reklama
Daga o rany kuruj sie kochana.
I mamy w koncu piateczek jupiiii
Daga mnie w ciazy przepisywala furagine bo mialam okropne zapalenie pecherza dwa razy jak sobie przypomne to mi goraco
Kinga potwierdzam w pierwszej ciazy mialam duzy brzuch ale w drugiej byl ogromny nawet polozne pytaly czy na pewno jedno dziecko tam siedzi [emoji23][emoji23] waga w sumie tez sie zgadza bo pierwsza corks miala 2900 a mala 3210 ua to pierwsza byla dluzsza bo miala 51cm a mala miala 48/49
Daga mnie w ciazy przepisywala furagine bo mialam okropne zapalenie pecherza dwa razy jak sobie przypomne to mi goraco
Kinga potwierdzam w pierwszej ciazy mialam duzy brzuch ale w drugiej byl ogromny nawet polozne pytaly czy na pewno jedno dziecko tam siedzi [emoji23][emoji23] waga w sumie tez sie zgadza bo pierwsza corks miala 2900 a mala 3210 ua to pierwsza byla dluzsza bo miala 51cm a mala miala 48/49
Dagaa11
Fanka BB :)
Tak tak, lekarze bardzo czesto prepisuja furagine lub nawet antybiotyki typu biesptol w ciazy, jesli kobieta ma nawracajace w ciazy zakazenie drog moczowych napisalam z punktu widzenia mojego, czyli aptekarza- jesli przychodzi do mnie kobieta w ciazy i prosi o furagine, to i formuje o koniecznosci wizyty u lekarzaDaga o rany kuruj sie kochana.
Jak mi sie dłuuuuuży ten cykl
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Kinga to spore dzieciaczki mialas.Synek wczesniak a byl wiekszy od moich urodzonych w terminie a mala po terminie 8 dni.U mnie starsza corka jest wysoka ale mala podejrzewam ze bedzie Kurdupelek bo bardzo powoli rosnie ostatnio wrecz stoi w miejscu
G
goszczaca
Gość
Nie daje mu wit D.Andżelika nie ja nic takiego nie zauważyłam, a dajesz małemu d3? Moja to wcale rodzeństwa nie chciała, a teraz tak kocha☺ ale cicho się nie nauczyła być☺ Kacper musiał się przyzwyczaić do spania przy Marysi co niestety czasem wyglądało tak, że spał po 15 minut☺
Prócz nerwicy, ze w spodniach zapiac sie nie mogęto nie mam nic. Tylko posbrzuszeboli i troche piersi. Nic po zaCześć dziewczęta !
Dziś piątek
Rozpoczynam intensywne odchudzaniew weekend siłownia i ograniczam słodyczeproszę o kciuki
Andżelika masz już jakieś objawy ?
Daga mimo wszystko działajcie
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
G
goszczaca
Gość
Ale dzisiaj żem babola strzeliła u chirurga. Byłam z tą nogą bolącą, no i mam ten refluks, poszerzoną boczną żyłę, ale stwierdził że póki co nic mi nie przepisze do pierwszej wizyty u gina.
No i zdejmuje spodnie i zdjąć nie mogłam, jakoś tak ciasno schodziły jedną nogawkę zdjęłam jakoś a drugiej, nie dałam rady. Lekarz widzi, że się męczę podszedł i ciągnął mnie za tą nogawkętakiego buraka spaliłam, a ten z tekstem do mnie zakładasz te rury na nogi a później problem, żeby zdjąć
No i zdejmuje spodnie i zdjąć nie mogłam, jakoś tak ciasno schodziły jedną nogawkę zdjęłam jakoś a drugiej, nie dałam rady. Lekarz widzi, że się męczę podszedł i ciągnął mnie za tą nogawkętakiego buraka spaliłam, a ten z tekstem do mnie zakładasz te rury na nogi a później problem, żeby zdjąć
mamunia86
Fanka BB :)
Andżelika, dobre haha!
Waga dzieci i brzuch- w kazdej kolejnej szybciej było widać i był wiekszy. Ja rodzilam małe dzieci. Pierwsze 2610/49 cm. Drugie mniejsze od pierwszego 2410/47 cm a trzecir największe haha 2780/ 51 cm. Kolosy niesamowite!
Waga dzieci i brzuch- w kazdej kolejnej szybciej było widać i był wiekszy. Ja rodzilam małe dzieci. Pierwsze 2610/49 cm. Drugie mniejsze od pierwszego 2410/47 cm a trzecir największe haha 2780/ 51 cm. Kolosy niesamowite!
reklama
G
goszczaca
Gość
Dziewczyny to mam rozumieć, że z ciąży na ciążę brzuch jest wcześniej większy? Głupie pytanie: a dla czemu?