reklama
AniaS35
Fanka BB :)
Karolinka w koncu sie uda bądź dobrej myśli znam kobiety ktore tez staraly sie latami ale w koncu im sie udalo i wam tez sie uda!Przez 3 lata staramy się o maluszka.2 m-ce temu poszliśmy pierwszy raz do kliniki niepłodności, tam przepisali mi właśnie Euthyrox. Może spadnie do 1 lub 2. Męża badania ok moje inne tez a ciąży brak.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
adiika
Dziewczyny @encirclede i @Migdalove dziękuję za info :* Zadzwonię pod koniec tygodnia. Poczty nie kojarzę ale myślę, że go znajdę
Dwa lata temu w ten dzień 'zaszłam w ciążę' Dziś mogłaby być powtórka i zbliżony termin porodu, ale jeszcze się wstrzymamy.
Dwa lata temu w ten dzień 'zaszłam w ciążę' Dziś mogłaby być powtórka i zbliżony termin porodu, ale jeszcze się wstrzymamy.
1
174974
Gość
Ja też obawiałam się, że nie trafię, ale jednak nie da się tam zgubić.Dziewczyny @encirclede i @Migdalove dziękuję za info :* Zadzwonię pod koniec tygodnia. Poczty nie kojarzę ale myślę, że go znajdę
karolina69
Początkująca w BB
Karolinka w koncu sie uda bądź dobrej myśli znam kobiety ktore tez staraly sie latami ale w koncu im sie udalo i wam tez sie uda!
Dziękuje za miłe słowa [emoji846] Wierze również w to ze się uda i mi i tobie i wszystkim dziewczynom z forum [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Haha no teraz to już się je wymigam od staranek, skoro takie dowody na mnie masz! Ale dzień dzisiaj pozytywny, pomimo zmeczenia po pracy. Ciesze sie, ze juz 6 dzień cyklu. Tak jak kiedyś pisałam, czas i tak upłynie, więc czemu nie probować aż do skutku?
Jeej moje libido też ostatnio słabo. Ale teraz jest motywacja, wiec moze sie poprawie hahaNo wlasnie moj wie że ja bardzo chce i jak przychodzę do niego to on wie czego ja chce[emoji23][emoji23]mówi co masz dni płodne?[emoji23]Ja mam bardzo niskie libido[emoji21]także jak już przychodzę to on wie że nie podarmo[emoji23]dzięki za kciuki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@adiika nie martw sie, moja corka tez miala ładnie ponad rok jak zaczęła chodzić, a najleosze jest to, ze raczkowac zaczela dopiero jak nauczyla sie chodzic haha. Wczesniej nic, zero, tylko wisiała mi na rękach
Dziewczyny ja TSH badalam w lipcu, bezsposrednio przed zajsciem w ciaze i mialam 1.74. Wszedzie sie naczytalam, ze zeby zajsc najleoiej jest miec ponizej 1.5,, a tu niespodzianka zastanawiam sie czy teraz tez przebadać.
Najpierw poczekam, za rowny tydzien mam wizyte u ginka, ciekawe co powie. Troche sie boje, bo mialam podejrzenie policystycznych jajnikow... kurcze musi być dobrze no!
A jak dzien Wam mija? Ja wrocilam z pracy, weszlam na szybko do Biedry a tam tłumy MASAKRAAA. nawet pol fileta nie bylo hahaha. A teraz już blogi odpoczynek
1
174974
Gość
My dzisiaj chcemy wieczorem pojechać na cmentarz postawić znicz na pomniku dzieci utraconych. Pewnie też będą tłumy. Jutro rodzina się do nas zjeżdża, nie jesteśmy zadowoleni ale wiadomo...
Dagaa11
Ja też i tym myślałam, ale wiem, ze nie dam rady... moze za rok. W tym roku zapale świeczke w domu i pomodle sie za naszego Aniołka.My dzisiaj chcemy wieczorem pojechać na cmentarz postawić znicz na pomniku dzieci utraconych. Pewnie też będą tłumy. Jutro rodzina się do nas zjeżdża, nie jesteśmy zadowoleni ale wiadomo...
1
174974
Gość
Pamiętam jak ja się rozbeczałam pierwszy raz nad tym pomnikiem, nie mogłam się uspokoić. Tego bólu nic nie ukoi.Ja też i tym myślałam, ale wiem, ze nie dam rady... moze za rok. W tym roku zapale świeczke w domu i pomodle sie za naszego Aniołka.
reklama
adiika
@Dagaa11 najgorsze to te noszenie, bo ręce bolą, i wszystko z nim na rękach muszę robić.. :/ Znam kilka takich przypadków co zaczęły raczkować później niż chodzić
Ja moje TSH badałam w tamtym roku w ciąży. W 3 miesiącu miałam 1,64 a pod koniec II trymestru chyba 1,67 i tyle wiem.. Ale przed kolejnymi staraniami zamierzam sobie zbadać poziom.
Dzień trochę mi się dziś dłuży xD Syn jeszcze śpi, mąż gra na konsoli, a ja pije herbatę i czytam Sztukę kochania.
Ja moje TSH badałam w tamtym roku w ciąży. W 3 miesiącu miałam 1,64 a pod koniec II trymestru chyba 1,67 i tyle wiem.. Ale przed kolejnymi staraniami zamierzam sobie zbadać poziom.
Dzień trochę mi się dziś dłuży xD Syn jeszcze śpi, mąż gra na konsoli, a ja pije herbatę i czytam Sztukę kochania.