reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
nie wydaje mi się że tak jest trochę w tym temacie siedzę chodzi głównie o gluten. więc uogólniając mógł Ci powiedzieć żadnego chleba pieczywa bułek itd bo miał na myśli pszenicę. a gryczany chleb w 100proc gryczany nie będzie dla Ciebie niczym szkodliwym tak samo produkty ryżowe czy kukurydziane.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

nie wydaje mi się że tak jest trochę w tym temacie siedzę chodzi głównie o gluten. więc uogólniając mógł Ci powiedzieć żadnego chleba pieczywa bułek itd bo miał na myśli pszenicę. a gryczany chleb w 100proc gryczany nie będzie dla Ciebie niczym szkodliwym tak samo produkty ryżowe czy kukurydziane.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Może masz rację, powiedział, że w ogóle nie jeść pieczywa, nie że białego czy innego jakiegoś tylko jakiegokolwiek, tak samo z nabiałem. Jak czytam o dietach przy niedoczynności tarczycy to jest tak jak mówisz, może chodziło mu o to o czym piszesz, to tylko człowiek więc też mógł nieco źle to powiedzieć. :) Nie wiem, czy czasami nie próbowałam chleba gryczanego, aczkolwiek jedynie z innego pieczywa oprócz białego to tylko smakował mi razowy, pełnoziarnisty, inne żytnie itp po prostu nie przechodziły mi przez gardło. Ale mam nadzieję, że znajdę coś dla siebie. :) Dziękuję za poradę. :)

Dobre rano moje wariatki :D:D
@Dagaa11 jak tam noc upłynęła mam nadzieje ze z pozytywnym skutkiem :p
U mnie dziś 14dc niby teoretycznie ksiazkowy dzień owulacji ale czy ja tam wiem mi sie wydaje ze jeszcze nigdy owulacji w tym dniu nie.mialam :p:Do_O
Życzę Wam dzioluszki duzo duzo radosci na.caly dzień ...i duzo duzo milosci na cala.noc :p:D

Hej hej :) ja dzisiaj troche zapierdziel mialam w pracy i paadam na twarz :) wczoraj w nocy nic nie bylo :p teraz staramy sie przytulac co dwa dni, zobazyny jak dlugi tak damy rade. Dzisiaj wypada ten dzien haha :D ja tez 14 dc, testu owu dalej negatywne... :(

@AniaS35 wrocilam :) mam problem z dostepem do internetu w ostatnim czasie.
Bylam u ginekologa i na usg brzucha po tym jak mnie ostatnio tak zwijalo z bolu. Zero torbieli, cale szczescie :) no i w zasadzie wszystko gra i nie wiadomo skad te bole. Tylko jakas infekcja intymna mnie dopadla i mam jeszcze 4 globulki 'do wlozenia' wiec na razie zadnych przytulanek.
Strasznie duzo stron naprodukowalyscie, chwile zejdzie zanim ogarne co i kto i jak :D

reklama
Hej, hej :D ja dzis sama, maz na delegacji, nad ranem może wróci, ale chyba juz mu odpuszczę serduszkowanie, wczoraj niby miałam ovu, czułam brzuch, ale dzis tez takie mrowienie, jak na @ wiec pewna nie jestem, kiedy to wypadlo :S macie jakies pewne objawy? Szyjka wysoko, śluz, cos jeszcze?
Mnie wtedy rozsadza któryś jajnik. I jestem opuchnięta a zwłaszcza brzuch.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry