reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Ja przed ciążą używałam testów przez 4 cykle i je naprawdę trzeba starannie wykonywać, żeby zaobserwować, ze owu sie zbliza. Nigdy nie wyszla mi idealna druga krecha, ale tak naprawde to dzieki nim zaszlam w ciaze, bo pokazaly mi ze mam doac pozno owulacje, ok 20 dc. Temperature mierze dopiero od tego cyklu. Zapas testow mam, wiec zaczbr je robic ok 8 dnia cyklu, bo nir wiem czy teraz po poronieniu coś sie nie poprzestawialo :)

Mimo tego białego śluzu zrobiłam test Owu teraz 14dc i zobacz ten po lewej jest z dziś [emoji23]

1509273150-914742340c94e97c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny testów owu nie używam mysle ze tylko bym dodatkowo zaprzatalam sobie tym niepotrzebnie.głowę :-)
@zośkaTośka ja mam cykle 28 dni a córka w ciążę zaszła w 9dc tzn owu mogła być później ale ostatni i jedyny stosunek byl 9dc
Takze wszystko mozliwe.
@judytka777 trzymam &&&& chyba kazda z Nas ma.nadzieje co miesiac na pozytywne wieści chociaż bardzo czesto przeżywamy potem z tego powodu zawód ....ale kochane wszystko przed Nami życzę każdej z Nas samych owocnych dni plodnych niech moc plemnika bedzie z Nami wszystkimi ktore juz rozpoczely swoje staranka...

Hej! Ale dzisiaj okropny dzień, leje cały czas...
@Dagaa11 u mnie i dobrze i źle. Dziękuję, że pytasz. :) Dobrze bo chyba po 3 miesięcznej 'kuracji' tabletkami anty torbiel zniknęła, za tydzień zobaczę u ginekologa jak to wygląda przed terminem @, bo może być powtórka, ale wydaje mi się, że pierwszy raz od kilkudziesięciu cykli miałam owulacje. Jeśli chodzi o inne sprawy to nie za dobrze, pracy nie mogę znaleźć jak już pisałam, w tym roku dwie zaliczki (sala i foto-wideo) musimy zapłacić, bo w sierpniu 2019 chcemy wziąć ślub a po nim starać się o dziecko. Jak nie dostanę pracy do końca roku to chyba o ślubie będziemy mogli pomarzyć... Jeszcze się dzisiaj zcięłam z mamą i moim narzeczonym w sprawach remontu...

Hej! Ale dzisiaj okropny dzień, leje cały czas...
@Dagaa11 u mnie i dobrze i źle. Dziękuję, że pytasz. :) Dobrze bo chyba po 3 miesięcznej 'kuracji' tabletkami anty torbiel zniknęła, za tydzień zobaczę u ginekologa jak to wygląda przed terminem @, bo może być powtórka, ale wydaje mi się, że pierwszy raz od kilkudziesięciu cykli miałam owulacje. Jeśli chodzi o inne sprawy to nie za dobrze, pracy nie mogę znaleźć jak już pisałam, w tym roku dwie zaliczki (sala i foto-wideo) musimy zapłacić, bo w sierpniu 2019 chcemy wziąć ślub a po nim starać się o dziecko. Jak nie dostanę pracy do końca roku to chyba o ślubie będziemy mogli pomarzyć... Jeszcze się dzisiaj zcięłam z mamą i moim narzeczonym w sprawach remontu...
To faktycznie nie za Ciekawie. Ale pamiętaj...że w końcu musi być dobrze!! Tirbiel zniknie, dostaniesz prace, bedziecie mieli pieniażki na cudowny ślub, później urodzisz pulchniutkie dzieciątko :)

Powiem wam, ze my w tym roku już wyczerpaliśmy limit smutkow i nieszczesc a maxa.. najpierw w wakacje były ogromne problemy z moim bratem (wybaczcie, ale o tym noe chce pisac dokladnie), poźniej strata ciąży, moj narzeczony miał wypadek, a 2 tyg temu dowiedzielismy sie, ze moj dziadek ma glejaka. Takze juz nic zlego nie moze sie stac, jestem nastawiona pozytywnie i jakos tak podswiadomie czuje, że moze nawet w tym cyklu uda sie zajsc w ciaze :)

reklama
Migdalove duży był ten torbiel?tak właśnie:)źle spojrzałam ZoskaToska powiedzonka:)Daga dokładnie już teraz tylko lepiej:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry