reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny[emoji4]u mnie drugi syn się rozchorowal[emoji21]czyli szpital w domu.najważniejsze żeby męża nie wzięło bo wtedy masakra[emoji47][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1509206060-145c297f4411fb2e-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej co myślicie o tych testach owulacyjnych ? Są ułożone od pierwszego dnia mierzenia do ostatniego ?
1509208062-d0dd47399389cabf-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe staraczki! :) @Dagaa11 ja Cie pamiętam! Współczuję straty, trzymam kciuki za następne starania! Oczywiście za was wszystkie trzymam mocno kciuki. :)
Nie odzywałam się trochę, ale już wracam. Biegałam po mieście z CV, także wy póki co możecie trzymać kciuki abym dostała w końcu pracę. :)
Przez ostatnie dni mam cholerny dyskomfort jakby ciągnęła mnie macica i prawa strona przydatków... Albo owulacja, albo może zapalenie? Nie wiem, nie znam objawów ani owulacji ani zapalenia przydatków.

hej:)a w jakiej branży szukasz pracy?i skąd jesteś?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Szukam tak naprawdę jakiejkolwiek, byle była umowa. Jedynie nie chce sprzątania bo mam uczulenie na detergenty no i w dużych marketach też nie chciałabym robić, tak to nie jestem wybredna. Mieszkam blisko Malborka, u nas ciężko z pracą, bo wystarczy spojrzeć na oferty choćby z Tczewa i jest tego mnóstwo, tylko wtedy dojazdy nie bardzo pasują, a prawka nie mam póki co. Prawdopodobnie już bym pracowała w cukierni, ale że uczę się w weekendy to nie ma nawet takiej możliwości aby mnie tam zatrudnić. Nadrabiam średnie, więc kogoś po gimnazjum też nie chcą przyjąć. Byłam na rozmowie o pracę do przedszkola, na pomoc przy ogarnianiu wokół dzieci i pomoc w kuchni ale nie chcą tak młodej osoby. Jest jedna opcja, będziemy z moim narzeczonym powoli kompletować warsztat, tworzyć a potem sprzedawać. :)

reklama
Do góry