reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej Dziewczyny!
Jakos ostatnio ciezko dostac mi sie Na forum;)

Kari, bardzo podobne doswiadczenia mamy i rozmyślenia.

Mamunia, u mnie podobnie, pojac nie moge, skad we mnie taki silny instynkt;) Niestety kot w moim przypadku nic nie zmienil;)

Jak tam dziewczyny, jakies plany jeszcze Na wakacje? U nas za tydzien wyjazd do Łeby, pozniej zoo:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I dziś dostałam @. Jak to się mawia, nadzieja umiera ostatnia...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Pegas, przykro mi. W takim razie nastepny cykl jest Wasz.

My poczatkiem sierpnia jedziemy nad jeziora.

Ley, mówisz że kot nie zapełnił pustki? Kurcze, szkoda bo miałam nadzieję, że mnie zatka i nie będę za dużo rozmyślać o ciąży i dziecku.

Cześć dziewczyny. Pegas przykro mi. U mnie kot odpada☺ czasami bardzo bym chciała jeszcze dzidzie, a czasami myślę, że przy 2 jest tyle roboty że mi w zupełności wystarczy i w końcu mogę się wyspać☺ i ten strach, że mogło by być coś nie tak....My jeszcze mamy w planie jednodniowe wycieczki teraz Solec Kujawski, Kórnik, Rogalin i mam nadzieję Ciechocinek. Jeszcze myślimy o zoo we Wrocławiu ale to może w sierpniu, Toruń. Zobaczymy jak się ułoży bo we Wrześniu chcielibyśmy jeszcze w Góry

Maz pomaga na ile moze, jednak wiadomo, najczesciej pracuje od 7 rano do 22 wieczorem, czesto nawet 7 dni w tyg wiec szczerze powiedziawszy mam wrazenie ze tak naprawde malo mnie rozumie, moje zmeczenie psychiczne... czasem mam takiego dola i wydaje mi sie ze wszystko dzieje sie na przekor temu co bym naprawde w zyciu chciala.

My mielismy wakacje w tym toku jedna na Ibizie sami z mezem a drugie na Korfu z dzieciakami. Na ten rok koniec, mozliwe ze jeszcze uda sie do Polski jechac jak chlopcy skoncza szkole ale ostatnio cos maz przebakiwal ze nie dostanie juz chyba urlopu a ja niestety sama z dzieciakami nie pojade bo oszaleje w podrozy.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do zapelnienia pustki zwierzatkiem, to nie dziala kobiety. Ja ponad 2 lata temu powiedzialam mezowi ze kupujemy psa bo mi sie instynkty wlaczyly a maz nie byl gotowy na kolejne dziecko. Nie pomoglo. Po 2 miesiacach od zakupu psa okazalo sie ze jestem w ciazy ktora poronilam niestety. Wtedy dopiero mi sie wlaczyly instynkty razy 1000. I do tej pory lzy mnie zalewaja ze nadal nie moge zajsc w ciaze a moje dziecko mialoby juz rok, termin mialam na 3 lipca 2016.

Pegas przykro mi. U nas tez ten cykl przepadl. W dodatku mam tak pochrzaniony od lekow jakie musialam brac i od wakacji i zmian klimatu ze oszalec idzie. Jakies plamienia, bol brzucha okresowy juz od prawie tygodnia. Mam dosc. Do okresu srednio zostal tydzien ale chyba bedzie wczesniej tym razem. Albo znowu mi sie calkiem rozwali. Czasami mam okres co 2 tyg czasami co 10 tyg. Masakra. W tym tyg zapisuje sie do gin i moze mnie wcisna na sobote lub niedziele.

Ley my na wakacje nie jedziemy nigdzie. Chciałbym ale .. eh [emoji20]
I dziś dostałam @. Jak to się mawia, nadzieja umiera ostatnia...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro [emoji20] ściskam mocno [emoji9]
Co do zapelnienia pustki zwierzatkiem, to nie dziala kobiety. Ja ponad 2 lata temu powiedzialam mezowi ze kupujemy psa bo mi sie instynkty wlaczyly a maz nie byl gotowy na kolejne dziecko. Nie pomoglo. Po 2 miesiacach od zakupu psa okazalo sie ze jestem w ciazy ktora poronilam niestety. Wtedy dopiero mi sie wlaczyly instynkty razy 1000. I do tej pory lzy mnie zalewaja ze nadal nie moge zajsc w ciaze a moje dziecko mialoby juz rok, termin mialam na 3 lipca 2016.

Pegas przykro mi. U nas tez ten cykl przepadl. W dodatku mam tak pochrzaniony od lekow jakie musialam brac i od wakacji i zmian klimatu ze oszalec idzie. Jakies plamienia, bol brzucha okresowy juz od prawie tygodnia. Mam dosc. Do okresu srednio zostal tydzien ale chyba bedzie wczesniej tym razem. Albo znowu mi sie calkiem rozwali. Czasami mam okres co 2 tyg czasami co 10 tyg. Masakra. W tym tyg zapisuje sie do gin i moze mnie wcisna na sobote lub niedziele.

Mam psa 7 lat i uważam że nie można mówić o przeniesienie instynktu na zwierzę... opieka może być zwiększona lecz to nawet dla mnie nie jest tym samym a dzieci jeszcze nie mam.. ale boję się o swojego jedynka [emoji23] nawet koleżanki z pracy mówią ze to najbardziej rozpieszczony pies świata [emoji23]
3173bbae05329af051801f168a14b330.jpg
0d7ff4aacbd03486db1cfc4f70dc2a37.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny, wybaczcie nieobecnosc, ale nie moge dojsc do ladu sama ze soba... jutro bedzie 30 dc, w piatej powinna byc @ i.... doslownie oszalalam! Siadlo mi na mozg! Doszukuje sie najmniejszych objawow ciazy i okresu! Brzuch mnie juz nie boli, ale jestem nerwowa i wysypali mi twarz jak na okres, ale bardziej niz zwykle.. boje sie zrobic test. Boje sie, ze rano wstane i bedzie rozczarowanie. Nie moge zluzowac, to juz jest chyba choroba psychiczna wrrr :( :( :(

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry