reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
dlugo...ja mam 6 letniego syna,który był kompletna wpadka a jak widać o rodzeństwo dużo dużo ciężej czekam na 15dzien cyklu bo mam wtedy zacząć brać duphaston.czy którejś pomogl?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@encirclede faktycznie długo... miałaś stwierdzone jakieś problemy hormonalne/zdrowotne?

@tola_tola ja w tym cyklu, w ktorym zaszlam w ciaze bralam duphaston przez 10 dni, zaczynając drugiego dnia po pozytywnym teście owulacyjnym. Po odstawieniu duphastonu bodajże w 33 dc zrobiłam test i był już cień :) teraz też będę brała duphaston. Nie wiem jak bardzo przyczynił się do zapłodnienia, ale psychicznie mi pomógł, bo trochę się odblokowałam, wiedząc, że biorę "wspomagacz" ;) ktory masz dzien cyklu?

7 dzień także odrazu po okresie.ja potrafię mieć co 23 dni okres więc teoretycznie wg aplikacji mam płodne ale nie czuje żeby to były plodne..mam nadzieję że duphaston też mi pomoże:)

Ja nie brałam jeszcze żadnych wspomagaczy.mam wizytę u ginekologa 13 listopada więc mam nadzieję ze jakieś konkretne decyzje podejmie bo chyba już czas najwyzszy[emoji17]choruje ktoras na niedoczynnosc?
Ale dzis dzień masakra[emoji46]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@encirclede no daj spokoj jakby sie trafilo to super nie ma.co.sie.zalamywac tym bardziej ze pierwsza ciaza pojawila sie dopiero po 24 czy 25 cyklach byc może to właśnie jest Wam.pisane.
@Dagaa11 oby ten miesiąc byl dla Ciebie szczesliwy niech przyniesie tylko dobre wiadomości !! :-)

ja mam niedoczynność i Hashimoto.dziewczyny a skąd wogole jestescie?:)może pisaliście wcześniej ale nie jestem wstanie nadrobić wszystkiego:)

reklama
@Dagaa11 problemy hormonalne + miałam operację usunięcia torbieli z jajowodu torbiel już gniła i atakowała jajowód, który koniec końców dało się uratować ale już nie jest tak idealny jak wcześniej dlatego też nie było czasu żeby zwlekać z ciążą. Teraz hormony już ok, jestem pod stałą kontrolą lekarza i mam nadzieję że przy drugim szybciej pójdzie :)

Do góry