reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Ja tu zupełnie nowa jestem mimo że codziennie zaglądam to nawet nie znam dziewczyn więc się nie wypowiadam co do listy ale jeśli takowa istnieje/powstanie to chętnie dołączę :D

Ogólnie najlepiej jak w pierwszym poście tematu jest taka lista, niestety jak sprawdziłam @Wikomama od maja się nie odzywa. Może by zrobić to w chmurze? Ja na onedrive mogę zrobić, tylko gdzie by tu umieścić link...?

Wiem! Każda z nas mogłaby w sygnaturze mieć link do takiej listy. Co wy na to? Ja mam sporo wolnego czasu więc mogę posiedzieć nad zrobieniem takiej listy, ale to już od was zależy. :)

Super tylko mi musicie tłumaczyć jak mam wstawić ten link do tego czegoś bo jestem zupełnie zielona w tym forum jeszcze :D
Na moim forum mamuśkowym z innej strony jakoś łatwiej wszystko mi było ogarnąć :D

Super tylko mi musicie tłumaczyć jak mam wstawić ten link do tego czegoś bo jestem zupełnie zielona w tym forum jeszcze :D
Na moim forum mamuśkowym z innej strony jakoś łatwiej wszystko mi było ogarnąć :D
Na samej górze strony po prawej stronie (o ile jesteś na wersji komputerowej) masz swój nick. Najedź myszką a wyświetli Ci się menu, klinkij na "Sygnatura" . Dalej chyba sobie poradzisz. :)

Hei, ja już sie witałam dość dawno temu. Jeszcze w trakcie ciąży [emoji3]
Ale chyba mało kto pamięta bo słabo sie udzielałam, ale na bieżąco czytam.
Synek sie już urodził, zatem przygotowujemy sie do staranek wiec wpisuje sie ponownie na wątek jeśli mnie przyjmiecie [emoji846]
A to mój miesięczny synek
1507830742-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

Hei, ja już sie witałam dość dawno temu. Jeszcze w trakcie ciąży [emoji3]
Ale chyba mało kto pamięta bo słabo sie udzielałam, ale na bieżąco czytam.
Synek sie już urodził, zatem przygotowujemy sie do staranek wiec wpisuje sie ponownie na wątek jeśli mnie przyjmiecie [emoji846]
A to mój miesięczny synek
1507830742-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png
Prześliczny, gratuluję! :) Być może gratulowałam już, ale nie zaszkodzi ponownie. :) Zapisuję Cię na listę, podaj mi tylko te podstawowe informacje, które są na liście. Oczywiście jeśli chcesz. :)

reklama
Do góry