reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Przez 3 lata staramy się o maluszka.2 m-ce temu poszliśmy pierwszy raz do kliniki niepłodności, tam przepisali mi właśnie Euthyrox. Może spadnie do 1 lub 2. Męża badania ok moje inne tez a ciąży brak.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Karolinka w koncu sie uda bądź dobrej myśli znam kobiety ktore tez staraly sie latami ale w koncu im sie udalo i wam tez sie uda!

Dziewczyny @encirclede i @Migdalove dziękuję za info :* Zadzwonię pod koniec tygodnia. Poczty nie kojarzę ale myślę, że go znajdę ;)

Dwa lata temu w ten dzień 'zaszłam w ciążę' :) Dziś mogłaby być powtórka i zbliżony termin porodu, ale jeszcze się wstrzymamy.

Karolinka w koncu sie uda bądź dobrej myśli znam kobiety ktore tez staraly sie latami ale w koncu im sie udalo i wam tez sie uda!

Dziękuje za miłe słowa [emoji846] Wierze również w to ze się uda i mi i tobie i wszystkim dziewczynom z forum [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no teraz to już się je wymigam od staranek, skoro takie dowody na mnie masz! Ale dzień dzisiaj pozytywny, pomimo zmeczenia po pracy. Ciesze sie, ze juz 6 dzień cyklu. Tak jak kiedyś pisałam, czas i tak upłynie, więc czemu nie probować aż do skutku? :)

No wlasnie moj wie że ja bardzo chce i jak przychodzę do niego to on wie czego ja chce[emoji23][emoji23]mówi co masz dni płodne?[emoji23]Ja mam bardzo niskie libido[emoji21]także jak już przychodzę to on wie że nie podarmo[emoji23]dzięki za kciuki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jeej moje libido też ostatnio słabo. Ale teraz jest motywacja, wiec moze sie poprawie haha :D

@adiika nie martw sie, moja corka tez miala ładnie ponad rok jak zaczęła chodzić, a najleosze jest to, ze raczkowac zaczela dopiero jak nauczyla sie chodzic haha. Wczesniej nic, zero, tylko wisiała mi na rękach ;)

Dziewczyny ja TSH badalam w lipcu, bezsposrednio przed zajsciem w ciaze i mialam 1.74. Wszedzie sie naczytalam, ze zeby zajsc najleoiej jest miec ponizej 1.5,, a tu niespodzianka ;) zastanawiam sie czy teraz tez przebadać.
Najpierw poczekam, za rowny tydzien mam wizyte u ginka, ciekawe co powie. Troche sie boje, bo mialam podejrzenie policystycznych jajnikow... kurcze musi być dobrze no!

A jak dzien Wam mija? Ja wrocilam z pracy, weszlam na szybko do Biedry a tam tłumy MASAKRAAA. nawet pol fileta nie bylo hahaha. A teraz już blogi odpoczynek :)

My dzisiaj chcemy wieczorem pojechać na cmentarz postawić znicz na pomniku dzieci utraconych. Pewnie też będą tłumy. Jutro rodzina się do nas zjeżdża, nie jesteśmy zadowoleni ale wiadomo...

My dzisiaj chcemy wieczorem pojechać na cmentarz postawić znicz na pomniku dzieci utraconych. Pewnie też będą tłumy. Jutro rodzina się do nas zjeżdża, nie jesteśmy zadowoleni ale wiadomo...
Ja też i tym myślałam, ale wiem, ze nie dam rady... moze za rok. W tym roku zapale świeczke w domu i pomodle sie za naszego Aniołka.

reklama
@Dagaa11 najgorsze to te noszenie, bo ręce bolą, i wszystko z nim na rękach muszę robić.. :/ Znam kilka takich przypadków co zaczęły raczkować później niż chodzić ;)
Ja moje TSH badałam w tamtym roku w ciąży. W 3 miesiącu miałam 1,64 a pod koniec II trymestru chyba 1,67 i tyle wiem.. Ale przed kolejnymi staraniami zamierzam sobie zbadać poziom.

Dzień trochę mi się dziś dłuży xD Syn jeszcze śpi, mąż gra na konsoli, a ja pije herbatę i czytam Sztukę kochania.

Do góry