reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Właśnie Andżelika masz już jakieś objawy. Bo mi to się zawsze tak koło 7 tygodnia zaczynały. I w drugiej ciąży jak już byłam u lekarza w 6 tygodniu to wszyscy mysleli że 4 miesiąc taki brzuch miałam☺

reklama
Ale podobno w kazdej kolejnej ciąży szybciej brzuch wyskakuje i większe dziecko☺ u mnie jak córka miała prawie 3800, syn był liczony na 4.5 kg to teraz to sobie nie wyobrażam☺

Daga o rany kuruj sie kochana.

I mamy w koncu piateczek jupiiii

Daga mnie w ciazy przepisywala furagine bo mialam okropne zapalenie pecherza dwa razy jak sobie przypomne to mi goraco

Kinga potwierdzam w pierwszej ciazy mialam duzy brzuch ale w drugiej byl ogromny nawet polozne pytaly czy na pewno jedno dziecko tam siedzi [emoji23][emoji23] waga w sumie tez sie zgadza bo pierwsza corks miala 2900 a mala 3210 ua to pierwsza byla dluzsza bo miala 51cm a mala miala 48/49

Daga o rany kuruj sie kochana.

I mamy w koncu piateczek jupiiii

Daga mnie w ciazy przepisywala furagine bo mialam okropne zapalenie pecherza dwa razy jak sobie przypomne to mi goraco

Kinga potwierdzam w pierwszej ciazy mialam duzy brzuch ale w drugiej byl ogromny nawet polozne pytaly czy na pewno jedno dziecko tam siedzi [emoji23][emoji23] waga w sumie tez sie zgadza bo pierwsza corks miala 2900 a mala 3210 ua to pierwsza byla dluzsza bo miala 51cm a mala miala 48/49
Tak tak, lekarze bardzo czesto prepisuja furagine lub nawet antybiotyki typu biesptol w ciazy, jesli kobieta ma nawracajace w ciazy zakazenie drog moczowych :) napisalam z punktu widzenia mojego, czyli aptekarza- jesli przychodzi do mnie kobieta w ciazy i prosi o furagine, to i formuje o koniecznosci wizyty u lekarza :)

Jak mi sie dłuuuuuży ten cykl :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie z długością to też inaczej ale synek wcześniak miał 52 a córka o czasie 57 albo 58 muszę sprawdzić więc pewnie też bylby dłuższy

Kinga to spore dzieciaczki mialas.Synek wczesniak a byl wiekszy od moich urodzonych w terminie a mala po terminie 8 dni.U mnie starsza corka jest wysoka ale mala podejrzewam ze bedzie Kurdupelek bo bardzo powoli rosnie ostatnio wrecz stoi w miejscu

Andżelika nie ja nic takiego nie zauważyłam, a dajesz małemu d3? Moja to wcale rodzeństwa nie chciała, a teraz tak kocha☺ ale cicho się nie nauczyła być☺ Kacper musiał się przyzwyczaić do spania przy Marysi co niestety czasem wyglądało tak, że spał po 15 minut☺
Nie daje mu wit D.
Cześć dziewczęta !
Dziś piątek
emoji7.png

Rozpoczynam intensywne odchudzanie
emoji16.png
w weekend siłownia i ograniczam słodycze
emoji23.png
proszę o kciuki
emoji123.png

Andżelika masz już jakieś objawy ?

Daga mimo wszystko działajcie
emoji9.png

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Prócz nerwicy, ze w spodniach zapiac sie nie mogę:)to nie mam nic. Tylko posbrzuszeboli i troche piersi. Nic po za

Ale dzisiaj żem babola strzeliła u chirurga. Byłam z tą nogą bolącą, no i mam ten refluks, poszerzoną boczną żyłę, ale stwierdził że póki co nic mi nie przepisze do pierwszej wizyty u gina.
No i zdejmuje spodnie i zdjąć nie mogłam, jakoś tak ciasno schodziły jedną nogawkę zdjęłam jakoś a drugiej, nie dałam rady. Lekarz widzi, że się męczę podszedł i ciągnął mnie za tą nogawkę:rolleyes2:takiego buraka spaliłam, a ten z tekstem do mnie zakładasz te rury na nogi a później problem, żeby zdjąć :)

Andżelika, dobre haha!

Waga dzieci i brzuch- w kazdej kolejnej szybciej było widać i był wiekszy. Ja rodzilam małe dzieci. Pierwsze 2610/49 cm. Drugie mniejsze od pierwszego 2410/47 cm a trzecir największe haha 2780/ 51 cm. Kolosy niesamowite!

reklama
Do góry