reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
@Dagaa11 [*]dla twojego aniołka
Żjyczę.ci kochana by dzieciątko wróciło do Was z powrotem ...kiedys ktos powiedział że dzieci nie odchodzą na.Zawsze tylko zmieniaja.swoja.date narodzin trzymam za.Ciebie &&& tym bardziej.po tym co przeszlas zaSlugujesz na.wszystko czego pragniesz !!!
@judytka777 a tobie życzę wymarzonej córeczki 14 cykli to juz duzo moze w końcu ten okaze sie dla Ciebie szczesliwy wiesz tak naprawde czasem w ciążę szybciej zajdzie kobieta ktora w cyklu "baraszkowala"2 x niz ta co nie.ominela.ani jednego dnia podczas tych szczesliwych dni takze.nic straconego &&&&& zacisniete mocno !!!

Dzień dobry.Witam sie z kawka[emoji477]
@AniaS35 dzięki za miłe słowa i wiarę która ja powoli tracę[emoji46]
Mój syn chory ma angine więc mam towarzystwo w domu.starszy na zawody jedzie a maz w pracy.niewiem co gotować dzisiaj[emoji53]wy jakie macie pomysły?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej :) ja aktualnie też kawke pije i oglądam bajki z córką :D za chwilę koniec.lenistwa i trzeba się brać za sprzątanie. Moj M. w końcu skończył nocki i bede go.miala w nocy, choć narazie z przytulanek nici bo dopiero 3 dc :) co do obiadu też nie mam jeszcze pomysłu, ale chyba zrobię pomidorówkę :)

Dziewczyny, mnie tak okropnie boli brzuch, ze juz nie wiem co mam zr soba zrobic :( zaczelo sie nagle wczoraj wueczorem, w nocy prawie nie spalam :( zadna nospa nie pomaga, ani nic. I to nir przez okres raczej, bol okresowy jest inny. Poki sie bardzi nie ruszam, to jest ok, im sie bardziej rusze to na powrót masakra. Trzy lata temu pekla mi torbiel na jajniku, teraz wszystko porownuje do tamtej sytuacji, ale sama nie wiem juz. A no i nawet nie szukm zlotych rad w google, bo tam to najpewniej znajde raka

witam witam i o zdrowie pytam:)w wolnej chwili nadrobię zaległości poczytam sobie wcześniejsze wypowiedzi żeby Was troche poznać dziewczyny:)

reklama
Inka koniecznie zrób USG.torbiele lubią wracać.sama mam torbiela 5cm ma obecnie.jestem po zabiegu usuwali mi 9-cio cm.dostalam duphaston może się wchłonie.nie chce kolejnego zabiegu bo każda ingerencja zmniejsza moje szanse.wspolczuje wiem jaki ból przy tym towarzyszy:( nie czekaj nie zwlekaj przebadaj się.

Do góry