reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Cześć dziewczyny [emoji846] Bierze może któraś z was Euthyrox na obniżenie poziomu TSH? Macie jakieś doświadczenia z tym lekiem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja zaczynałam od ponad 6 a tak to jestem na poziomie ponad 4.ostatnio robiłam badania i miałam 3.7.biorę euthyrox 88.
A jakie masz tsh?robiłaś ft3 i ft4?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynałam od ponad 6 a tak to jestem na poziomie ponad 4.ostatnio robiłam badania i miałam 3.7.biorę euthyrox 88.
A jakie masz tsh?robiłaś ft3 i ft4?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam tsh 3,68 dlatego lekarz zapisał mi ten lek żeby zmniejszyć tsh do poziomu 1 lub 2. Dzisiaj byłam pobrać krew żeby skontrolować czy coś spadło przez te 3 tygodnie.ft3 i ft4 robiłam ale nie wiem jakie były wartości.przytylas coś po nich?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

jakieś 7lat już.tez idę przebadać tsh ale tak jak pisałam cały czas chce ten post Dąbrowskiej zrobić.bardzo pomaga przy chorobach tarczycy

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przez 3 lata staramy się o maluszka.2 m-ce temu poszliśmy pierwszy raz do kliniki niepłodności, tam przepisali mi właśnie Euthyrox. Może spadnie do 1 lub 2. Męża badania ok moje inne tez a ciąży brak.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry