reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Pegas, przykro mi. W takim razie nastepny cykl jest Wasz.

My poczatkiem sierpnia jedziemy nad jeziora.

Ley, mówisz że kot nie zapełnił pustki? Kurcze, szkoda bo miałam nadzieję, że mnie zatka i nie będę za dużo rozmyślać o ciąży i dziecku.

Ja tym sposobem mam kota i trzy psy [emoji41]
Oczekuje piątego dziecka a nadal chce jeszcze. Szaleństwo jakieś...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie się leczysz? Probowaliscie z naprotechnologią może?
Współczuję straty dziecka...
Myślę, że na początek to za wcześnie. Póki co muszę dowiedzieć się, co mi tak naprawdę jest. Lekarzy zmieniłam często, przez pierwszego bym dosłownie umarła (przy ciąży pozamacicznej), drugi wydawał się w porządku i miałam nadzieję, że będzie mnie kierował na badania a on stwierdził, że taka moja natura, że mam sobie dziecko urodzić to wtedy cykle się unormują... Trzeci stwierdził, że nie mam żadnego problemu, a po przeprowadzce (400km od rodzinnego domu) mam szansę na dobrego lekarza, chociaż byłam na szybko u takiego mało znanego żeby tylko sprawdził, czy jestem w ciąży czy nie.

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Hejo dziewczyny, nie robiłam testu bo nie mialam haha! Okresu nie ma, testy kupilam dwa na zapas i jutro rano jak @ nie przyjdzie to zrobie :) boje sie strasznie ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Migdalove to masz cykle podobne do moich.

U mnie wizyta w piatek u ginekologa, zobaczymy czy bedzie mial na mnie jakis plan. Z gory wiedzialam ze ten cykl bedzie nie udany ale test zrobic musialam bo bym padla i oczywiscie negatyw. Mam nadzieje tylko ze okres pojawi sie dopiero po wizycie u lekarza bo i aczej pewnie bede musiala pewnie przelozyc a on przyjmuje co 2 tyg tylko. Juz powoli calkiem trace nadzieje ze kiedys sie uda. Tyle czasu. Nie wiem vo jest grane czy to tak z czasem ludzie zaczynaja miec problem z ciaza? Niby znam kobiety ktore zachodza od reki, cykl, dwa i nigdy nie ronia. Ale wiecej znam przypadkow kiedy para stara sie czesto gesto latami, kiedy sa poronie ia albo wogole w ciaze zajsc nie moga. Moja mama zawsze sie smiala ze gdyby sie nie zabespieczala go by byla w ciazy co 9 miesiecy, zawsze zachodzila od "jednego razu" natomiast i ja i siostra mamy mega problemy. Ja mam te blizny i brak owulacji a siostra zdiagnocowane PCOS

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Stokrotenko nie znam się jesli chodzi o dupka.. ale jak lekarz tak kazał brać, to warto się go posłuchać ;)

Mamunia u mnie była podobna sytuacja z temp, bardzo niska byla w tym cyklu bo 36,4 i dlugo nie bylo skoku, dopiero wczoraj 17 dc od razu pik na 36,8, a już myślałam, że cykle mi się unormuja, że co 27 dni @, bo tak miałam przez 3 ost cykle ech..

Daga Kochana domyslam się, że masz stres, bo przy okazji i ja się zaczęłam denerwować. Będzie dobrze, czekamy na dwie krechy :)

Kari jesteś silna kobietka :) Trzymam kciuki żeby lekarz był dobry i pomógł Ci zajść. Przykro mi, że negatyw :(

Dziś synek kończy rok. Jestem w szoku, że tak szybko smignelo.. Jak jeden dzień. Ale wiecie co, ja tak naprawdę codziennie boję się o niego, że wyjdzie jakaś choroba, chyba w pełni nie potrafię się cieszyć macierzyństwem. A to za wolno się dla mnie rozwija, no we wszystkim się upatruje tylko złych symptomów.
W ogóle chorobsko mnie dopada.. ja co roku w lipcu mam angine. Wczoraj mnie telepalo z zimna, lamalo w kosciach, a dziś gardło boli :( Przy karmieniu piersią pozostaje mi plukanie gardla woda z w. utleniona, tantum verde i chlorchinaldin. Chyba, że jeszcze coś znacie.

Pozdrawiam :*

Adi, znami i stosujemy. Nazywa się ten lek Bioparox. Lek ten uratował mi DOSŁOWNIE zycie. Tylko w pl go nie kupisz, wycofali bo zbyt dobrze działał jak mi to lekarze wytlumaczyli i firmy farmaceutyczne produkujace leki się wkurzały. Kupuje go na Czechach. Znajomi z Francji i Irlandii na internecie masowo wykupują i kaza sobie wysyłać. Jest to miejscowy, sprawdzony antybiotyk dla mam w ciazy i kp. Stosowałam bat8dzo dlugi czas przy kp

Ja w ciążę zawsze zachodzilam od strzału. Siostra leczyła się 6 lat . Dziś ma 3 dzieci. Mama od strzału też. Raz poroniła pierwsze dziecko. Potem byliśmy my czyli nasza 3.

reklama
Mamunia znam bardzo dobrze ten lek :) I nie wiedziałam, że go wycofali. Pamiętam, że był bardzo dobry, całą rodziną go uzywalismy i miał taki mocny, charakterystyczny zapach :D
Spróbuję go gdzieś na necie poszukać, dzięki :)

Do góry