reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ja przed ciążą używałam testów przez 4 cykle i je naprawdę trzeba starannie wykonywać, żeby zaobserwować, ze owu sie zbliza. Nigdy nie wyszla mi idealna druga krecha, ale tak naprawde to dzieki nim zaszlam w ciaze, bo pokazaly mi ze mam doac pozno owulacje, ok 20 dc. Temperature mierze dopiero od tego cyklu. Zapas testow mam, wiec zaczbr je robic ok 8 dnia cyklu, bo nir wiem czy teraz po poronieniu coś sie nie poprzestawialo :)

Mimo tego białego śluzu zrobiłam test Owu teraz 14dc i zobacz ten po lewej jest z dziś [emoji23]

1509273150-914742340c94e97c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny testów owu nie używam mysle ze tylko bym dodatkowo zaprzatalam sobie tym niepotrzebnie.głowę :-)
@zośkaTośka ja mam cykle 28 dni a córka w ciążę zaszła w 9dc tzn owu mogła być później ale ostatni i jedyny stosunek byl 9dc
Takze wszystko mozliwe.
@judytka777 trzymam &&&& chyba kazda z Nas ma.nadzieje co miesiac na pozytywne wieści chociaż bardzo czesto przeżywamy potem z tego powodu zawód ....ale kochane wszystko przed Nami życzę każdej z Nas samych owocnych dni plodnych niech moc plemnika bedzie z Nami wszystkimi ktore juz rozpoczely swoje staranka...

Hej! Ale dzisiaj okropny dzień, leje cały czas...
@Dagaa11 u mnie i dobrze i źle. Dziękuję, że pytasz. :) Dobrze bo chyba po 3 miesięcznej 'kuracji' tabletkami anty torbiel zniknęła, za tydzień zobaczę u ginekologa jak to wygląda przed terminem @, bo może być powtórka, ale wydaje mi się, że pierwszy raz od kilkudziesięciu cykli miałam owulacje. Jeśli chodzi o inne sprawy to nie za dobrze, pracy nie mogę znaleźć jak już pisałam, w tym roku dwie zaliczki (sala i foto-wideo) musimy zapłacić, bo w sierpniu 2019 chcemy wziąć ślub a po nim starać się o dziecko. Jak nie dostanę pracy do końca roku to chyba o ślubie będziemy mogli pomarzyć... Jeszcze się dzisiaj zcięłam z mamą i moim narzeczonym w sprawach remontu...

Hej! Ale dzisiaj okropny dzień, leje cały czas...
@Dagaa11 u mnie i dobrze i źle. Dziękuję, że pytasz. :) Dobrze bo chyba po 3 miesięcznej 'kuracji' tabletkami anty torbiel zniknęła, za tydzień zobaczę u ginekologa jak to wygląda przed terminem @, bo może być powtórka, ale wydaje mi się, że pierwszy raz od kilkudziesięciu cykli miałam owulacje. Jeśli chodzi o inne sprawy to nie za dobrze, pracy nie mogę znaleźć jak już pisałam, w tym roku dwie zaliczki (sala i foto-wideo) musimy zapłacić, bo w sierpniu 2019 chcemy wziąć ślub a po nim starać się o dziecko. Jak nie dostanę pracy do końca roku to chyba o ślubie będziemy mogli pomarzyć... Jeszcze się dzisiaj zcięłam z mamą i moim narzeczonym w sprawach remontu...
To faktycznie nie za Ciekawie. Ale pamiętaj...że w końcu musi być dobrze!! Tirbiel zniknie, dostaniesz prace, bedziecie mieli pieniażki na cudowny ślub, później urodzisz pulchniutkie dzieciątko :)

Powiem wam, ze my w tym roku już wyczerpaliśmy limit smutkow i nieszczesc a maxa.. najpierw w wakacje były ogromne problemy z moim bratem (wybaczcie, ale o tym noe chce pisac dokladnie), poźniej strata ciąży, moj narzeczony miał wypadek, a 2 tyg temu dowiedzielismy sie, ze moj dziadek ma glejaka. Takze juz nic zlego nie moze sie stac, jestem nastawiona pozytywnie i jakos tak podswiadomie czuje, że moze nawet w tym cyklu uda sie zajsc w ciaze :)

reklama
Migdalove duży był ten torbiel?tak właśnie:)źle spojrzałam ZoskaToska powiedzonka:)Daga dokładnie już teraz tylko lepiej:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry