reklama
1
174974
Gość
Witaj! ♥ Jak tylko wejdę na komputer to wpiszę Cię na naszą listę tnij.at/starania2018 .Czesc
dziewczyny! Czy moge dolaczyc do waszego grona? Tak tu milutko ze postanowialam dolaczyc
do Was. Cos na moj temat, mam 33 lata i ponad rok (14 cykli) staramy sie o nasze pierwsze dziecko. Moj maz najprawdobodobniej ma asthenozoospermia , ale czekamy na kolejny wynik z wieka nadzieja ze jest poprawa. A ja mialam wysoka prolaktyne ktora mam nadzieje udalo
mi sie juz zbic . We wtorek idziemy po odbior wynikow . Od kad biore dostinex (na zbicie prolaktyny) moje cykle sie skrocily i teraz sa mniej 26-27 dniowe. Teraz czekam na miesiaczke i mam wybrac
sie do Endokrynolga by porobila mi dokladniejsze badania hormonow
. Serdecznie Was pozdrawiam.
judytka777
Fanka BB :)
@tola_tola @Inka91 @Migdalove @AniaS35 @judytka777 Dziekuje bardzo za tak mile przywitanie, ale ze mnie glupia baba bo az sie wruszylam. Kochane, ja rowniez zycze wam byscie szybcutko zobzcyly upragnione 2 kreseczki.
@Migdalove super jak mnie wpiszesz do tabelki
@Migdalove super jak mnie wpiszesz do tabelki
wisienka94
Cześć dziewczyny
Czy można do was dołączyć? Staramy się z mężem 4 cykl. Ale diagnoza od lekarza to brak owulacji dziś mam 2dc i zaczynam brać clostilbegyt a w następny piątek monitoring. Od zawsze miałam nieregularne miesiączki więc pewnie od dłużeszgo czasu jest coś na rzeczy. Mam złe wyniki fsh oraz lh a także za niski progesteron.
Czy można do was dołączyć? Staramy się z mężem 4 cykl. Ale diagnoza od lekarza to brak owulacji dziś mam 2dc i zaczynam brać clostilbegyt a w następny piątek monitoring. Od zawsze miałam nieregularne miesiączki więc pewnie od dłużeszgo czasu jest coś na rzeczy. Mam złe wyniki fsh oraz lh a także za niski progesteron.
judytka777
Witaj[emoji4]najważniejsze ze jesteś pod opieką lekarza.ja liczyłam na cud od 15 cykli ale wkoncu idę niech się mną zajmie[emoji4]Cześć dziewczyny
Napisz coś o sobie więcej.powodzenia
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Cześć! ♥ Oby lekarz wam pomógł, aby wyniki się unormowały. Za chwilę włączę komputer i Ciebie również dopisze do naszej listy tnij.at/starania2018 .Cześć dziewczyny
reklama
1
174974
Gość
Tak wygląda tabelka na ten moment:
@kamka_84 , @wisienka94 jeśli chcecie, możecie podać resztę informacji, dopiszę do tabelki
Pytanie do wszystkich dziewczyn: co sądzicie, żeby co jakiś czas wrzucać, tak jak teraz wrzuciłam, naszą tabelkę?
@kamka_84 , @wisienka94 jeśli chcecie, możecie podać resztę informacji, dopiszę do tabelki
Pytanie do wszystkich dziewczyn: co sądzicie, żeby co jakiś czas wrzucać, tak jak teraz wrzuciłam, naszą tabelkę?
Załączniki