reklama
1
174974
Gość
Prawde mówiąc nie wiem, lekarz to nazywał zmianą dwukomorową.Migdalove duży był ten torbiel?tak właśnieźle spojrzałam ZoskaToska powiedzonkaDaga dokładnie już teraz tylko lepiej
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Przepisał OC 35 na 3 miesiące, jeśli zmiana nie zniknie to będziemy robić laparoskopie. Niestety mam 400km do tego lekarza (przeprowadziłam się) i chodzę teraz do innego, mówi, że wszystko póki co jest ok. Za tydzień się dowiemy. Ogólnie poprzedni lekarz tłumaczył mi, że ta zmiana blokowała owulację, co za tym idzie cykl się wydłużał i stąd moje nawet 80 dniowe cykle.i co Ci powiedzial?przez jaki czas kazał brac tabletki?
tola_tola
Fanka BB :)
rozumiemno miejmy nadzieję że teraz jest wszystko ok.podpytuje bo właśnie sama mam torbiele więc temat mi dość bliski.niedlugo idę znowu na USG i chce zobaczyć czy rośnie jeśli tak to za 2miesiace czeka mnie zabieg.oby nie!
1
174974
Gość
U mnie to lewy jajnik był typowo policystyczny. Z początku myślałam, że mam PCOS. Teraz już nic nie wiem.
encirclede
Ale się rozpisałyście
Ale pogoda tragiczna ...
Ja dalej czekam na okres 23dc i jeszcze go nie ma zaczynam się bać że może zaciążyłam
Poczekam jeszcze tydzień jak nie przyjdzie do tego czasu to lecę po test ale chyba bym się załamała jakby był pozytywny .
Ale pogoda tragiczna ...
Ja dalej czekam na okres 23dc i jeszcze go nie ma zaczynam się bać że może zaciążyłam
Poczekam jeszcze tydzień jak nie przyjdzie do tego czasu to lecę po test ale chyba bym się załamała jakby był pozytywny .
Dagaa11
@encirclede a czemu byś się załamała??
reklama
encirclede
Bo nie mogę sobie na ciążę pozwolić przez najbliższy rok mamy na głowie cywilny, kredyt na mieszkanie no i ja muszę wrócić do pracy nie stać nas na tę chwilę na dwójkę dlatego starania dopiero od października 2018