reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
@Dagaa11 najgorsze to te noszenie, bo ręce bolą, i wszystko z nim na rękach muszę robić.. :/ Znam kilka takich przypadków co zaczęły raczkować później niż chodzić ;)
Ja moje TSH badałam w tamtym roku w ciąży. W 3 miesiącu miałam 1,64 a pod koniec II trymestru chyba 1,67 i tyle wiem.. Ale przed kolejnymi staraniami zamierzam sobie zbadać poziom.

Dzień trochę mi się dziś dłuży xD Syn jeszcze śpi, mąż gra na konsoli, a ja pije herbatę i czytam Sztukę kochania.
A Ty ogolnie mialas jakies problemy z zajsciem w ciąże? Czy poszlo gladko? ;)

My się nie staraliśmy, mieliśmy jakieś plany ale dalekie. Tak naprawdę nie byłoby dobrego czasu i bach, "samo się rozwiązało" :) Syn jest z 10 dc przy moich 30-32 dniowych myślałam, że nic z tego, więc było miłe zaskoczenie ;)
Teraz też bym chciała, żeby samo się stało, bo boję się, że głowa mnie zblokuje.

My się nie staraliśmy, mieliśmy jakieś plany ale dalekie. Tak naprawdę nie byłoby dobrego czasu i bach, "samo się rozwiązało" :) Syn jest z 10 dc przy moich 30-32 dniowych myślałam, że nic z tego, więc było miłe zaskoczenie ;)
Teraz też bym chciała, żeby samo się stało, bo boję się, że głowa mnie zblokuje.
To jest az niemozliwe jak.organizm moze splatac nam figle :) dlatego ja testy owu robie od razu po @, zeby nie przegapic tego dnia :D bo przy moim libido przytulanki co dwa dni nie wchodzą w gre, za bardzo lubie sobie pospać haha :D

Jezu a ja myślałam ze sobie wkręcam ale boli mnie tak podbrzusze :( nie jakoś mocno ale cały dzien czuje delikatne kłucie... a to dopiero 17tc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tak, nasz organizm potrafi nas zaskoczyć :)

@zośkaTośka też myślę, że to może być owulacja.

Ja mam z moim teraz taki problem, że ja boję się z nim kochać, po tym jak ugryzl go kleszcz, niby wyciągnęłam mu go po 4-ech maks. 6 godzinach, ale jeśli załapał jakąś chorobę, to może mnie podczas seksu zarazić, a te france nawet mycoplasme roznosza :/ Teraz czekam jeszcze jakieś 2,5 tyg. i wysyłam go na badania, on niezadowolony bo gumki weszły w grę, no ale nic nie poradzę, że się boję.

reklama
Do góry