reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

u nas ostatnie takie ciche dni były może z 4 lata temu więc jak już się pojawiają to jest gruboo.wspolczuje palca oby paznokieć nie zszedł.a herbata z takim sokiem super sprawa.a mi się zachcialo:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To pyszności pijesz @mamunia86 :)
U mnie też domowej roboty ale z czarnego bzu.

@tola_tola a u nas nie ma cichych dni, bo z moim mężem się nie da po prostu,albo mnie zagada, że zapomnę albo zaraz zaczyna wszystko odkrecac. I kto u Was wyciąga pierwszy rękę do zgody?

mój mąż nie należy do tych wylewnych to raczej ja jestem taka że wkurza mnie sytuacja i domagam się rozmowy żeby było lepiej chociażby ze względu na synka,który jest już duży i wszystko rozumie.jutro dzień wolny trzeba będzie jakos funkcjonowac.

U nas nie czesto ciche dni, ale jak juz sa to tak to konkretnie :D
@mamunia86 smaka narobiłaś :)

Dziewczyny uciekam spac, bo koja królewna pewnie i tak wstanie jutro przed 7 :) spokojnej nocy wam życze :) jeszcze chyba poprzytulam sie z moim M., ale dzisiaj tak rekreacyjnie, bo na konktety jeszcze za wcześnie haha :D

To pyszności pijesz @mamunia86 :)
U mnie też domowej roboty ale z czarnego bzu.

@tola_tola a u nas nie ma cichych dni, bo z moim mężem się nie da po prostu,albo mnie zagada, że zapomnę albo zaraz zaczyna wszystko odkrecac. I kto u Was wyciąga pierwszy rękę do zgody?
U nas też nie ma cichych dni, poklócimy się, ja pomilcze ale za chwilę mój kochany próbuje mnie udobruchać, tuli, przekonuje, że przecież mnie kocha. Nie potrafię się położyć spać w gniewie, bez przegadania sprawy. A on tym bardziej, zaraz musi tulić. ;)

reklama
oo to miło.a długo jesteście razem?:)

Przyjaźnimy się od grudnia 2014, zaczęliśmy być ze sobą jakoś w połowie 2015. Niby początki ale wiem, że jest po prostu takim człowiekiem i niczego złego się nie spodziewam. Ponoć najlepsze związki zaczynają się od przyjaźni. :)

Do góry