reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
dlugo...ja mam 6 letniego syna,który był kompletna wpadka a jak widać o rodzeństwo dużo dużo ciężej czekam na 15dzien cyklu bo mam wtedy zacząć brać duphaston.czy którejś pomogl?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

@encirclede faktycznie długo... miałaś stwierdzone jakieś problemy hormonalne/zdrowotne?

@tola_tola ja w tym cyklu, w ktorym zaszlam w ciaze bralam duphaston przez 10 dni, zaczynając drugiego dnia po pozytywnym teście owulacyjnym. Po odstawieniu duphastonu bodajże w 33 dc zrobiłam test i był już cień :) teraz też będę brała duphaston. Nie wiem jak bardzo przyczynił się do zapłodnienia, ale psychicznie mi pomógł, bo trochę się odblokowałam, wiedząc, że biorę "wspomagacz" ;) ktory masz dzien cyklu?

7 dzień także odrazu po okresie.ja potrafię mieć co 23 dni okres więc teoretycznie wg aplikacji mam płodne ale nie czuje żeby to były plodne..mam nadzieję że duphaston też mi pomoże:)

Ja nie brałam jeszcze żadnych wspomagaczy.mam wizytę u ginekologa 13 listopada więc mam nadzieję ze jakieś konkretne decyzje podejmie bo chyba już czas najwyzszy[emoji17]choruje ktoras na niedoczynnosc?
Ale dzis dzień masakra[emoji46]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@encirclede no daj spokoj jakby sie trafilo to super nie ma.co.sie.zalamywac tym bardziej ze pierwsza ciaza pojawila sie dopiero po 24 czy 25 cyklach byc może to właśnie jest Wam.pisane.
@Dagaa11 oby ten miesiąc byl dla Ciebie szczesliwy niech przyniesie tylko dobre wiadomości !! :-)

ja mam niedoczynność i Hashimoto.dziewczyny a skąd wogole jestescie?:)może pisaliście wcześniej ale nie jestem wstanie nadrobić wszystkiego:)

reklama
@Dagaa11 problemy hormonalne + miałam operację usunięcia torbieli z jajowodu torbiel już gniła i atakowała jajowód, który koniec końców dało się uratować ale już nie jest tak idealny jak wcześniej dlatego też nie było czasu żeby zwlekać z ciążą. Teraz hormony już ok, jestem pod stałą kontrolą lekarza i mam nadzieję że przy drugim szybciej pójdzie :)

Do góry