reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Co myślicie o tych testach ?
1509208178-9ef413538428e675-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja ten trzeći od lewej potraktowalabym jako pozytywny. Zrobilam juz tyyyle testwo ovu i zaden nigdy nie wyszedl mi w 100% pozywtywny, tzn kreska nie byla nigdy silniejsza od kontrolnej a mimo to zaszlam w ciaze ;)

@Migdalove a co tworzycie? Zawsze to jakieś wyjście.

U nas armagiedon [emoji6], wirusa przytargał synek i reszta facetów "walczy o życie ", sraczki i rzyganie. Cud, miód i orzeszki [emoji17][emoji35]
Najgorzej znosi Emilek, strasznie biedniutki jest, żali się, i oczka takie cierpiące ma. On robił podkówkę i smuteczek a ja w ryk. Tak Mi go żal było...
1509224324-e976c40616b04c21-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

bardzo bardzo współczuję :(a w którym to było tygodniu?post Ewy Dąbrowskiej to post uzdrawiający często leczy rozne dolegliwości i wiele dziewczyn robi właśnie ze względu na ciaze.udaje im się,wiadomo nie wszystkim.post polega na jedzeniu warzyw owoców.to tak w skrócie.z ciekawości polecam poczytaj o tym

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro napewno poczytam! Poronilam w 9tc, tzn lekarz wtedy stwierdzil, ze ciaza przestala sie rozwijac ok 6 tygodnia... i mialam zabieg lyzeczkowania.

bardzo bardzo mi przykro:( :*właśnie przeczytałam wcześniejsze wiadomości ze tak się stało.teraz na pewno się uda

Bry wieczór moje kochane ....
Ja dopiero teraz a tu tyle do nadrabiania ale szalejecie :-) :-) :-)mialam gosci dzis i od rana sajgon w domku :-)
@leeleeth dużo zdrówka dla twoich chłopaków.... teraz wlasnie znów taki okres na.wirusy moja.córka miala ostatnio ospe.jutro napisze cos wiecej bo dzis padam na.pysk :-) dobrej nocy no i witam kolejną nową sympatyczną kolezanke @tola_tola mam nadzieje ze bedzie ci dobrze w.naszym gronie

hej Ania:)dzięki za przyjęcie.z pewnością będzie mi bardzo dobrze:)tym co chorują też zdrowia życzę.ja ostatnio miałam bostonke i to było chyba najgorsze dziadostwo jakie przechodzilam

reklama
@karolina69 Witaj i zapraszamy do plotkowania :-) :-) :-)
@tola_tola współczuję bostonka to podobno gorsze dziadostwo niz ospa i o wiele dluzej.trwa .. :-/
@Inka91 jak twój brzuszek jest dziś coś lepiej kochana?
@Dagaa11 ilu dniowe masz cykle bo u mnie dzis tez 4dc ...
@leeleeth ale masz slodkiego tego synusia cud miód i orzeszki reszta gromadki pewnie tez taka kochana ile ma.najstarszy syn?
U nas dzis mokro i wietrznie brrrrr nie.lubie zimy :realmad::realmad::baffled:

Do góry