reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

u nas ostatnie takie ciche dni były może z 4 lata temu więc jak już się pojawiają to jest gruboo.wspolczuje palca oby paznokieć nie zszedł.a herbata z takim sokiem super sprawa.a mi się zachcialo:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To pyszności pijesz @mamunia86 :)
U mnie też domowej roboty ale z czarnego bzu.

@tola_tola a u nas nie ma cichych dni, bo z moim mężem się nie da po prostu,albo mnie zagada, że zapomnę albo zaraz zaczyna wszystko odkrecac. I kto u Was wyciąga pierwszy rękę do zgody?

mój mąż nie należy do tych wylewnych to raczej ja jestem taka że wkurza mnie sytuacja i domagam się rozmowy żeby było lepiej chociażby ze względu na synka,który jest już duży i wszystko rozumie.jutro dzień wolny trzeba będzie jakos funkcjonowac.

U nas nie czesto ciche dni, ale jak juz sa to tak to konkretnie :D
@mamunia86 smaka narobiłaś :)

Dziewczyny uciekam spac, bo koja królewna pewnie i tak wstanie jutro przed 7 :) spokojnej nocy wam życze :) jeszcze chyba poprzytulam sie z moim M., ale dzisiaj tak rekreacyjnie, bo na konktety jeszcze za wcześnie haha :D

To pyszności pijesz @mamunia86 :)
U mnie też domowej roboty ale z czarnego bzu.

@tola_tola a u nas nie ma cichych dni, bo z moim mężem się nie da po prostu,albo mnie zagada, że zapomnę albo zaraz zaczyna wszystko odkrecac. I kto u Was wyciąga pierwszy rękę do zgody?
U nas też nie ma cichych dni, poklócimy się, ja pomilcze ale za chwilę mój kochany próbuje mnie udobruchać, tuli, przekonuje, że przecież mnie kocha. Nie potrafię się położyć spać w gniewie, bez przegadania sprawy. A on tym bardziej, zaraz musi tulić. ;)

reklama
oo to miło.a długo jesteście razem?:)

Przyjaźnimy się od grudnia 2014, zaczęliśmy być ze sobą jakoś w połowie 2015. Niby początki ale wiem, że jest po prostu takim człowiekiem i niczego złego się nie spodziewam. Ponoć najlepsze związki zaczynają się od przyjaźni. :)

Do góry