reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Nie otwiera mi sie link do listy. Czy możesz napisać jakie dane potrzebujesz?

atdc9vvjktz16vlw.png
Który to już cykl starań, wiek, ile masz już dzieci. :) Mam właśnie problem bo nie mogę zrobić tak sygnatury by się otwierał bezpośrednio link i trzeba go kopiować...

reklama
@leeleeth śliczny synek :) Po suwaczku wnioskuję, że jest z 2 września? :) Moja córka z 2 kwietnia :)
@Migdalove już ogarnęłam, dziękuję za pomoc :) U mnie możesz wpisać na razie wiek 20 lat. Cykl -12 bo starania za równy rok zaczynamy haha a ostatnią @ na razie odpuśćmy :D
Edit i 1 dziecko córeczka :)

@leeleeth śliczny synek :) Po suwaczku wnioskuję, że jest z 2 września? :) Moja córka z 2 kwietnia :)
@Migdalove już ogarnęłam, dziękuję za pomoc :) U mnie możesz wpisać na razie wiek 20 lat. Cykl -12 bo starania za równy rok zaczynamy haha a ostatnią @ na razie odpuśćmy :D
Edit i 1 dziecko córeczka :)
O a jakbym mogła Cię poprosić to wklej w sygnaturę ten link co ja mam, jest skrócony bo te linki z onedrive są tak długie jak z googla :D

O a jakbym mogła Cię poprosić to wklej w sygnaturę ten link co ja mam, jest skrócony bo te linki z onedrive są tak długie jak z googla :D

Nie ma sprawy, weź mi tam dodaj jakiś minus do cyklu starań bo wychodzi że ja już 12 cykli się staram o maluszka a za 12 cykli mam zamiar dopiero zacząć się starać :D Nie chciałabym żeby powtórzyła się sytuacja jak z córką :)
Co do dzieci to ja bym wpisała po prostu ilość np 1, 5 itp albo ewentualnie płeć + rocznik :)

Wkleiłem ale nie ogarniam co dalej
emoji41.png
emoji23.png

Załapałam ale nadal plik sie nie otwiera

atdc9vvjktz16vlw.png

Link do: OneDrive
Korzystasz z telefonu z komputera? :D Jak z telefonu to wystarczy, że wpiszesz w swoją przeglądarke jaką masz tam w telefonie link tnij.at/listastaraczek2018 myślę, że link łatwy do zapamiętania, nie to co link prosto z onedrive. No i jak wkleisz i klikniesz tam to powinna włączyć ci się strona. A jak korzystasz z komputera to myszą zaznacz sobie tekst linku i wklei w przeglądarkę. Chyba, że chesz jako sygnatura, to tak jak suwaczki, pod suwaczkiem wklej ten link co ja mam, oczywiście jeśli masz ochotę. :) Ja dalej nie mam pojecia jak zrobić link bezpośredni w sygnaturze. Ale coś wykombinuje. :D

Nie ma sprawy, weź mi tam dodaj jakiś minus do cyklu starań bo wychodzi że ja już 12 cykli się staram o maluszka a za 12 cykli mam zamiar dopiero zacząć się starać :D Nie chciałabym żeby powtórzyła się sytuacja jak z córką :)
Co do dzieci to ja bym wpisała po prostu ilość np 1, 5 itp albo ewentualnie płeć + rocznik :)
Okej zrobione. :D

Jak korzystacie z telefonu może być problem z wyświetleniem, tzn będzie haos. Mi pomaga przekręcenie ekranu i wtedy w miarę widać. Też spróbuję coś wymyślić. :)

reklama
Zaraz dostanę jakiegoś bana za spam. :D Próbuję coś robić w exelu żeby wam to ułatwić. :)
Napiszcie mi, która lista jest wygodniejsza ta w wordzie czy ta w exelu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry