reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Czesc :biggrin2:
dziewczyny! Czy moge dolaczyc do waszego grona? Tak tu milutko ze postanowialam dolaczyc
do Was. Cos na moj temat, mam 33 lata i ponad rok (14 cykli) staramy sie o nasze pierwsze dziecko. Moj maz najprawdobodobniej ma asthenozoospermia , ale czekamy na kolejny wynik z wieka nadzieja ze jest poprawa. A ja mialam wysoka prolaktyne ktora mam nadzieje udalo
mi sie juz zbic . We wtorek idziemy po odbior wynikow . Od kad biore dostinex (na zbicie prolaktyny) moje cykle sie skrocily i teraz sa mniej 26-27 dniowe. Teraz czekam na miesiaczke i mam wybrac
sie do Endokrynolga by porobila mi dokladniejsze badania hormonow
. Serdecznie Was pozdrawiam.
Witaj! ♥ Jak tylko wejdę na komputer to wpiszę Cię na naszą listę tnij.at/starania2018 . :)

Cześć dziewczyny :)
Czy można do was dołączyć? Staramy się z mężem 4 cykl. Ale diagnoza od lekarza to brak owulacji :( dziś mam 2dc i zaczynam brać clostilbegyt a w następny piątek monitoring. Od zawsze miałam nieregularne miesiączki więc pewnie od dłużeszgo czasu jest coś na rzeczy. Mam złe wyniki fsh oraz lh a także za niski progesteron.

Czy można do was dołączyć? Staramy się z mężem 4 cykl. Ale diagnoza od lekarza to brak owulacji :( dziś mam 2dc i zaczynam brać clostilbegyt a w następny piątek monitoring. Od zawsze miałam nieregularne miesiączki więc pewnie od dłużeszgo czasu jest coś na rzeczy. Mam złe wyniki fsh oraz lh a także za niski progesteron.
Witaj[emoji4]najważniejsze ze jesteś pod opieką lekarza.ja liczyłam na cud od 15 cykli ale wkoncu idę niech się mną zajmie[emoji4]
Napisz coś o sobie więcej.powodzenia

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! ♥ Oby lekarz wam pomógł, aby wyniki się unormowały. :) Za chwilę włączę komputer i Ciebie również dopisze do naszej listy tnij.at/starania2018 . :)

reklama
Tak wygląda tabelka na ten moment:
upload_2017-11-9_14-8-54.png

@kamka_84 , @wisienka94 jeśli chcecie, możecie podać resztę informacji, dopiszę do tabelki :)

Pytanie do wszystkich dziewczyn: co sądzicie, żeby co jakiś czas wrzucać, tak jak teraz wrzuciłam, naszą tabelkę?

Załączniki

• upload_2017-11-9_14-8-54.png
    upload_2017-11-9_14-8-54.png
    12,5 KB · Wyświetleń: 264
Do góry