reklama
mamunia86
Fanka BB :)
Andżelika, dlatego że macica już szybciej się naciga, jest już rozciagnieta i z każdą ciąża bardziej dlatego szybciej i wiekszy brzuch.
Calkiem to podobne do balonu. Jak dmuchasz pierwszy raz idzie ciężko. Spuścisz powietrze z niego i owszem ma kształt podobny jak za pierwszym razem ale już jest bardziej luźny. I za kazdym nadmuchanym razem robi się z niego większy flak i zdecydowanie latwiej go nadmuchac. Brutal lajf. Tak to brzmi sredniono ale tak jest.
Calkiem to podobne do balonu. Jak dmuchasz pierwszy raz idzie ciężko. Spuścisz powietrze z niego i owszem ma kształt podobny jak za pierwszym razem ale już jest bardziej luźny. I za kazdym nadmuchanym razem robi się z niego większy flak i zdecydowanie latwiej go nadmuchac. Brutal lajf. Tak to brzmi sredniono ale tak jest.
G
goszczaca
Gość
Aha. Nie no to superno ale cóż coś za coś. Jak wam mija ten wietrzny paskudny dzień?Andżelika, dlatego że macica już szybciej się naciga, jest już rozciagnieta i z każdą ciąża bardziej dlatego szybciej i wiekszy brzuch.
Dagaa11
Ja znowu w pracy, ale weekend wolny na szczescieAha. Nie no to superno ale cóż coś za coś. Jak wam mija ten wietrzny paskudny dzień?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
My bylysmy chwile na dworze ale tak zimno i wieje ze wrocilysmy do domku znowu sie ciemno robi pewnie zaraz bedzie lalo.Ja teraz z utesknieniem na wieczory czekam zeby cos poczytac bo mloda nie zawsze ma popoludniowa drzemke.Dzis chyba nie zamierza spac
Gosiaq85
Witam Udzielalam się kiedyś trochę na temacie staraczki 2017 ale jak widać trochę się przeliczylam i bardzo proszę o przyjęcie mnie tutaj Poki co nic z tego nie wyszło. Staramy się od sierpnia 2016 roku. Dla mnie zdecydowanie za długo. Pierwsza ciąża za pierwszym razem ale 13 lat temu. Druga też jakoś bez specjalnych starań jednak puste jajo plodowe. To bylo 5 lat temu. Nie przypuszczałam, ze tym razem bedzie to trwalo tak dlugo. W tym cyklu zrobiłam badania hormonalne, jednak wizytę u ginekologa mam prawie za 2 tyg. Bardzo się martwię gdyż mogą wskazywac na pcos ktorego nigdy wcześniej nie podejrzewałam. Lekarz tez nic widocznie nie widział. Sugerujac sie opiniami z internetu od tygodnia popijam Inofolic. Moze i mi to cos pomoże. Szczerze mowiac nie wiem czego sie spodziewać po wizycie... czy dostanę jakies leki od razu, czy bede musiala powtarzac wyniki.
Tak bardzo chciałabym juz miec dzidziusia i Wam wszystkim tego życzę.
Najbardziej zaczyna mnie wkurzac, ze wszelkie spotkania rodzinne sa skupione wokol gadaniny, ze powinnismy sie juz starac itp. itd bo syn juz taki duzy.... a ja nie mam ochoty kazdemu tlumaczyc, ze starania są tylko efektow brak.
Najbardziej zaczyna mnie wkurzac, ze wszelkie spotkania rodzinne sa skupione wokol gadaniny, ze powinnismy sie juz starac itp. itd bo syn juz taki duzy.... a ja nie mam ochoty kazdemu tlumaczyc, ze starania są tylko efektow brak.
Stokrotenka23
Hahahaha ! Ale się uśmiałam. Od razu sobie to wyobrazilam [emoji23]Ale dzisiaj żem babola strzeliła u chirurga. Byłam z tą nogą bolącą, no i mam ten refluks, poszerzoną boczną żyłę, ale stwierdził że póki co nic mi nie przepisze do pierwszej wizyty u gina.
