reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
i co Ci powiedzial?przez jaki czas kazał brac tabletki?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Przepisał OC 35 na 3 miesiące, jeśli zmiana nie zniknie to będziemy robić laparoskopie. Niestety mam 400km do tego lekarza (przeprowadziłam się) i chodzę teraz do innego, mówi, że wszystko póki co jest ok. Za tydzień się dowiemy. Ogólnie poprzedni lekarz tłumaczył mi, że ta zmiana blokowała owulację, co za tym idzie cykl się wydłużał i stąd moje nawet 80 dniowe cykle.

rozumiem:)no miejmy nadzieję że teraz jest wszystko ok.podpytuje bo właśnie sama mam torbiele więc temat mi dość bliski.niedlugo idę znowu na USG i chce zobaczyć czy rośnie jeśli tak to za 2miesiace czeka mnie zabieg.oby nie!

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się rozpisałyście :D
Ale pogoda tragiczna ...

Ja dalej czekam na okres 23dc i jeszcze go nie ma zaczynam się bać że może zaciążyłam :)
Poczekam jeszcze tydzień jak nie przyjdzie do tego czasu to lecę po test ale chyba bym się załamała jakby był pozytywny .

reklama
Bo nie mogę sobie na ciążę pozwolić przez najbliższy rok :) mamy na głowie cywilny, kredyt na mieszkanie no i ja muszę wrócić do pracy :) nie stać nas na tę chwilę na dwójkę :) dlatego starania dopiero od października 2018 :)

Do góry