1
174974
Gość
O! To może podpowiesz mi, którego lekarza polecasz? Oczywiście ginekologa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I te ekspresowe wizyty u niego... Ja z nim miałam inną 'przygodę' - poszłam ze spóźnionym okresem w styczniu 2015, testy był negatywny, on stwierdził, że nie ma sensu badać, że mam czekać. Poszłam w połowie stycznia, w końcu mnie zbadał i powiedział, że on tu nic nie widzi ale mam zrobić betę. Tak też zrobiłam. Po dodatnim wyniku bety 1047 stwierdził, że owulacja musiała być później przez nieregularne cykle a plamienie o którym wspomniałam to implantacyjne prawdopodobnie. Tydzień później nie mogąc już chodzić przez ból lewej strony podbrzusza poszłam do niego, wtedy skierował mnie do szpitala. Był to 10tc wg om. Tam okazało się, że albo mam jakąś torbiel albo to ciąża pozamaciczna. Położyli mnie na noc, w nocy krwotok wewnętrzny, którego objawy pielęgniarka zlekceważyła i tak z nim leżałam do rana, a rano już mdlałam bo się wykrwawiałam do brzucha. Okazało się, że ciąża była już tak duża, że pękł jajowód w którym się znajdowała. Gdyby mnie tylko zbadał od początku dokładnie i pokierował na betę może nie musiałabym tego wszystkiego przechodzić...Kiedyś właśnie chodziłam do tych "przyszpitalnych" Werner na początku mi ciążę prowadził, ale jak w 9 tygodniu powiedział tylko "no teraz widać małego człowieka" a nawet nie pokazał czy serduszko bije czy cokolwiek i koniec badania to podziękowałam
A czy mogłabym Cię prosić o numer do Bogdana Błaszczyka (chodzi mi o rejestracje na NFZ)? Co szukam to znajduje tylko do prywatnego gabinetu. I w ogóle gdzie on przyjmuje?To widzę nie za ciekawą miałaś przygodę
Ja obecnie nie mogę narzekać
Okej, dzięki wielkie!Oczywiście 720557777
A przyjmuje na południu chyba Kotarbińskiego 1 to jest.
To ten nowy blok koło poczty