reklama
G
goszczaca
Gość
Owulacja tuz tuz dzialaj kochana
Heej dziewczyny myślicie, že ten test można już traktować jako pozytywny? Wychodzi na to, że jednak mam owu później, niż zakładałam
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
Fanka BB :)
Staramy sie nie obijaćOwulacja tuz tuz dzialaj kochana
adiika
Gosia oby Inofolic pomógł, bo tylko czytałam o tych przypadkach ciąż po piciu go. Poleciłam go nawet mojej kuzynce, która ma PCOS, ale chyba się nie zdecydowała na jego stosowanie i całkiem odlozyli starania, ona ma 37 lat i chyba przestała wierzyć w to, że kiedykolwiek będzie miała jeszcze dzieci.
Wizyta u lekarza wszystko wyjaśni, ale idziesz teraz do kogoś innego niż zwykle? Skoro ten nic nie zauważył do tej pory, to może warto się przejść do kogoś nowego?
Daga no i piękna ta kreska Jeszcze nie mocniejsza od kontrolnej ale może te testy tak mają. Owocnych staranek
Wizyta u lekarza wszystko wyjaśni, ale idziesz teraz do kogoś innego niż zwykle? Skoro ten nic nie zauważył do tej pory, to może warto się przejść do kogoś nowego?
Daga no i piękna ta kreska Jeszcze nie mocniejsza od kontrolnej ale może te testy tak mają. Owocnych staranek
Heej dziewczyny myślicie, že ten test można już traktować jako pozytywny? Wychodzi na to, że jednak mam owu później, niż zakładałam
Ja bym powiedziała, że jeszcze nie. Zrób jutro będziesz miała pewność.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa11
zrobie zrobieJa bym powiedziała, że jeszcze nie. Zrób jutro będziesz miała pewność.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama