reklama
Mamamia90
Fanka BB :)
Woj. Świętokrzyskiehej hej witaj mamamia90skad jesteś?
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Dla pierworódki nie takie nudne.Dziękuje oby tylko każda z nas jak najkrócej zagościła na tej liście a potem jyz tylko na liście ciężarówek przez nudne 9 miesiecy
Dagaa11
Witaj kochana, dobrze trafilas. Czy dobrze zrozumialam ze: poronilas pierwsza ciaze, nastepnie w pierwszym normlanym cyklu zaszlas w kolejna szczesliwa ciaze, a kolejna tj trzecia znowu poronilas? Pytam, bo ja wlasnie jestem po poronieniu i tez juz sie staramy.Po pierwszym poronieniu zaczęliśmy się starać po pierwszej normalniej miesiączce i udało się w pierwszym cyklu natomiast po ostatnim w tym roku w kwietniu jakoś ciężko mi było się zdecydować na powtórne starania za bardzo to przeżyłam i starania rozpoczęliśmy dopiero od sierpnia i jak narazie bez efektu ;(
Mamamia90
Dokładnie tak jak napisałaś. I teraz bardzo żałuje ze nie zdecydowaliśmy się na starania odrazu po poronieniu. Ale teraz to już nic nie poradzie będziemy próbować aż do skutkuWitaj kochana, dobrze trafilas. Czy dobrze zrozumialam ze: poronilas pierwsza ciaze, nastepnie w pierwszym normlanym cyklu zaszlas w kolejna szczesliwa ciaze, a kolejna tj trzecia znowu poronilas? Pytam, bo ja wlasnie jestem po poronieniu i tez juz sie staramy.
Dagaa11
A mialas zielone swiatlo od lekarza po tym pierwsztym poronieniu po pierwszej @ czy sami zdecydowaliscie? Bo ja dzisiaj wlasnie bylam u ginekologa i wciskal mi antykoncepcje na 3 msc..Dokładnie tak jak napisałaś. I teraz bardzo żałuje ze nie zdecydowaliśmy się na starania odrazu po poronieniu. Ale teraz to już nic nie poradzie będziemy próbować aż do skutku
reklama
Mamamia90
W sumie to wtedy nie miałam zielonego światła miałam odczekać 3 miesiące i dopiero działać ale psychicznie nie dałabym rady tyle czekać wiec Poprostu stwierdziliśmy ze co będzie to będzie i się udało oczywiście co chwila jakieś niespodzianki a to krwawienia plamienia przedwczesne skurcze ale ostateczne 40 tc wywoływany poród i wszystko Ok. Natomiast teraz po poronieniu lekarz powiedział ze są dwie teorie i albo czekamy 3 miesiące albo działamy i dał nam wolna rękę ale niestety to poronienie chyba gorzej zniosłam