reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Po pierwszym poronieniu zaczęliśmy się starać po pierwszej normalniej miesiączce i udało się w pierwszym cyklu natomiast po ostatnim w tym roku w kwietniu jakoś ciężko mi było się zdecydować na powtórne starania za bardzo to przeżyłam i starania rozpoczęliśmy dopiero od sierpnia i jak narazie bez efektu ;(
Witaj kochana, dobrze trafilas. Czy dobrze zrozumialam ze: poronilas pierwsza ciaze, nastepnie w pierwszym normlanym cyklu zaszlas w kolejna szczesliwa ciaze, a kolejna tj trzecia znowu poronilas? Pytam, bo ja wlasnie jestem po poronieniu i tez juz sie staramy.

Witaj kochana, dobrze trafilas. Czy dobrze zrozumialam ze: poronilas pierwsza ciaze, nastepnie w pierwszym normlanym cyklu zaszlas w kolejna szczesliwa ciaze, a kolejna tj trzecia znowu poronilas? Pytam, bo ja wlasnie jestem po poronieniu i tez juz sie staramy.
Dokładnie tak jak napisałaś. I teraz bardzo żałuje ze nie zdecydowaliśmy się na starania odrazu po poronieniu. Ale teraz to już nic nie poradzie będziemy próbować aż do skutku

Dokładnie tak jak napisałaś. I teraz bardzo żałuje ze nie zdecydowaliśmy się na starania odrazu po poronieniu. Ale teraz to już nic nie poradzie będziemy próbować aż do skutku
A mialas zielone swiatlo od lekarza po tym pierwsztym poronieniu po pierwszej @ czy sami zdecydowaliscie? Bo ja dzisiaj wlasnie bylam u ginekologa i wciskal mi antykoncepcje na 3 msc..

czy brałaś wtedy jakieś leki?na podtrzymanie itd czy nie zdążyłaś?:(bardzo mi przykro że tak się wycierpiAlas

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W sumie to wtedy nie miałam zielonego światła miałam odczekać 3 miesiące i dopiero działać ale psychicznie nie dałabym rady tyle czekać wiec Poprostu stwierdziliśmy ze co będzie to będzie i się udało oczywiście co chwila jakieś niespodzianki a to krwawienia plamienia przedwczesne skurcze ale ostateczne 40 tc wywoływany poród i wszystko Ok. Natomiast teraz po poronieniu lekarz powiedział ze są dwie teorie i albo czekamy 3 miesiące albo działamy i dał nam wolna rękę ale niestety to poronienie chyba gorzej zniosłam

Do góry