judytka777
Fanka BB :)
A jakie masz tsh?pewnie pisałaś ale nie pamiętam[emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnie, które robiłam to TSH 2,27.A jakie masz tsh?pewnie pisałaś ale nie pamiętam[emoji4]
Jednak na usg nie było już tak ok, i ogólnie biorąc pod uwagę wszystkie moje objawy niepożądane.To i tak ładne ja mam 3.78[emoji53]
Ja dzisiaj świruje bo nie mogę jeść pieczywa jakiekolwiek, makaronów, nabiału pod jakąkolwiek postacią, smażonego i słodyczy. Słodyczy i smażonego to luz i tak mało tego jadłam, ale z pieczywem mam ciężko. Nie wiem jaki zamiennik ogarnąć.A to ja usg mam w miarę ale tsh trzeba obniżyć ale nie może mi zwiększyć dawki bo ft4 mam ponad norme[emoji20]muszę naturalnie spróbować np dietą
wafle ryżowe?chleb np gryczany,kukurydziany..Ja dzisiaj świruje bo nie mogę jeść pieczywa jakiekolwiek, makaronów, nabiału pod jakąkolwiek postacią, smażonego i słodyczy. Słodyczy i smażonego to luz i tak mało tego jadłam, ale z pieczywem mam ciężko. Nie wiem jaki zamiennik ogarnąć.
Chleb pod jakąkolwiek postacią odpada, co do wafli ryżowych nie jestem do końca przekonana, ale być może to dobra alternatywa.wafle ryżowe?chleb np gryczany,kukurydziany..
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
To rzeczywiście problem na dłuższa metę to straszne ciężko tak wytrzymać. Ja to bym była ciagle głodna wiec współczujeJa dzisiaj świruje bo nie mogę jeść pieczywa jakiekolwiek, makaronów, nabiału pod jakąkolwiek postacią, smażonego i słodyczy. Słodyczy i smażonego to luz i tak mało tego jadłam, ale z pieczywem mam ciężko. Nie wiem jaki zamiennik ogarnąć.[/QUOT