reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
@Inka91 ja co prawda miałam torbiel na jajowodzie a nie jajniku ale kochana jak trafiłam do szpitala to torbiel miał 3x4 cm a po dwóch tygodniach na kontroli już 5,5x6 cm także dziewczyny dobrze mówią lepiej się umówić i zobaczyć.

Dziewczyny, mnie tak okropnie boli brzuch, ze juz nie wiem co mam zr soba zrobic :( zaczelo sie nagle wczoraj wueczorem, w nocy prawie nie spalam :( zadna nospa nie pomaga, ani nic. I to nir przez okres raczej, bol okresowy jest inny. Poki sie bardzi nie ruszam, to jest ok, im sie bardziej rusze to na powrót masakra. Trzy lata temu pekla mi torbiel na jajniku, teraz wszystko porownuje do tamtej sytuacji, ale sama nie wiem juz. A no i nawet nie szukm zlotych rad w google, bo tam to najpewniej znajde raka

Ja też jestem za tym, żebyś jak najszybciej umowila.sie na usg :( lepiej sprawdzić mimo wszystko :*

U mnie też pogoda dzisiaj paskudna... aż nie chce się ruszyć tyłka, żeby cokolwiek zrobić ;)

Daga oczywiście że mam dosyć..tak mam skierowania na badania i zamierzam się przebadać.mam dodatkowo hashimoto.planuje przejść tez na post ewy Dąbrowskiej.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

ale czuję że w tym roku się uda i jestem dobrej myśli:)nic się nie dzieje bez przyczyny.dochodze do wniosku że może najpierw ze zdrowiem czas zrobić porządek...wczoraj dowiedziałam się że moja przyjaciółka jest w ciąży..nie planując jej ale w zasadzie się cieszy.z jednej strony bardzo się cieszę z drugiej strony czuje żal do losu dlaczego chociaż bardzo bym chciała to co miesiąc przeżywam rozczarowanie

Tola a co to post Ewy dąbrowskiej? No ja generalnie jak wrocilam po l4 do pracy, to kolezanka oznajmila, ze jest w ciazy. Tez nie planowala i sie nie cieszy... nie moglam sie pogodzic z ta niesprawiedliwoscia, ze ja tyle walczylam.i stracilam aniołka, a ona wpadła i placze z tego powodu...
Przyjdzie na nas czas. Ja bardzo licze na pozwolenie w tym cyklu, ale najpierw usg mnie czeka.

reklama
bardzo bardzo współczuję :(a w którym to było tygodniu?post Ewy Dąbrowskiej to post uzdrawiający często leczy rozne dolegliwości i wiele dziewczyn robi właśnie ze względu na ciaze.udaje im się,wiadomo nie wszystkim.post polega na jedzeniu warzyw owoców.to tak w skrócie.z ciekawości polecam poczytaj o tym

Do góry