reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny, ja dzisiaj miałam pogrom w pracy straszy i padam ńa twarz :( wczoraj zlapalo mnie zapalenie pecherz i na furaginie jade... dzisiaj test owu w zasadzie bez zmian, taka sama kreska jak wczoraj. Na innym forum dziewczyny pisaly, ze to zalezy czesto od testu i tez nie zawsze druga kreska wychodzila meega wyrazna, a owulacje miały, wiec nie trace nadzieji i walcze dalej. Dzisiaj 17 dc i wg kalendarzyka powinnam miec dzisiaj owu. W sumie podbrzusze troche boli.. 14 dni do podziewanej @.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, ja dzisiaj miałam pogrom w pracy straszy i padam ńa twarz :( wczoraj zlapalo mnie zapalenie pecherz i na furaginie jade... dzisiaj test owu w zasadzie bez zmian, taka sama kreska jak wczoraj. Na innym forum dziewczyny pisaly, ze to zalezy czesto od testu i tez nie zawsze druga kreska wychodzila meega wyrazna, a owulacje miały, wiec nie trace nadzieji i walcze dalej. Dzisiaj 17 dc i wg kalendarzyka powinnam miec dzisiaj owu. W sumie podbrzusze troche boli.. 14 dni do podziewanej @.

Będę trzymała kciuki;)

Daga niech ten cykl będzie szczęśliwy :)
Tak piszecie o tej pracy, że wykańcza, a ja się sama znowu pcham w to.. Da mi w kość i pewnie będę żałowała :/

A przy karmieniu piersią można brać furagine? W razie co, chciałabym wiedzieć czym się ratować :)

Andżelika mowilas już synkowi, że będzie miał rodzeństwo? :)

Tak piszecie o tej pracy, że wykańcza, a ja się sama znowu pcham w to.. Da mi w kość i pewnie będę żałowała :/

A przy karmieniu piersią można brać furagine? W razie co, chciałabym wiedzieć czym się ratować :)

Mowilam mowilam:) to pierwsze stwierdzenie bylo pokój mój, nie dzidzi:D ale opowiadam mu jak to będzie:) mowilam ze dzidzia będzie w nocy płakać, jak Kubuś jak byl malutki to stwierdzil po swojemu, ze ucieknie do babci:D

Z początku będzie pewnie zazdrosny, ale szybko się przyzwyczai, że trzeba dzidzie nakarmić, przewinąć czy, że trzeba być cicho itp. Będziesz miała małego pomocnika :)

Hej,
Kurcze zapalenie pęcherza. Nie fajnie! Kuruj sie Daga.
Praca,
dziś bym się tak szybko do pracy nie brała bo to dwa etaty. Da się to pogodzić oczywiście, bo wtedy człowiek ma zdolność większej organizacji. Mimo to, jesli mogę radzić zostanie w domu z dzieckiem to zalecam. Nic tego nie zastapi.

@kinga30 powiedz Mi czy twojemu synkowi strzyka w stawach? odnoszę wrażenie, że ma ruchliwe stawy. Za rączkę jak z nim idę, to w nadgarstku mu przeskoczy itd.:/

Andżelika nie ja nic takiego nie zauważyłam, a dajesz małemu d3? Moja to wcale rodzeństwa nie chciała, a teraz tak kocha☺ ale cicho się nie nauczyła być☺ Kacper musiał się przyzwyczaić do spania przy Marysi co niestety czasem wyglądało tak, że spał po 15 minut☺

Cześć dziewczęta !
Dziś piątek [emoji7]

Rozpoczynam intensywne odchudzanie [emoji16] w weekend siłownia i ograniczam słodycze [emoji23] proszę o kciuki [emoji123]

Andżelika masz już jakieś objawy ?

Daga mimo wszystko działajcie [emoji9]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama

W czasie ciazy i karmienia piersia nie powinno stosować sie furaginy bez konsultacji z lekarzem. Furagina przenika do pokarmu niestety.

Dzisiaj już lepiej pęcherz lepiej na szczescie :) ja zapalenie lapie co chwile, taka moja "uroda"...

Działamy, chociaż wczoraj moj poległ... jest przemęczony. Nie moge miec do niego pretensji, ale boje sie, że akuray wczoraj mogl byc ten dzien, a nic nie było.. może dzisiaj damy rade ;) miłego dnia [emoji173]

Do góry