No i zdejmuje spodnie i zdjąć nie mogłam, jakoś tak ciasno schodziły jedną nogawkę zdjęłam jakoś a drugiej, nie dałam rady. Lekarz widzi, że się męczę podszedł i ciągnął mnie za tą nogawkętakiego buraka spaliłam, a ten z tekstem do mnie zakładasz te rury na nogi a później problem, żeby zdjąć
Pięknie nam zobrazowalas [emoji7]Andżelika, dlatego że macica już szybciej się naciga, jest już rozciagnieta i z każdą ciąża bardziej dlatego szybciej i wiekszy brzuch.
Dużo pracy miałam. Dziś mi zlecial. Rozpoczęłam dietę a u mnie w pracy już dwie okazję na słodkości. I zrobiłam sobie wyjątki w ten piękny dietetyczny pierwszy dzień postanowienia [emoji23]Aha. Nie no to superno ale cóż coś za coś. Jak wam mija ten wietrzny paskudny dzień?
Hej,Witam Udzielalam się kiedyś trochę na temacie staraczki 2017 ale jak widać trochę się przeliczylam i bardzo proszę o przyjęcie mnie tutaj Poki co nic z tego nie wyszło. Staramy się od sierpnia 2016 roku. Dla mnie zdecydowanie za długo. Pierwsza ciąża za pierwszym razem ale 13 lat temu. Druga też jakoś bez specjalnych starań jednak puste jajo plodowe. To bylo 5 lat temu. Nie przypuszczałam, ze tym razem bedzie to trwalo tak dlugo. W tym cyklu zrobiłam badania hormonalne, jednak wizytę u ginekologa mam prawie za 2 tyg. Bardzo się martwię gdyż mogą wskazywac na pcos ktorego nigdy wcześniej nie podejrzewałam. Lekarz tez nic widocznie nie widział. Sugerujac sie opiniami z internetu od tygodnia popijam Inofolic. Moze i mi to cos pomoże. Szczerze mowiac nie wiem czego sie spodziewać po wizycie... czy dostanę jakies leki od razu, czy bede musiala powtarzac wyniki.
Tez mam podejrzenie pcos. Pocieszenie jest takie ze jedno dziecko już masz a ja nie mogę zajść w pierwszą ciążę.
Opowiedz mi o tym co pijesz.
Słyszałaś o ziołach Ojca Sroki? Ja piłam ale jakoś nadzieje straciłam i przestałam.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
adiika
Daga obyś już nie lapala zapalenia, miałam chyba 3 razy i wiem jaki to ból Na szczęście w ciąży mnie ominęło.
To teraz do działania i jeszcze weekend wolny, super
Andżelika spoko ten lekarz Chyba nie jakiś stary?
Ooo i ja też od 7 tygodnia miałam już mdłości i dodatkowo cyce jak donice Zawsze moja ginka się mnie pytała o mdłości i ból piersi i jak mówiłam, że wszystko tak, to ona, że super
Mój był mały robaczek ur. w 37 tyg+5 dniu - 2940g/55 cm Ale brzuch wcale mały nie był ^^ Zawsze sie zastanawiam czy dobilby do wagi 3200-3300g gdyby urodził się idealnie w termin A przewidywala mi wagę chyba 3600g heh.
Mamunia dobrze się rodzi SN takie maluszki
Stokrotenko tak się składa, że ja od dziś powiedziałam sobie, że nie tykam słodyczy Póki co trzymałam w reku czekoladki, ale odłożyłam xd Z tym, że np. jem jogurty itp. rzeczy, które jednak ten cukier też mają :/ Może wytrwam 2 tyg. do urodzin syna, bo torta nie odpuszczę
Gosia witaj i powodzenia Wydaje mi się, że lekarz już wcześniej po usg powinien stwierdzić pcos, albo się myle. Chyba dostaniesz jakieś leki o ile to to. Trzymam kciuki za dobre wieści
My w tą pogodę w domu. Synek spał od 11 do 15 :O Teraz znowu spiocha, a mialam w planie już go nie kłaść :/ Wczoraj przez te spanie wieczorne, buszowal od 23 do 1:30. Dziś już nie chciałabym powtórki.
