reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
W sumie to wtedy nie miałam zielonego światła miałam odczekać 3 miesiące i dopiero działać ale psychicznie nie dałabym rady tyle czekać wiec Poprostu stwierdziliśmy ze co będzie to będzie i się udało oczywiście co chwila jakieś niespodzianki a to krwawienia plamienia przedwczesne skurcze ale ostateczne 40 tc wywoływany poród i wszystko Ok. Natomiast teraz po poronieniu lekarz powiedział ze są dwie teorie i albo czekamy 3 miesiące albo działamy i dał nam wolna rękę ale niestety to poronienie chyba gorzej zniosłam
No to tak.jak u nas. Nie zabronil ale tez nie zachecal. W kazdym razie my podjeliamy decyzje, ze probujemy, bo mi tez psychiczniej latwiej wrocic do starań niz czekac 3 msc... tez sie boje strasznie, ale mam nadzieje, ze bedzie ok. A w tej drugiej ciazy, ktora zakonczyla sie porodem bralas jakies leki? I czy po drugim poronieniu robilas jakies badania?

No to tak.jak u nas. Nie zabronil ale tez nie zachecal. W kazdym razie my podjeliamy decyzje, ze probujemy, bo mi tez psychiczniej latwiej wrocic do starań niz czekac 3 msc... tez sie boje strasznie, ale mam nadzieje, ze bedzie ok. A w tej drugiej ciazy, ktora zakonczyla sie porodem bralas jakies leki? I czy po drugim poronieniu robilas jakies badania?
W drugiej ciazy brałam od 6 tyg duphaston bo miałam krwiaka. A co do badań to robiłam tylko takie podstawowe tarczycowe toksoplazmozę różyczkę No i wszystkie te które robi się na początku ciazy ale nic w nich nue wyszło oczywiście tez badanie hist pat ale ono tez nie wykazało nic innych badań nie robiłam bo lekarz stwierdził ze z racji tego ze u mnie jest na przemian poronienie poród poronienie to nie ma jeszcze sensu gdyby były 2 poronienia pod rząd to tak

W drugiej ciazy brałam od 6 tyg duphaston bo miałam krwiaka. A co do badań to robiłam tylko takie podstawowe tarczycowe toksoplazmozę różyczkę No i wszystkie te które robi się na początku ciazy ale nic w nich nue wyszło oczywiście tez badanie hist pat ale ono tez nie wykazało nic innych badań nie robiłam bo lekarz stwierdził ze z racji tego ze u mnie jest na przemian poronienie poród poronienie to nie ma jeszcze sensu gdyby były 2 poronienia pod rząd to tak
Rozumiem. Wiec teraz czas na porod :) mi w histo-pato tez nic nie wyszlo. Lekarz twierdzi, ze raz.moze sie kazdej przytrafic.. teraz nam sie uda :)

Dobre rano moje wariatki :D:D
@Dagaa11 jak tam noc upłynęła mam nadzieje ze z pozytywnym skutkiem :p
U mnie dziś 14dc niby teoretycznie ksiazkowy dzień owulacji ale czy ja tam wiem mi sie wydaje ze jeszcze nigdy owulacji w tym dniu nie.mialam :p:Do_O
Życzę Wam dzioluszki duzo duzo radosci na.caly dzień ...i duzo duzo milosci na cala.noc :p:D

Dzień dobry[emoji4]u mnie już 5 dc[emoji1]
Witam Nowa staraczke[emoji4]fajnie ze nas coraz wiecej[emoji1][emoji1]
Powiem wam ze ja się boję tej ciazy (tej w która zajde w tym cyklu[emoji23][emoji23])bo mam problemowe ciaze.w drugiej mojej ciąży mialam krwiaka, pozniej ok 8 tyg podnioslam mojego syna i krew poleciała mi po nogach doslownie.zaraz szpital i podtrzymywanie ciąży.udało się.później przedwczesny poród w 30,33 tyg ale powstrzymane i wzięło mnie ok 36 tyg znowu lezalam tydzień i znowu skurcze az wkoncu zrobili mi cc tyle co wskoczył 37 tydz.
Powiem wam ze jak myślę o tym wszystkim to boję się ze znowu nie będzie łatwo.Nie wspomnę wymiotow 24 /dobe[emoji47]
Kurczę tak sobie mysle ze ja nieźle rąbnieta jestem jesli decyduje sie znowu na dziecko gdzie mam juz odchowanych chlopakow[emoji53]czy ja jestem normalna??[emoji19][emoji19][emoji19]
Dziś mam fatalny dzień.masakra[emoji26]na 19 aerobik może odreaguje trochę.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z wami w środowy poranek. :) Pogoda jak zwykle nie zachwyca.
@judytka777 niedługo wejdę na komputer i dodam Cię do listy. :)
U mnie 26dc, może mi się cykl przedłużyć przez leki ale mam się nie przejmować. Nie wiem, nie zapytałam lekarza, czy w kolejnym cyklu z euthyroxem lepiej uważać i wstrzymać się że staraniami czy jednak się starać. Pamiętam tylko jak powiedział, że euthyrox na pewno ułatwi zajść w ciążę.

Do góry