reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny[emoji4]u mnie drugi syn się rozchorowal[emoji21]czyli szpital w domu.najważniejsze żeby męża nie wzięło bo wtedy masakra[emoji47][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1509206060-145c297f4411fb2e-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej co myślicie o tych testach owulacyjnych ? Są ułożone od pierwszego dnia mierzenia do ostatniego ?
1509208062-d0dd47399389cabf-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe staraczki! :) @Dagaa11 ja Cie pamiętam! Współczuję straty, trzymam kciuki za następne starania! Oczywiście za was wszystkie trzymam mocno kciuki. :)
Nie odzywałam się trochę, ale już wracam. Biegałam po mieście z CV, także wy póki co możecie trzymać kciuki abym dostała w końcu pracę. :)
Przez ostatnie dni mam cholerny dyskomfort jakby ciągnęła mnie macica i prawa strona przydatków... Albo owulacja, albo może zapalenie? Nie wiem, nie znam objawów ani owulacji ani zapalenia przydatków.

hej:)a w jakiej branży szukasz pracy?i skąd jesteś?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Szukam tak naprawdę jakiejkolwiek, byle była umowa. Jedynie nie chce sprzątania bo mam uczulenie na detergenty no i w dużych marketach też nie chciałabym robić, tak to nie jestem wybredna. Mieszkam blisko Malborka, u nas ciężko z pracą, bo wystarczy spojrzeć na oferty choćby z Tczewa i jest tego mnóstwo, tylko wtedy dojazdy nie bardzo pasują, a prawka nie mam póki co. Prawdopodobnie już bym pracowała w cukierni, ale że uczę się w weekendy to nie ma nawet takiej możliwości aby mnie tam zatrudnić. Nadrabiam średnie, więc kogoś po gimnazjum też nie chcą przyjąć. Byłam na rozmowie o pracę do przedszkola, na pomoc przy ogarnianiu wokół dzieci i pomoc w kuchni ale nie chcą tak młodej osoby. Jest jedna opcja, będziemy z moim narzeczonym powoli kompletować warsztat, tworzyć a potem sprzedawać. :)

reklama
Do góry