opieką lekarza.ja liczyłam na cud od 15 cykli ale wkoncu idę niech się mną zajmie[emoji4]
Napisz coś o sobie więcej.powodzenia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

No więc mam 23 lata i jestem na 4 roku studiów. Będzie to moje pierwsze dziecko :) jeśli się uda oczywiście. We wrześniu z mężem mieliśmy ślub kościelny a w zeszłym roku cywilny. I dopadł mnie instynkt macierzyński :)
@Migdalove poproszę o dopisanie mnie do tabelki : 23 lata, termin@ na 6.12, dzieci jeszcze nie mam.

A mam jeszcze pytanko korzystacie z aplikacji czy przez stronę ? Bo się zastanawiam czy warto zainstalować :)

reklama
No więc mam 23 lata i jestem na 4 roku studiów. Będzie to moje pierwsze dziecko :) jeśli się uda oczywiście. We wrześniu z mężem mieliśmy ślub kościelny a w zeszłym roku cywilny. I dopadł mnie instynkt macierzyński :)
@Migdalove poproszę o dopisanie mnie do tabelki : 23 lata, termin@ na 6.12, dzieci jeszcze nie mam.

A mam jeszcze pytanko korzystacie z aplikacji czy przez stronę ? Bo się zastanawiam czy warto zainstalować :)
Ja korzystam z telefonu przez przeglądarkę, nie z aplikacji, jakoś mi nie podchodzi. :)

A no i chyba wkońcu trafiłam na lekarza z powołania! Jest naprawde bardzo miły i mówi że nie mam się martwić bo on znajdzie na mnie 'sposób'. Wcześniejsza pani ginekolog zbywała mnie z moimi nieregularnymi miesiączkami i mówiła ze taka moja natura. Ehh..

Tak wygląda tabelka na ten moment:
Zobacz załącznik 828732
@kamka_84 , @wisienka94 jeśli chcecie, możecie podać resztę informacji, dopiszę do tabelki :)

Pytanie do wszystkich dziewczyn: co sądzicie, żeby co jakiś czas wrzucać, tak jak teraz wrzuciłam, naszą tabelkę?

Super kochana ;), data @ niby dzisiaj, chociaz nie czuje nic na @... pewnie sie opozni, tak juz czasami mialam :realmad:... ja jestem z pod Wroclawia ale na stale mieszkam w Hiszpanii. Na imie mam Kamila.
@Migdalove a dalo by rade te tabelke na pierwsza strone dodac? bysmy mialy ja pod reka :tak:

A no i chyba wkońcu trafiłam na lekarza z powołania! Jest naprawde bardzo miły i mówi że nie mam się martwić bo on znajdzie na mnie 'sposób'. Wcześniejsza pani ginekolog zbywała mnie z moimi nieregularnymi miesiączkami i mówiła ze taka moja natura. Ehh..
Podstawa to dobry lekarz... mnie wiele razy z kwitkiem wysylali, a bo to jeszcze za szybko, nie podchodzic obsesyjnie do staran itd ... az w koncu dostalalsmy sie to takie fajnego lekarza i teraz robimy bardziej szczegolowe badania

@kamka_84 Nie da się, ponieważ nie ma tych dziewczyn, które na pierwszej stronie pisały. Ja na tej pierwszej stronie nie dam rady nic napisać. :D Więc będę ją aktualizować i dodawać do jakiś czas. Myślę, że jak będę na bieżąco ale nie za często ją dodawać to je będzie problem.

reklama
Do góry