To teraz do działania i jeszcze weekend wolny, super
Andżelika spoko ten lekarz Chyba nie jakiś stary?
Ooo i ja też od 7 tygodnia miałam już mdłości i dodatkowo cyce jak donice Zawsze moja ginka się mnie pytała o mdłości i ból piersi i jak mówiłam, że wszystko tak, to ona, że super
Mój był mały robaczek ur. w 37 tyg+5 dniu - 2940g/55 cm Ale brzuch wcale mały nie był ^^ Zawsze sie zastanawiam czy dobilby do wagi 3200-3300g gdyby urodził się idealnie w termin A przewidywala mi wagę chyba 3600g heh.
Mamunia dobrze się rodzi SN takie maluszki
Stokrotenko tak się składa, że ja od dziś powiedziałam sobie, że nie tykam słodyczy Póki co trzymałam w reku czekoladki, ale odłożyłam xd Z tym, że np. jem jogurty itp. rzeczy, które jednak ten cukier też mają :/ Może wytrwam 2 tyg. do urodzin syna, bo torta nie odpuszczę
Gosia witaj i powodzenia Wydaje mi się, że lekarz już wcześniej po usg powinien stwierdzić pcos, albo się myle. Chyba dostaniesz jakieś leki o ile to to. Trzymam kciuki za dobre wieści
My w tą pogodę w domu. Synek spał od 11 do 15 :O Teraz znowu spiocha, a mialam w planie już go nie kłaść :/ Wczoraj przez te spanie wieczorne, buszowal od 23 do 1:30. Dziś już nie chciałabym powtórki.
reklama
Gosiaq85
Hahahaha ! Ale się uśmiałam. Od razu sobie to wyobrazilam [emoji23]
Pięknie nam zobrazowalas [emoji7]
Dużo pracy miałam. Dziś mi zlecial. Rozpoczęłam dietę a u mnie w pracy już dwie okazję na słodkości. I zrobiłam sobie wyjątki w ten piękny dietetyczny pierwszy dzień postanowienia [emoji23]
Hej,
Tez mam podejrzenie pcos. Pocieszenie jest takie ze jedno dziecko już masz a ja nie mogę zajść w pierwszą ciążę.
Opowiedz mi o tym co pijesz.
Słyszałaś o ziołach Ojca Sroki? Ja piłam ale jakoś nadzieje straciłam i przestałam.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ogolnie nie wiem czy mam te pcos czy nie. Na usg lekarz nigdy nic nie widzial bo nie mowil. Jednak stosunek LH do FSH mam prawie 2 bo 7.6 do 4.1 bodajze. Jakis objawow typu hirstucyzm nie mam. Odkad zaczelam dojrzewac moja skora nie jest idealna ale nie nazwalabym tego tradzikiem. Chociaż przez ostatnie 2 lata przytyłam z 10 kg. Nie ma tragedii ale taka wage to jedynie w ciazy mialam i to pod koniec.... a w sumie nie jem nie wiadomo ile. Byc moze to jest powiazane z pcos. Nie moge doczekac sie na wizyte ale lekarz ma w tej chwili urlop.
To co pije to Inofolic. Oczywiscie wyczytalam o tym w internecie. Wiele kobiet go poleca, wiele tez byc moze w wyniku zbiegu okolicznosci a byc moze za pomoca tego zaszlo w ciaze po niedługim czasie. Z tego co pisza to pomaga na rozne objawy pcos, reguluje hormony etc. Jest to suplement diety wiec bez recepty. Jeśli nawet nie ma sie pcos to nie szkodzi. Ja narazie pije dopiero tydzien wiec trudno stwierdzic czy mi pomaga. Inofolic to to co Inofen- kwas foliowy i inozytol.
O ziolach ojca Sroki słyszałam jednak nie probowalam. Czy to mozna kupic w aptece?