reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Tylko testy owulacyjne juz nie wychodzą :( w 14dc wyszedł pozytywny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hm moj ginekolog zawsze mowi, ze owulacja po pozytywnym tescie owu powinna wystapic ok 36-48 godzi po, takze jeszcze jest prawdopodobienstwo, ze jednak owu. Poczekaj dwa dni, jak dalej bedzie kluc, to bedziemy sie wtedy martwic :* gliwa do gory :)

@adiika potwierdzam, z kleszczami nie ma zartow. Znajoma chorowala na bolerioze, takze lepiej zrobic badania... trzymam kciuki zeby bylo dobrze :*

reklama
Wróciliśmy z cmentarza, o mało nie musieliśmy jechać do szpitala... Zamknęłam drzwi od auta razem z moim palcem... Jak ja to zrobiłam to nie wiem, a przed wczoraj ścieląc łóżko uderzyłam paznokciem o ścianę tak że pękł mi w połowie. Także bylsm zmuszona obciąć moje już tak długie paznokcie... Pal licho z paznokciami, jaki ból, do tej pory mnie boli bo w takim miejscu pękł, że szok. Jakieś pasmo pecha mam i krzywdę sobie robię. :(

Dobry wieczór dziewczynki [emoji4]ja dziś byłam na aerobiku[emoji4]dała trochę wycisk ale bardzo to przyjemne[emoji1]jutro albo pojutrze zakwasy pewnie[emoji23]od czwartku idę bawić 6 miesięcznego malucha.stresuje się [emoji23]
@ Migdalove jejku ale pech
@ adiika w 10 dc?w cyklach 30 dniowych??[emoji44]
Miłego wieczoru

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove az sobie przypomnialam, mialam chyba z 14 lat, moj brat 8 i przytrzasnelam mu palec zamykajac drzwi z samochodu. Darł się chyba z godzine, wyobrazam sobie jaki to bol. Zeby tylko Ty paznokciec nie zszedł :( faktycznie jakiegoś pecha masz, ale pamietaj ze musi być zle, zeby pozniej mogło być dobrze ❤
@judytka777 dasz sobie rade kochana! To jakis dzidziuś znajomych czy pracujesz jako opiekunka? :)

Ja też mam niedoczynność. Biorę letrox obecnie ale mi nie służy. Zdecydowanie wolałam euthyrox.

Migdalove o mój smutku...co za ból. Jak palec?

Judyta, bedzie dobrze. Z takim maluszkiem latwiej niż ze starszakiem.

Ja odpoczywam sobie. Podjadam winogrona, popijam herbatke z soczkiem.

Dziewczyny wasze współczucie chyba działa i coraz mniej boli, oby was nic nie bolało! Palec spuchniety, okład z rivanolu chyba pomoże. Trochę się boję bo nie czuje nic opuszkiem palca, ale chyba nie jest złamany. Dobrze, że ja zachowuje zimną krew i jak zamknęłam te drzwi to nie szarpałam tylko krzyczałam do narzeczonego 'otwórz! Otwórz! Otwórz!' patrzę na palca a on wgnieciony, ból niesamowity aż musiałam w aucie usiąść. I na cmentarzu zamiast płakać ze straty dziecka to z bólu...
Na jutro ciotka (czyli ja) przygotowana - kolorowanki dla chłopaków wydrukowane. :) Będzie szał bo dzieciaki uwielbiają koty a teraz mamy aż 4! :D

No ból palca też dobrze znam, kiedyś sobie drzwiami przytrzasnelam, potem odpadl mi paznokieć. Byłam dzieckiem i pamiętam, że z tego bolu i wyczerpania płaczem zasnelam. Także Migdalove niech ukochany na niego jeszcze podmucha i pochucha,dobrze, że już ból odpuszcza :)

@judytka777 no naprawdę tak było i to jeszcze syn, więc nie wierzę w teorię na syna i córkę ;) Byłam przekonana, że będzie córka, a tu taki suprajs :)
No polroczniaki to już fajniuchne-pogadaja po swojemu, posmieja się ale też i pośpia, na pewno miło spędzicie czas :)

@mamunia86 z czego masz soczek do herbatki?

reklama
Do góry