reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
nie wydaje mi się że tak jest trochę w tym temacie siedzę chodzi głównie o gluten. więc uogólniając mógł Ci powiedzieć żadnego chleba pieczywa bułek itd bo miał na myśli pszenicę. a gryczany chleb w 100proc gryczany nie będzie dla Ciebie niczym szkodliwym tak samo produkty ryżowe czy kukurydziane.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

nie wydaje mi się że tak jest trochę w tym temacie siedzę chodzi głównie o gluten. więc uogólniając mógł Ci powiedzieć żadnego chleba pieczywa bułek itd bo miał na myśli pszenicę. a gryczany chleb w 100proc gryczany nie będzie dla Ciebie niczym szkodliwym tak samo produkty ryżowe czy kukurydziane.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Może masz rację, powiedział, że w ogóle nie jeść pieczywa, nie że białego czy innego jakiegoś tylko jakiegokolwiek, tak samo z nabiałem. Jak czytam o dietach przy niedoczynności tarczycy to jest tak jak mówisz, może chodziło mu o to o czym piszesz, to tylko człowiek więc też mógł nieco źle to powiedzieć. :) Nie wiem, czy czasami nie próbowałam chleba gryczanego, aczkolwiek jedynie z innego pieczywa oprócz białego to tylko smakował mi razowy, pełnoziarnisty, inne żytnie itp po prostu nie przechodziły mi przez gardło. Ale mam nadzieję, że znajdę coś dla siebie. :) Dziękuję za poradę. :)

Dobre rano moje wariatki :D:D
@Dagaa11 jak tam noc upłynęła mam nadzieje ze z pozytywnym skutkiem :p
U mnie dziś 14dc niby teoretycznie ksiazkowy dzień owulacji ale czy ja tam wiem mi sie wydaje ze jeszcze nigdy owulacji w tym dniu nie.mialam :p:Do_O
Życzę Wam dzioluszki duzo duzo radosci na.caly dzień ...i duzo duzo milosci na cala.noc :p:D

Hej hej :) ja dzisiaj troche zapierdziel mialam w pracy i paadam na twarz :) wczoraj w nocy nic nie bylo :p teraz staramy sie przytulac co dwa dni, zobazyny jak dlugi tak damy rade. Dzisiaj wypada ten dzien haha :D ja tez 14 dc, testu owu dalej negatywne... :(

@AniaS35 wrocilam :) mam problem z dostepem do internetu w ostatnim czasie.
Bylam u ginekologa i na usg brzucha po tym jak mnie ostatnio tak zwijalo z bolu. Zero torbieli, cale szczescie :) no i w zasadzie wszystko gra i nie wiadomo skad te bole. Tylko jakas infekcja intymna mnie dopadla i mam jeszcze 4 globulki 'do wlozenia' wiec na razie zadnych przytulanek.
Strasznie duzo stron naprodukowalyscie, chwile zejdzie zanim ogarne co i kto i jak :D

reklama
Hej, hej :D ja dzis sama, maz na delegacji, nad ranem może wróci, ale chyba juz mu odpuszczę serduszkowanie, wczoraj niby miałam ovu, czułam brzuch, ale dzis tez takie mrowienie, jak na @ wiec pewna nie jestem, kiedy to wypadlo :S macie jakies pewne objawy? Szyjka wysoko, śluz, cos jeszcze?
Mnie wtedy rozsadza któryś jajnik. I jestem opuchnięta a zwłaszcza brzuch.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry