reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Tylko testy owulacyjne juz nie wychodzą :( w 14dc wyszedł pozytywny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hm moj ginekolog zawsze mowi, ze owulacja po pozytywnym tescie owu powinna wystapic ok 36-48 godzi po, takze jeszcze jest prawdopodobienstwo, ze jednak owu. Poczekaj dwa dni, jak dalej bedzie kluc, to bedziemy sie wtedy martwic :* gliwa do gory :)

@adiika potwierdzam, z kleszczami nie ma zartow. Znajoma chorowala na bolerioze, takze lepiej zrobic badania... trzymam kciuki zeby bylo dobrze :*

reklama
Wróciliśmy z cmentarza, o mało nie musieliśmy jechać do szpitala... Zamknęłam drzwi od auta razem z moim palcem... Jak ja to zrobiłam to nie wiem, a przed wczoraj ścieląc łóżko uderzyłam paznokciem o ścianę tak że pękł mi w połowie. Także bylsm zmuszona obciąć moje już tak długie paznokcie... Pal licho z paznokciami, jaki ból, do tej pory mnie boli bo w takim miejscu pękł, że szok. Jakieś pasmo pecha mam i krzywdę sobie robię. :(

Dobry wieczór dziewczynki [emoji4]ja dziś byłam na aerobiku[emoji4]dała trochę wycisk ale bardzo to przyjemne[emoji1]jutro albo pojutrze zakwasy pewnie[emoji23]od czwartku idę bawić 6 miesięcznego malucha.stresuje się [emoji23]
@ Migdalove jejku ale pech
@ adiika w 10 dc?w cyklach 30 dniowych??[emoji44]
Miłego wieczoru

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Migdalove az sobie przypomnialam, mialam chyba z 14 lat, moj brat 8 i przytrzasnelam mu palec zamykajac drzwi z samochodu. Darł się chyba z godzine, wyobrazam sobie jaki to bol. Zeby tylko Ty paznokciec nie zszedł :( faktycznie jakiegoś pecha masz, ale pamietaj ze musi być zle, zeby pozniej mogło być dobrze ❤
@judytka777 dasz sobie rade kochana! To jakis dzidziuś znajomych czy pracujesz jako opiekunka? :)

Ja też mam niedoczynność. Biorę letrox obecnie ale mi nie służy. Zdecydowanie wolałam euthyrox.

Migdalove o mój smutku...co za ból. Jak palec?

Judyta, bedzie dobrze. Z takim maluszkiem latwiej niż ze starszakiem.

Ja odpoczywam sobie. Podjadam winogrona, popijam herbatke z soczkiem.

Dziewczyny wasze współczucie chyba działa i coraz mniej boli, oby was nic nie bolało! Palec spuchniety, okład z rivanolu chyba pomoże. Trochę się boję bo nie czuje nic opuszkiem palca, ale chyba nie jest złamany. Dobrze, że ja zachowuje zimną krew i jak zamknęłam te drzwi to nie szarpałam tylko krzyczałam do narzeczonego 'otwórz! Otwórz! Otwórz!' patrzę na palca a on wgnieciony, ból niesamowity aż musiałam w aucie usiąść. I na cmentarzu zamiast płakać ze straty dziecka to z bólu...
Na jutro ciotka (czyli ja) przygotowana - kolorowanki dla chłopaków wydrukowane. :) Będzie szał bo dzieciaki uwielbiają koty a teraz mamy aż 4! :D

No ból palca też dobrze znam, kiedyś sobie drzwiami przytrzasnelam, potem odpadl mi paznokieć. Byłam dzieckiem i pamiętam, że z tego bolu i wyczerpania płaczem zasnelam. Także Migdalove niech ukochany na niego jeszcze podmucha i pochucha,dobrze, że już ból odpuszcza :)

@judytka777 no naprawdę tak było i to jeszcze syn, więc nie wierzę w teorię na syna i córkę ;) Byłam przekonana, że będzie córka, a tu taki suprajs :)
No polroczniaki to już fajniuchne-pogadaja po swojemu, posmieja się ale też i pośpia, na pewno miło spędzicie czas :)

@mamunia86 z czego masz soczek do herbatki?

reklama
Do góry